2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

خداروشکر.😍🤲🌷 ان شاالله بقیه بارداری رو هم بدون کوچکترین مشکلی طی کنین و پرنسس کوچلوتون رو بعل کنین ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم خیلی دیدم هیستروسکوپی میکنن عزیزم یکی میگفت مثل تمیز کردن رحم میمونه یکی از دوستام انجام داد ...

قبول کردم که انجام بدم.دیگه هرچی خدا بخواد

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

سلام عزيزم

اوخدااااا😍😍

خداروشكر

ان شاالله تااخر همه چيز خوب پيش بره و سلامت بياد بغلت🌸🌸

تيكر صورتيا دارن زياد ميشن 🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرکز رو  که میرفتم تغییر دادم 😐😂راستی سلام صبح شماهم بخیر جونم  بعدهم بخاطر جنین کم هیت ...

همون باری که هیسترو کردی انتقالت مثبت شد؟

سلام هزیزم  خداروهزار مرتبه شکر  برا منم دعا کن خیلی استرس آن تی دارم  میشه علایمت ...

علائم رو اصلا توجه نكن

فقط بتات اگر بالا بوده و بيبى پررنگ ممكنه دختر باشه البته همينم اثبات شده نيست اما من توى دوستاى خودم و دقتى ك داشتم رو بچه هاى اينجا اين قضيه صدق ميكرد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یعنی من هم به دکترم  پیشنهاد بدم؟؟به من گفتن چون عکس رنگیت مشکل نداشت نمیخواد🤔🤔

منم عکسی رنگی داده بودم همه چی اوکی بود ولی بازم بهم گفتن انجام بده 

سلااااام جان جان 😍😍خدا حفظش کنه عزیزمم 

وییی که سه شنبه میااد من برم 😩😂