2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچها من تازه از دکتر بودم انقدر ویتامین ها پایین بود دکتر گفت همین الان میری سرم و امپول میزنی مخصوص ...

عزیزم رکتال بذار عفونت داری، ان شاالله که زودی برطرف بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. ان شاالله که خیره. اگرم عفونتی باشه با دارو برطرف میشه منم همون اولش عفونت ادراری داشتم ...

سوزش و خارشم دارم حالا يا واژيناله يا ادراري نميدونم 

بنظر هر ماه ادم بده خوبه هم تيروييد هم قند هم عفونت ادارارو چون خيلي متغيرن لعنيتيااا😒

تيروييدم شده٢/٨ فك كنم فعلا اوكي؟؟؟ اونسري رو يادم نمياد

مركز حتماااا اطلاع داره از نظر دكتراش كه گفته نگران نبااااش ولي من عفونت شديد داشتم نميدونم مدلش چي ...

الان که مرکز نمیرم قبلا بهم این طور گفتن یعنی همون موقعه انتقال این جوری توضیح دادن 

ن خداروشکر ندارم پس ترکیبی میزارم گاهی 😂😂رکتال گاهی واژینال 

سوزش و خارشم دارم حالا يا واژيناله يا ادراري نميدونم  بنظر هر ماه ادم بده خوبه هم تيروييد هم ق ...

آره دیگه من که تیروئید هر ۳ هفته گفت باید بدم.

والا نمیدونم، به نظرم آزمایش قبلیت رو نگاه کن اگر تغییر نکرده باشه احتمالا خوبه.

عزیزم رکتال بذار عفونت داری، ان شاالله که زودی برطرف بشه 🤲🌹

هر عفونتي بود ركتال بهتره؟ من يمدت اكتوژست ميذاشتم كوچولوترن الان فرتيژست بهمسرم گفتم بگيره گفتم شايد به اون حساسم چون بعد تغييرش سوزش و خارشام بيشتر شده بود

قدش خيلي بلنده حدود سه سانته خودش طول سرويكس٣٥ باشه خيلي نزديكش ميشه كه قبلا تااا دو بند انگشت داخل ميبردم الان فك ميكنم جا نداره اصلا همون اولش ميذارم

عه که این طور پس سحر جان خوردن مایعات هم تو دفع عفونت تاثییر داره؟ممنونم ❤️

آره عزیزم خیلیییییی زیاد، تا میتونی مایعات بخور جوریکه عذر میخوام دیگه ادرارت بیرنگ بشه 🙈🤭

هر عفونتي بود ركتال بهتره؟ من يمدت اكتوژست ميذاشتم كوچولوترن الان فرتيژست بهمسرم گفتم بگيره گفتم شاي ...

آره کلا موقع عفونت رکتال بهتره، چون ممکنه به داخل واژن سرایت کنه عفونت. البته من خودم اون موقع که عفونت داشتم واژینال میذاشتم ولی خیلی سخته بود دیگه، همش مراقب بودم هیچی پس نده بعدش هم سریع با واش میشستم.

از بعد سرکلاژ هم که دیگه کلا رکتال میذارم.

اون اوایلش به نظرم خیلی مهمه که واژینال باشه، از هفته ۱۲ به بعد دیگه رکتال هم خوبه‌.

آره دیگه من که تیروئید هر ۳ هفته گفت باید بدم. والا نمیدونم، به نظرم آزمایش قبلیت رو نگاه کن اگر تغ ...

بنظرمم كار خوبيه من دكترمم ننويسه خودم ميخام بدم

من برگه  وازمايشا و سونوهاا دكترام جز چيزاي كثيف تو بلاستيكه😂ديشب يبار دست زدم دستامو شستم ازمايش قبليمو نديدم امروزم خسته نرفتم سراغش 😅فك كنم٢/٦ بود ولي مطمين نيستم