2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنونم از دعا خیرت گلم ،خوشحالم بهتری براتون کلی دعا میکنم لحظه شماری میکنم تا فردا تا خبر خوبو بهم ...

ان شاءالله خدا کمک هممون کنه که واقعا نیازمندیم بهش

رو دعای شما دوستای گلم خیلی حساب میکنم دیگه هرچی خدا بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قبل انتقال هیچ رژیمی نداشتم هیچ رعایت نکردم دوروز قبل انتقال هم شیرینی خامه که میگن نباید بخور ...

مرسی عزیزم ممنون . انشالله که لکه بینیت قطع میشه و خدا تو دلی (هاتو) صحیح و سلامت نگه میداره .  پس هدیه ابوالفضله این جوجه .

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم. از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از ...

سلام عزيزم خيلي شرايط بديه خدا خودش كمك كنه وزودتر خوووووووب بشي سردردات ممكنه بخاطر افت فشارم باااااشه هاااا از يطرفم افت قند افت فشارم مياااره بهم يجوريااااااي مرتبطن دورارور

سعي كن حالا كه انسولين ديگه نگران قند زيادي نبايد باااشي كنارت خرما و مغزيجات و ميوه خشك بزار حتمااا تواين شرايط كه نتووونستي از جات بلند بشي بتوني سريع يچيزي بخووووووووريً

يا بيسكوووييت رژيمي جو دوسر هم بد نيست 

ان شالله كه با اين دارو جديد ميگرنت حداقل كنترل بشه

نميخادم جووووواب بدي اذيت ميشي منم بشرط لياقت دعاگوت هستم  ان شالله همه چي رو روال ميفته و سلامت ميشي به زوووووودي زود❤️❤️❤️❤️

سلام بچه ها. متاسفانه من بعلت‌پارگی‌کیسه آب بچمو از دست دادپم حال خیلی بدی دارم‌واسم دعا‌کنید😭 دوستایی‌که منفی‌میشن  غصه‌نخورید بخدا منفی شدن‌خیلی‌بهتر‌ازینه‌که دلت خوش شه و امیدوار‌باشی و واسش کلی وسیله خریده‌ باشی‌ ولی نینیتو از دستت بدی 😭😭😭 این درد هیچ جوره‌ قابل‌ تسکین‌ نیست  واسم دعا‌کنیم مهربونا