2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خواهش میکنم گلم ولی داشتیم دوستانی که تا آخرین لحظه میخواستن دارو قطع کنن حتی میگفت پریود شوم خونریز ...

ممنونم ازت عزیزترین

شاید زمان بگذره بهتر بشم

واقعا من هیچی،ولی برا کسایی که بدتر از من هستن دعا کنید که واقعا سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ یکم اوضاعم ریخته بهم. از یه طرف حملات میگرنم دیگه دائمی شده هیچی جلوشو نمیگیره. از ...

واى سحر جان خيلى مراقب باش قندت پايين نياد و فشارت دور از جون ميرى توى كماى ديابت زبونم لال و هيچكس هم نيست و نميفهمه تا شب ك شوهرت بياد

هرچى لازمته بيار دم دستت بذار ك زياد نخواى پاشى حتى اگر بيرون از يخچالگرم ميشن بذار جلو كولر

فقط رو اين قضيه خيلى دقت داسته باش چون انسولين ميزنى خطرناكه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خب بسلامتى پس نگران چى اى؟  نسرين جان براتون توضيحات رو دادن نگران نباش💚 ان شاالله هشت ماه ...

قربونت فردا میرم دکتر میترسم بگه باز برو بتا بده آخه ۴۰۹بود شد۶۰۰

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍

@روماه    

@6470    

@فرزان3228  

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت فردا میرم دکتر میترسم بگه باز برو بتا بده آخه ۴۰۹بود شد۶۰۰

تهش ميرى ميدى ديگه

مهم ٦٠ درصد افزايش تو ٤٨ ساعته ك داشته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستای قشنگم لطفا امشب و فردا صبح اگه قابل میدونید برای من دعا کنید خیلی به دعای شما نیاز دارم فر ...

دل بسپار به خدای بزرگ من به معجزهاش ایمان دارم برات گریه از سر خوشی فردا آرزو دارم ❤️

من شرمنده روی ماهت هستم که اینجور میگم اما به حدی به خودم فشار اوردم که روده بزرگم کمی بیرون اومد،تو ...

عزیز دلم این راه انقدر سخته و طاقت فرسا هستش که هممون زره فولادین داریم حق داریم کم بیاریم،گریه کنیم ،من خودم پارسال وقتی جوابم منفی شد از خدا شرمم میشه بگم قهر کردم باهاش انقدر درد کشیدم که تحمل این درد ها دیگه بس بود برام همش میگفتم این همه چیزو ازم گرفتی این مادر شدنو هم داری ازم میگیری پس چرا دست به دعا بشم بسمت تو بیام 😔😔بعد امسال که قبل از شروع انتقال شروع کردم به نماز گفتم من برای مثبت شدن نماز نمیخونم فقط ازت کمک میخواهم دست به به دامن امیدت زدم ناامیدم نکن درست تو همون ماه که پارسال منفی شدم امسال مثبت شدم اینارو دارم میگم گریه بند نمیاد چون میدونم چقد فکر و خیال سخته ناامید نباش عزیز دلم از خدا میخواهم معجزشو بهت نشون بده حتما برو آزمایش بده اتفاقا یبوست یکی از علائم بارداری هستش من خودم انقدر برام سخت بود زور میزدم فکر میکردم الان که دفع بشه جنین منتظر خبرهای خوب هستم کی باید انشالله بری؟

عزیز دلم این راه انقدر سخته و طاقت فرسا هستش که هممون زره فولادین داریم حق داریم کم بیاریم،گریه کنیم ...

عزیزدلم این حس امیدواری که بهم دادی ان شاءالله هزاران برابر بهت برگرده

واقعا الان حالم بهتر شده،امیدوار شدم هرچند همه چیز علیه من و خواسته من باشه ولی منتظر یه معجزه ام

امروز ۱۳انتقالم بود فردا ان شاءالله باید آزمایش بدم

عزیزدلم این حس امیدواری که بهم دادی ان شاءالله هزاران برابر بهت برگرده واقعا الان حالم بهتر شده،امی ...

ممنونم از دعا خیرت گلم ،خوشحالم بهتری براتون کلی دعا میکنم لحظه شماری میکنم تا فردا تا خبر خوبو بهم بدی به امید عزیز دل زهرا 🤲