2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
گندمی جان .سلام عزیزم دیروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم ان شاالله به خواسته قلبیت برسی و بزودی ماد ...

سلام . انشاالله 🤲🤲❤❤ممنون‌عزیزم 😘😘خدا خیرت بده که انقد مهربونی .انشاالله بهترین ها برات باشه 🤲🙏🌺❤

سلام عزیزم اسپرم اهدایی تو بعضی مراکز ایران هست و اینکه ایا حرامه یا نه بستگی به مرجع تقلید شخص دا ...

ببخشید .یعنی چی بستگی به مرجع تقلید داره اصلا غیر ممکنه چنین چیزی شوهر شما یکی دیگه باشه و اسپرم از یه مرد نا محرم .این حکمش همون حرام هست . فقط اینکه طلاق بگیری از شوهرت بعد عقد اون مرد دربیایی و اسپرمش رو استفاده کنی بعد که حامله شدی باز طلاق بگیری و و عقد شوهر اولیت دربیایی در کشورهای غیر اسلامی مشکلی نداره ولی مسلمان نمیشه گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من مجددا خونریزی کردم اینسری خیلی بیشتر 😔😔😔😔😔

درد هم داری؟ ان شااله که چیزی نیست و فقط خونریزی هست. دکترت رو زودی برو

خواهر من هم ۴ ماه اول خونریزی داشت و خیلی زیاد بود، اما خدا رو شکر پسرش الان بغلش خوابیده

سلام گلم  همسر من که کلا حس و حالش پریده من دوماه قبل انتقال تعطیل کردم تا الان  🙈🙈🙈� ...

یا خدا😅 بیچاره دیروز با ذوق میپرسید شنبه دیگه همه چی حله دیگه؟🤣 گفتم نه بابا شنبه من وضعم خرابه معلوم نیس چقد طول بکشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

جهت یادآوری 🙏🙏

دوستان عزیز سحر جان بخاطر میگرن زیاد نمیاد تاپیک من با اجازه ایشون هر روز چله رو یادآوری میکنم 

انشالله که همگی تا الان که روز ششم هست خوندید و خوندیم 

انشالله که همگی حاجت روا بشيد و خانمهایی که در حال اقدام تخمک کشی انتقال هستند انشاالله دامنشون سبز بشه و مادرانی که باردار هستند انشاالله بدون استرس این چند ماه رو سپری کنن 

التماس دعا 

دوستانی که دیابت بارداری دارید یه سوال دارم ازتون. صبح ناشتا گلوکز خون ۹۸ زیاده؟

دكتراي الان كلا ٩٥ به بالا رو زياد ميدونن ولي دكتر قبليم سر پسرم من٩٨ بود گفت اوكيه مشكلي نيس فقط ازمايش هموگلوبين اي وان سي بده اوكي بود غدد نميخاااد منم اصلا رعايت نميكردم و خداروشكر مشكلي نبود ولي اينسري دكترم گفت برم غدد زير نظر متخصص باشم يچندوقت بارژيم كنترل كن ان شالله مياد پايين

سلام دوستان . پروانه جان تو ایران اصلا اسپرم اهدایی نداریم فقط تخمک اهدایی و جنین اهدایی هست .تخمک ...

عزیزم توی ایران اسپرم اهدایی داریم و تخمک اهدایی هم توی بیشتر مراکز صیغه اینا نمیخونن فقط اهدا میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اي جاااااانم عاره خيلي سخت ميگذره ولي كلاااا الان استرس اينو داري بعد جواب ازمايش خون بعد دكتر ببينه ...

اره واقعا 

میگم روزی که آن تی میدیم آزمایش خون‌میگیرن ؟ چقد بعدش جواب میاد ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..