2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
سلام عزیزم آزاد دونه ای چند خریدی آخرین بار کی خریدی

والا دوماه پیش بود یادم نیست ولی۱۴تا انوکسا با ۱۰۰تا آمپول پروژستون وسرنگ وپدالکل و قرص اسیدفولیک وآسپرین وچندتا پردنیزول۵.کلاشد۱۶۰۰.تیرماه.استرادیول از ماه قبلش ۳۵۰ خریده بودم دیگه نخریدم وگر نه کلا ۲تومن میشدآزادش

دو روز پیشم فقط یه استرادیول خارجی خریدم ۴۵۰ شد.

شنبه برم دارو جدید بنویسه.چون هم باید آی وی آی جی ب نم هم پی ار پی انجام بدم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیرم خوبی.یه سوال.     تو سیکل انتقال یعنی تا قبل انتقال نباید رابطه داشته باشیم ؟؟ ...

تو مرکز ما میگفتن موردی نداره تو سیکل انتقال. ولی بچه ها میگن احتمال عفونت گرفتن و ... هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا آی وی آجی رو کجا تزریق کردید؟؟؟؟ درمانگاه یا اورژانس بیمارستان؟ دستور تزریق از پزشک بردین؟؟؟ ...

من بیمارستان تزریق کردم کلا چهارتا بود که برام اروم تزریق کردن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
تو مرکز ما میگفتن موردی نداره تو سیکل انتقال. ولی بچه ها میگن احتمال عفونت گرفتن و ... هس

من که فعلا وضعم خرابه  بیشتر اطلاعات عمومی میخواستم   

سلام عزیرم خوبی.یه سوال.     تو سیکل انتقال یعنی تا قبل انتقال نباید رابطه داشته باشیم ؟؟ ...

اتفاقا اگه توی سیکل انتقال قبل انتقال جنین خانم چندبار ارگاسم داشته باشه باعث میشه خونرسانی به رحم بیشتر بشه و ضخامت اندومتر هم بالا میره

سلام عزيزم حالت چطوره بهترى امروز؟؟

سلام فریناز جان 

دیشب تا ساعت سه و نیم بیدار بودم سرمو میزاشتم رو بالش حالم بد میشدد

دیگه از بی حالی خستگی خوابم برد تا صبح ساعت هفت الان یه کوچولو بهترم 

البته همچنان چیزی نخوردم فقط همسرم بره سرم بگیره بیاره بهم بزنه 

که لااقل قندم نیوفته 

دکترم گفت نگران گننده نیست باید مدارا کرد 

😂😂بنده خدا همسرم از دیروز که منعه تا شنبه تا شرایط نمونه دادن رعایت بشه هی میره میاد با خنده ی غر ...

سلام گلم 

همسر من که کلا حس و حالش پریده من دوماه قبل انتقال تعطیل کردم تا الان 

🙈🙈🙈😄😄

الان میخوایی ای وی ای جی هم ازاد بگیری؟؟؟ ازاد دونه ای پنج میلیون میشه

نه والا رفتم بیمه پرسیدم.دیگه اینقدر پول ندارم.

الانم ۶ونبم فقط انتقالم میشه.بیمه گفته ای وی ای جی میده باید نسخه ببریم با مدارک ونامه دکتر تا تایید کنن

سلام گلم نباشه بهتره که خدایی نکرده عفونت نگیری 

من دکترم گفت تا جایی که امکان داره و همسرت همکاری میکنه نداشته باش منم از بعد از تخمک کشی تا الان نداشتم با اینکه جنینم فریز شد 

چون هایپر شده بودم بعد کلا درد داشتم میترسیدم 

بعدم از ترس عفونت 

همسرمم همکاری کرد و... 

همه چی تعطیل 

انشالله نتيجه بگيريد ، بي خيال تعيين جنسيت بشو چون شانس را خيلي كم ميكنه ، آرسام گذاشتم

جانم نامداد باشن آقا آرسام 😍

اره بیخیالش شدم عزیزم

فرصت کردی بیشتر سر بزن ب ما عزیزم از تجربیات خوبت استفاده کنیم 

اتفاقا اگه توی سیکل انتقال قبل انتقال جنین خانم چندبار ارگاسم داشته باشه باعث میشه خونرسانی به رحم ب ...

سلام سحر بانو جان خوبی عزيزم 

روز چند انتقالی سحر جان 

بابت پیامتون هم خیلی از پزشکا مخالف هستند و اجازه نمیدن