2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ناف دخترم هنوز نیافته چیکار کنم زودتر بیافته دکتر خودش گفت تا ۳ هفته جا داره. دکتر عمومی گفت الکل بز ...

عزیزم به ناف نوزاد هیچی نمیخواد بزنی بزار خودش خشک بشه بی افته دستکاری ناف نوزاد فقط باعث عفونتش میشه

من بخش nicu کار میکنم سوال داشتی در خدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید اونایی ک امپول ستروتاید یا ستروناکس برا جلوگیری از ازاد سازی تخمک زدن یادشونه دردش زیاد بوددیا نه؟ برا من خیییلی درد میگیره حتی مال دیروزی هم جاش درد داره. و اول ک میزنم قشنگ ی ۵-۱۰ جاش ی کم ورم می کنه شبیه وقتی پشه نیش میزنه. بعد ورمش میخوابه. الان داشتم تو نت سرچ میزدم بعضیا نوشته باید با زاویه ۴۵ درجه زده بشه.

ب من درد مورد زاویه چیزی نگف فقط گف هم میتونی دور ناف بزنی هم بازو.میگم نکنه من اشتباه میزنم ک هم ورم می کنه هم درد داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ببخشید اونایی ک امپول ستروتاید یا ستروناکس برا جلوگیری از ازاد سازی تخمک زدن یادشونه دردش زیا ...

نه عزیزم درست میزنی یا سرنگ انسولین همون نود درجه بزن منم یادمه خیلی درد داشت کیسه یخ بعدش میذاشتم

عجب بیشعوری بوده وضعیت خانم حامله رو درک نمیکنن کار خوبی کردی پزشکتو عوض کردی ، الهی که به سلامت گل ...

خودت رو بخاطر بیشعوری بعضی آدم ها اذیت نکن، من که دیگه از اون روز حتی یک ثانیه هم به حرفهای اون مثلا پزشک فکر نکردم، هفته پیش توی آنومالی خدا رو شکر دیگه هماتوم نداشتم، هماتوم به اون بزرگی شکر خدا جذب شده بود بعد اون بی سواد می‌گفت این هماتوم باعث جدا شدن جفتت میشه !!!

خدا همه آدمها رو به راه راست هدایت کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هانیل جان استرادیول ایرانی مصرف کردی یا خارجی ؟

یه دوره خارجی ، مابقی دوره ها ایرانی . و واقعا هیچ تفاوتی نداشت.

دور آخر که شکر خدا مثبت شدم تمام داروهای ایرانی بود بجز پچ استرادیول که کلا ایرانی نداره.

ایشالا عزیزم مرسی  من‌که همش گشنمه دیشب نون خیلی کم خوردم صب ساعت ۴ از گشنگی پاشدم 🥲

نون سعی کن سنگک بخوری، حجم زیاد هم نخور قندش بالاست. نون جو دوسر بگیر قندش خیلی پایینه. حالا بری رژیم بگیری اوضاعت بهتر میشه ان شاالله 🤲🌹

بچه ها ببخشید اونایی ک امپول ستروتاید یا ستروناکس برا جلوگیری از ازاد سازی تخمک زدن یادشونه دردش زیا ...

من به بازو میزدم آره دردش زیاد بود، اولش هم یکم متورم میشد ولی همون چند دقیقه اول بود. دیگه همه چیمون رو فدای نی نی کردیم 🤪

من انسولین که میزنم هر دو تا بازوم تیکه تیکه کبود شده. اولاشه هنوز قلقش دستم نیست 🤷🤦

خودت رو بخاطر بیشعوری بعضی آدم ها اذیت نکن، من که دیگه از اون روز حتی یک ثانیه هم به حرفهای اون مثلا ...

زنده باشی سحر جان خدا رو شکر    این خانم هم یه حرفی تو این مایه ها بهم زد کلی گریه کردم گفت آمادگی هر چیزی رو باید داشته باشی ولی پزشک جدیدم گفت نگران نباش

پیامهاتون سرشاراز امید و آرامش هست عزیزم   

سلام بچه ها خوبین از صبح سرفه دارم  الان چیکار کنم برم دکتر عمومی یا زنان

سلام عزیزم، یکم آب نمک قرقره کن اگر بهتر نشدی برو متخصص داخلی، کلا توی بارداری دکتر عمومی نری بهتره.

نه عزیزم درست میزنی یا سرنگ انسولین همون نود درجه بزن منم یادمه خیلی درد داشت کیسه یخ بعدش میذاشتم

خدا خیرت بده عزیزم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستای گلم، التماس دعا دارم از همگی، حدودا یک ماهه میگرنم اوج گرفته همینطور هم بیشتر میشه. سه هفته پیش رفتم متخصص مغز و اعصابی که قبل بارداری تحت نظرش بودم بهم دارو داد اما افاقه نمیکنه چون دوز داروها پایینه. وقتی دچار حمله میشم از شدت درد فشارمم همینطور میره بالا ، مسکن هم نمیتونم بخورم، خیلی شرایط سختی شده 🥺

الهی که به حق بیمار کربلا همه در سلامتی کامل باشند 🤲🌹

من به بازو میزدم آره دردش زیاد بود، اولش هم یکم متورم میشد ولی همون چند دقیقه اول بود. دیگه همه چیمو ...

خدا خیرت بده عزیزم❤️ آره ب خدا

الهییییی ان شاالله دختر گلتو که بغل کردی و ازون خنده های ناز و خوشگل تحویلت داد همه دردا و خستگیا و..‌ محو میشه و میره😍😍