2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها من جواب آزمایش گلوگزم‌رو گرفتم  بالاست  به دکترم نشون دادم گفت رژیمت رو رعایت کن ...

من کلا از اول بارداری رژیم  داشتم چون پیش دیابت بودم. جو دوسر و شیر صبحانه میخوردم اکثر روزها وعده نون صبحم قطع بود عذا ها اکثرا آبپز بود سرخ کردنی نداشتم نون با آرد سیاه میگرفتم اونم خیلی کم میخوردم برنج ۷ تا ۱۰ قاشق میخوردم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من هماتوم داشتم ک دکتر خودم گفت انوکسا رو قطع کن یک هفته بعدش هفت هفته با ی دکتر دیگه سو ...

برا من چون دو قلوعه گفتن اسپرین و ادامه بدم  تو سونو داپلر دوازده هفته خونرسانی ب رحم هم چک کردن اگر نیازه انوکسا بزن ک نبود خدارو شکر فقط گفتن اسپرین و بخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بسلامتی عزیزم . انشالله همه چی عالی پیش بره با یه بتای تپل بیای  

مرسیرعزیزدلم 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@گندمی 8

سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم اگه بارداری بارداری خوبی پیش رو داشته باشی و اگرنه خیلی زود به خواسته قلببت برسی و مادر بشی 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
موندم چ کار کنم

بنظرم چون بسلامتی دوقلو هم داری بزنی بهتره برای خونرسانی بیشتر.نمیشه که هم آسپرین نخوری هم انوکسا نزنی اگه من بودم میزدم ریسک نمیکردم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من کلا از اول بارداری رژیم  داشتم چون پیش دیابت بودم. جو دوسر و شیر صبحانه میخوردم اکثر روزها و ...

چه سخت 😢😢 من همش گشنمه نمیدونم چیکار کنم 

مگه اینکه برم متخصص تغذیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اول واژینال خود دکتر معدنی انجام داد گفت ی چی میبینم کوچیک قد عدس نمیدونم برو داپلر  رفتم داپل ...

عزیزم انقدر بخودت و نی نی هات استرس وارد نکن .ان شاالله هفته دیگه میری و صدای قلب قشنگشون رو میشنوی ..استرس سمه برات 

سلام دوستان من هماتوم داشتم ک دکتر خودم گفت انوکسا رو قطع کن یک هفته بعدش هفت هفته با ی دکتر دیگه سو ...

سلام دوست خوبم 

انوکسا چرا بهتون داده بودن؟ وقتی از اول سیکل انوکسا میدن که مشکل انعقادی داشته باشید 

خب شما هم انوکسا داشتی هم آسپرین الانم که دوقلو بارداری 

اکثر پزشکان برای خونرسانی بهتر به جنین آسپرین رو از هفته ده به بعد شروع میکنن برای شما گفته قطع کن؟؟؟؟ 

حتما پیگیری کن عزيزم ریسک بالایی داره قطع کردن هر دو

الان من اکرم جان آسپرین میخوریم حتی دکتر برای خونرسانی شریان‌ها و هم بررسی کرد گفت فعلا همه چیز خوبه ولی اگر به مرور طی بارداری دیدم ورم دست و پا داری یا خون رسانی مشکل داره حتی انوکسا هم برات تجویز میکنم. بعد برای شما الان تو این موقعیت میخواد قطع کنه؟! 

دوست خوبم حتما به با دکتر دیگه مراجعه کم البته دکتری که تخصص ای وی اف داشته باشه یا پریناتولوژی باشه که تخصص تو این زمینه داشته باشه 

عزیزم انقدر بخودت و نی نی هات استرس وارد نکن .ان شاالله هفته دیگه میری و صدای قلب قشنگشون رو میشنوی ...

سلام رادیس عزیز خوبی 

وضعیتت چطوره مجددا کی باید بری سونو 

من هر روز دارم صلوات رو برای برآورده شدن حاجتت و به امید مادر شدنت میفرستم 

خدارو هم قسم میدم به بزرگی و جلالش انشاالله که این سری مامان خانم بشی 

🤲🤲🤲🤲

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز پنجم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩