2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم برای خودتو و اون عزیزای  توی دلت آیه الکرسی میخونم انشالله بحق امام حسین هفته دیگه میری ...

ممنون عزیزم ان شالله که همینطوره خدا همه مارو ببینه ماهم فقط دلمون میخواد مادرشیم

سلام دوستان من هماتوم داشتم ک دکتر خودم گفت انوکسا رو قطع کن یک هفته بعدش هفت هفته با ی دکتر دیگه سونو شدم گفت شروع کن انوکسا رو بزن ب دکترای خودم ک پیام دادم گفتن انوکسا و آسپرین دیگه نمیخواد مصرف کنی فقط قرص پرد و شیاف رو تا هفته دوازده ادامه بده الان اینجا میبینم اکثرا انوکسا یا آسپرین رو بعد از هماتوم شروع کردن موندم چ کار کنم الان 9 هفته هستم  مشکلی پیش نیاد؟

سلام .لطفا دوستانی که تخمک خوب و زیاد داشتید دکتر چه امپول هایی برای تخمک بهتون دادن چند تا ؟ذخیرتون اگر کم بوده هم لطفا بگید چه داروها و امپولی زدین که تخمک ایجاد شده 

دوستان دکترم بالا خره پیامم رو جواب داد دقیقا همون کارهایی که انجام داده بودم رو گفت انجام بدم یعنی آسپرین و آنوکساپارین فعلا قطع کنم و یه دونه پروژسترون بزنم ، بعد گفت از لحظه خونریزی تا ۴۸ ساعت بعدش اگه دیگه لک و ...ندیدم مجددا آسپرین و آنوکساپارین رو شروع کنم 

دکترم علیرضایی بود 

گفتم اینجا بگم شاید به درد دوستان بخوره  این اطلاعات هم 

سلام دوستان من هماتوم داشتم ک دکتر خودم گفت انوکسا رو قطع کن یک هفته بعدش هفت هفته با ی دکتر دیگه سو ...

بنظرم استفاده کنی بهتره حالا بچه های دیگه هم که بیان راهنمایت میکنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان من هماتوم داشتم ک دکتر خودم گفت انوکسا رو قطع کن یک هفته بعدش هفت هفته با ی دکتر دیگه سو ...

راستی پردنیزلون رو از کی برات شروع کرد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه آزمایش نگرفتند. گفتند الان بتا پایینه و فایده نداره. گفتند دو هفته دیگه بیا.

خیلی کارشون عجیبه، من طبق روال کار دکتر خودم دیدم که اول بتا رو تست میکنند، بعد از دو روز دوباره تست میکنند که مطمئن بشن بارداری درست داره پیش میره. بعد اگر لازم باشه سرم میزنند

ولی نگران نباش سرم دیر نمیشه تا ۶ هفته وقت هست و شما الان احتمالا ۴ هفته هستی چون تازه بی بی چکت مثبت شده

الان حتی اگر دکتر خانواده هم بری اول باید تست بارداری بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️