2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چیبگم والا عیب نداره فقط بچه هامون سالم بدنیا بیان این هزینه ها فدای سرشون

هزینه ها خیلی بالان مخصوصا ک دوتان ماهم تو این هیرو ویری کاره شوهرم یکم ب مشکل خورده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم اگه قرار بوده از اول شانگهای بشی نباید همه با هم رشد می‌کرد  شانگهای شاید تو عام با ...

سلام عزیزم. آره خوندم این رو که شکل تجویز داروش متفاوته... البته دکتر رزاقی ار کلمه شانگهای استفاده نکرد و گفت دبل پانکچرت می کنم. که اتفاقا من بار قبلش 3 تخمک داشتم و اون بار 7 تا تخمک شد. وقتی پرسیدم قرار بر دبل پانکچر بود گفت همه رشد کرده بودند و همه رو با هم برداشتیم. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره. معمولاً توی این جور مواقع یک آمپول میدن که رشد بزرگ ...

سلام عزیزم❤️

اگه ستروتاید منظورته اره امروز دادن که ظهر زدم و دو تا هم فردا صبح و شب. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. آره خوندم این رو که شکل تجویز داروش متفاوته... البته دکتر رزاقی ار کلمه شانگهای استفاده ...

اره برا منم گفتن شانگهای بعد اون یکی ماما گف دبل پانکچر.

نمیدونی چند روز بعد اولی قرار بود دومی انجام بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد خووووب. تو چند روز چقد رشد کردن؟ ینی میتونم امیدوار باشت ۱۰-۱۲ تا شنبه به حد بالغ برسن؟ ازونورم ...

برای من توی سونو تا جایی که یادمه سه چهار تا فولیکول رشد کرده بودند تا سونوی آخر قبل از پانکچر. بعد روز پانکچر 7 تا برداشت و 5 تا جنین شد. هیچ چیز بعید نیست. انشالله با هم رشد کنند. 

اره برا منم گفتن شانگهای بعد اون یکی ماما گف دبل پانکچر. نمیدونی چند روز بعد اولی قرار بود دومی انج ...

والا دقیق یادم نیست. فکر می کنم یک هفته نهایتا فاصله داشت.

برای من توی سونو تا جایی که یادمه سه چهار تا فولیکول رشد کرده بودند تا سونوی آخر قبل از پانکچر. بعد ...

توکل  بخدا. ممنونم عزیزم خیلی دلم اروم شد❤️❤️

توکل  بخدا. ممنونم عزیزم خیلی دلم اروم شد❤️❤️

فدای تو. امیدوارم جنین های خیلی خوبی تشکیل بشه برات.  

چقد خووووب. تو چند روز چقد رشد کردن؟ ینی میتونم امیدوار باشت ۱۰-۱۲ تا شنبه به حد بالغ برسن؟ ازونورم ...

اصولا همینا هستن مگ. مثلا هشت و هفت هم باشه که بشه برسه به 15 

عزيزم اينا تا 15 هم برسه تو آزمایشگاه بالغ میکنن انشاالله که میرسه عزيزم 

هزینه ها خیلی بالان مخصوصا ک دوتان ماهم تو این هیرو ویری کاره شوهرم یکم ب مشکل خورده 

اره دقیقا کار همسرم منم یکم گره خورده ولی توکلمون بخداست ،من و همسرم یه اعتقادی که داریم اینه که میگیم به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗☺️ خدابزرگه نگران نباش 🌹🌹

اصولا همینا هستن مگ. مثلا هشت و هفت هم باشه که بشه برسه به 15  عزيزم اينا تا 15 هم برسه تو آزم ...

وای خدا کنه. توکل ب خودش. خیلییییی ممنونم ازت❤️❤️❤️