2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
پانکچر دو مرحله ی نمیدونم اسمش چیه انجام بده ان شاالله که با دست پر برمیگردی

شانگهایه عزیزم. توکل ب خدا ان شاالله ک قبول کنن. ازونورم نمیدونم هزینه اش دو برابر میشه اینجوری یا نه

کاش اگه کسی میدونس بگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همون ان تى حساب كن اى جان بسلامتى پسردار شدى😍 عزيزم ب شماهم بگم من دخترمو زود شوهر نميدم🥰 پا ...

😆😆😆😄😄ای جونم قربونه دختری😘😘 ما دیگه بچه هامون تا همیشه باید کنارمون بمونن ک ارامش داشته باشیم

ب این آسونیا بدستشون نیاوردیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واسه فردا نمیتونست پانکچر کنه که بزرگ تر ها برداره

نه هم همسرم شرایطش رو نداره  برا نمونه دادن و هم فک کنم امپول ستروتاید دو روز قبل باید زده بشه. دقیق یادم نیس چجوری بود فعلا منتظرم تا ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره گلم من دوتا هزینه پانکچر دادم عزیزم 

یا خدا😰 توکل ب خدا. ان شاالله ک هر چی خیره

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز چهارم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیز سحر جان گفته بودن تا 12 نزاشتم یکی بزاره جهت یادآوری امروز روز چهارم چله هست گذاشتم ...

آفرین بر تو دختر خوب 😍

چند وقته میگرنم خیلی اذیت می‌کنه میام توی گوشی بدتر میشه دارم سعی میکنم کمتر گوشی دستم بگیرم. خدا خیرت بده که حواست هست 🥰🤲

😆😆😆😄😄ای جونم قربونه دختری😘😘 ما دیگه بچه هامون تا همیشه باید کنارمون بمونن ک ارامش داشته باشیم ...

خدا نكنه

عزيزم نسل اينا ديگه اونجور نيستن بمونن همون اول راه خودشونو مستقل ميكنن

شوهرم ميگفت من دخترمو شوهر نميدم تا براى خودش كسى بشه بعد

گفتم حالا ببين اونموقع اصلا از پدر و مادر اجازه ميگيرن براى ازدواج😅😅

نه كه برن شناسنامه شون بيارن بگن ما ازدواج كرديم اينم زنمون يا شوهرمونه🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من الان سونو بودم. سمت راست ۴ تا داشتم ک ۱۰ و ۱۲ و ۲۲ و ۲۴ بودن سمت چپ هم دو تا ۱۰.  مو ...

عزیزم نمیشد امروز یا نهایت فردا اون دو تا ۲۲ و ۲۴ رو خارج کنن؟ خب اگر قراره شنبه انجام بشه که تازه ریسک داره آزاد شده باشند یا نه خب همین امروز فردا پانکچر کنم که حداقل ریسک آزاد شدن نداشته باشه. بعد مابقی رو هم هفته آینده پآنکچر کنن. الان شنبه بخواد پانکچر کنه در هر صورت ریسک داره، یکی اینکه اونا آزاد شدن یا نه و یکی اینکه کوچیکترا بالغ شدن یا نه ⁦☹️⁩

نه هم همسرم شرایطش رو نداره  برا نمونه دادن و هم فک کنم امپول ستروتاید دو روز قبل باید زده بشه. ...

آیت الکرسی واست خوندم که خدا بهترین روش رو جلوت بزاره و با جنینهای عالی از این پانکچر بیای بیرون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
توکل ب خدا دعا کن برام. در هر صورت باید بمونم ببینیم شنبه چی نیشه. امکانش نیس تعداداضافه ترم بشن یا ...

عزيزم برات از خدا بهترين و كارگشانرين مسير رو ميخوام ان شاالله ك دست رد ب سينه ت نميزنه🤲🏻🤲🏻💚💚

حتما دعاى اختصاصى ميكنم😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آفرین بر تو دختر خوب 😍 چند وقته میگرنم خیلی اذیت می‌کنه میام توی گوشی بدتر میشه دارم سعی میکنم کمت ...

فدای تو گلم 

انشالله که هر چه زودتر خوب بشی عزيزم 

چک کردم دیدم نزاستید جسارتا گذاشتم گلم 

مراقب خودت باش استراحت کن 

عزیزم نمیشد امروز یا نهایت فردا اون دو تا ۲۲ و ۲۴ رو خارج کنن؟ خب اگر قراره شنبه انجام بشه که تازه ر ...

شرایطش اخه درست نیس برا نمونه دادن همسرم. و مشکلی از لحاظ امپول ستروتاید پیش نمیاد؟ چون هنوز ندادن بهم.

باز حالا ک صدا کردن برم داروهارو بگن میگم بهشون تا ببینم چی میگن