2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام نه عزیز. تو شهر خودمون می خام برم و تهران نمی یام. رفتم دکتر برای ششم اردیبهشت وقت داد. نمی خام ...

عزیزم پنجم انتقال دادی الان چند هفتته من گیج شدم من تازه فردا میشم پنج هفته 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
الان ما ک باردار شدیم نمیدن ؟

نه فک نکنم. چون برا درمان ناباروریه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا من میگه حجم عکسا زیاده چجوری باید عکس بگیرم میدونی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۲۲برج ۴

هنوز برا علائم زود . اگه خدا قسمت کنه ما فکر کنم با هم زایمان کنیم. 😍😍😍😍 منم اخرین پریودم برج ۴ ولی ۲۰ بود. هیوا جان حتما گروه بیا و خیلی دوست دارم از احوالت باخبر باشم. فدات

هنوز برا علائم زود . اگه خدا قسمت کنه ما فکر کنم با هم زایمان کنیم. 😍😍😍😍 منم اخرین پریودم برج ۴ ...

عزیزم پنج هفته و یک روزته درسته؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزممممم اول از همه که تبریک میگممم، به سلامتی ان شاالله 🤲🌹 بعد هم اینکه آرامش خودت رو حفظ کن ...

هاینل جون، اینجا سیستمش فرق داره😭، من فقط میتونم برم پیش دکتر زنانم، اون آزمایش خون میگیره و خودش میفرسته آزمایشگاه. اینجا آزمایشگاهی نیست که خودم بتونم برم. بعد هم سرم رو فقط دکتر زنان باید تزریق کنه، هیچ جا دیگه قبول نمیکنند. من هم اتوایمنی بالا دارم باید بلافاصله سرم تزریق کنم. ولی الان میترسم اصلا نکنه خارج رحمی باشه که اینقدر درد دارم😭

دلیل اینکه الان بیبی چک زدم با اینکه مطمئن بودم منفیه، این بود که خیلی سمت راستم درد میکنه، دیروز فکر میکردم آپاندیسم شاید باشه و رفتم دکتر که اون سونو کرد و گفت اپاندیسم مشکلی نداره. ترشحاتم هم ببخشید که میگم تیره و زیاد و غلیظ هست. الان نمیدونم چکار کنم، دارو بخورم یا نه؟ پروژسترون تزریق کنم یا نه؟

آخیش برگشت تاپیک مون😍 اره زده ۵ سال. نمیدونم قبول کنن یا نه ولی فرمو پر کنین ضرری ک نداره ان شاالل ...

انشالله مرسی گلم

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
هاینل جون، اینجا سیستمش فرق داره😭، من فقط میتونم برم پیش دکتر زنانم، اون آزمایش خون میگیره و خودش م ...

عزیزم شرایط اونجا رو نمی‌دونم اما فکر کنم بهترین کار مراجعه به اورژانس بیمارستان هست. همه جای دنیا اورژانس پزشک زنان هم داره همینطور آزمایشگاه شبانه روزی که اول از همه باردار بودنت رو بررسی کنن. در حال حاضر هییچ دارویی نمیتونی استفاده کنی تا دکتر تجویز کنه.

برو بیمارستان عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم