2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام دوستای عزیزم بخدا که همیشه به یادتونم کلا یه مدت نمیخوام بیام تاپیک و از حال و هوای بارداری و ...

الهی قربون دل مهربونت برم عزیزم❤️. ان شاالله پر خیر و برکت باشه تصمیمت و ب زودی زود ب همه آرزوهای قشنگت برسی. قبلشم ی سورپرایز قشنگ خدا بذاره تو دامنت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بزنید طرح فرزندان غدیر میاره. الان پیدا می کنم لینکشو و میذارم ضامن نه فقط ی چک صیادی به عنوان ضمان ...

الان ما ک باردار شدیم نمیدن ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شرایطش چجوریه؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟ باید بریم بانک؟ 

نه بانک رفتن نمیخواد . اگه اشتباه نکنم شرط سنی داست که خانم زیر ۴۵ سال باشه و ۵ سال از ازدواج گذشته باشه. تو صفحه خودش شرایط رو کامل توضیح داده. نمیدونم چرا پارسال برا من تایید نشد ولی امسال تایید کردن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزان

امیدوارم حال همگی عالی باشه

دلم برای اینجا خیلی تنگ شده بود

دوستان من روز ده انتقالم هستم الان دو روز هست تقریبا احساس پریودی دارم اخه تاریخ پریودیم فرداست

الان یعنی دارم پریود میشم؟خیلی نگراتم

با این شیاف پروژسترون یعنی باز هم اگه باردار نباشیم سر تاریخ پری میشیم؟

لطفا برای من خیلی دعا کنید❤

سپاس از همه ی دوستان عزیزم از اینکه چندساعتی باعث آزار شما شدم عذرخواهی میکنم قربون دستتون کلی تگ کردید   چند تا دوست جدید هم امروز به جمع ما اضافه شد 

قدمشون روی چشمم   

هیچ جا خونه ی خودمون نمیشه