2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم بخدا که همیشه به یادتونم کلا یه مدت نمیخوام بیام تاپیک و از حال و هوای بارداری و ...

عزیزم انشالله هر تصمیمی که بگیری بهترینهابرات پیش میاد🙏🏻💗

فقط هرگز ناامید نشو ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم انشالله هر تصمیمی که بگیری بهترینهابرات پیش میاد🙏🏻💗 فقط هرگز ناامید نشو ❤️❤️❤️

مامان سوفی عزیزم میشه کمک کنی 

من کا علائم بارداریم رفته خیلی نگرانم میترسم برم سونو هنوذ هفته چهارم منتظرم پنج شه برم ولی واقعا نگرانم کرده اخه یهوی رفت دیگه هیچ خبری نیست برا اینکه مطمعا بشم بی بی چک بزنم باز 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزززم 😂😂😂😂 خودت چی دوس داری ؟ 

الان دیگه فرقی نمیکنه

به هر کدوم که فکر میکنم دلم ضعف میره😍

مخصوصا که همسرمم اصلا از جنسیت حرف نمیزنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مامان سوفی عزیزم میشه کمک کنی  من کا علائم بارداریم رفته خیلی نگرانم میترسم برم سونو هنوذ هفته ...

عزیزم نگران نباش

منم هی می اومدم از این پیاما اینجا میزاشتم و نگران میشدم

چ علایمی داشتی ک رفته؟ از کی رفته؟

اینا همش موقته حالا تا فردا یا شب دوباره شروع میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسى راديس عزيزم ان شاالله قسمت خودت يك جفت دوقلوى سالم و صالح به زودى🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍

مرسی عزیزدلم .ان شاالله 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام. ببخشید از شمام سوال می کنم بتای اول و دومتون چند بود که دو قلو شدن؟؟؟مال من ۶۰۰ و ۱۵۶۰

مال من به شما نزدیکه. ۶۲۲ و ۱٨۰۰ یه دونه ست😍

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام فریناز جون

چقدر زود جوابش اومد

خداروهزاران بار شکر😍😍😍 خوشالمون کردی الهی به سلامتی بغلش بگیری

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

عزیزم توی سونو ان تی چند هفته ات بود و اندازه جنینت چند سانت بود؟

خداروشکر‌عزیزم خیلی خوشحال شدم‌ایشالا بزودی سالم و سلامت بغلش بگیری دختر‌ناز و خوشگلتو🥰

عزیزم نگران نباش منم هی می اومدم از این پیاما اینجا میزاشتم و نگران میشدم چ علایمی داشتی ک رفته؟ ا ...

عزیزم الان دو روزه حالت تهوع کلا قطع شده زیر دلمم اصلا درد نمیکنه سینمم سنگینیه قبلو نداره فقط دست بزنم درد میگیره 

نمیدونم توکل بخدا دکترمم گفت وضعیتت حساسه فقط هشت هفته سونو برو که شکمی برات انجام بدن الان لازم نیست بری الکی خودتو نگران کنی هشت هفته همه چی دیگه معلومه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم الان دو روزه حالت تهوع کلا قطع شده زیر دلمم اصلا درد نمیکنه سینمم سنگینیه قبلو نداره فقط دست ب ...

آخرین پریودت کی بوده؟؟ 

انشالله خی. نگران نباش علائم اصلی از هفته شش بعد تازه میاد 

زینب هم علائم میخواست خاطرت هست یه روزایی رمق نداشت برای تو هم میاد

بچه های که باردارین من قبل اینکه بفهمم باردارم واقعا حالت تهوع داشتم گاهو بی گاه یعنی هم صبح هم شب ه ...

عزیزم همه اینجور بودن یع روز بوده کلا بدون علائم یه روزم همه رو باهم نجران نباش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️