2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز سوم چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بنظر من مهمترین فاکتور اینه که استرس نداشته باشی به این باور قلبی برسی که باید خود خدا بخواد ب ...

هر جور فکر کنی همون میشه پس از همین حالا خودتو حامله تصور کن 🤰

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه بابا اخه چراانقدر گرون میگیرن یکم انصافم خوبه بخدا اونی که نداره چیکارکنه

چه کنیم عزيزم 

نمیشه هم نریم 

من انشاالله بعد آمینو باید هر دو هفته برم حالا فکرشو بکن 😐😐😐

انشالله سلامتی و رزق و روزی حلال باشه فدای سر بچه هامون 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

واااای فریناز جان خدارو شکر. چه خبر خوبی. من جدیدا به خاطر تهوع زیادم کم میام سایت بعد از مدتی که اومدم این خبر خیلی خوشحالم کرد. انشالله که شش ماه دیگه دختر گلت رو سالم بغل بگیری. نسرین جون هم من مطمئنم که جوجه هاش سالم سالمن . انشالله

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 سلام سلام صبحتون بخير دوستهاى قشنگم ممنونم از همراهى و همدليتون و ممنونم از دعاهايى ...

سلام عزیزم صبح قشنگ شماهم بخیر،خدارو هزارمرتبه شکر،انشاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍😍❤️

ببین بنظر من مهمترین فاکتور اینه که استرس نداشته باشی به این باور قلبی برسی که باید خود خدا بخواد ب ...

احسنت به شما و به این باورتون 

همین که باور داری 

همین که انرژی مثبت میدی 

یعنی تموم یعنی این سری مامان خانم شدی سحر جانم 

ما هم برات دعا میکنیم انشاالله که این سری دست پر با بتاي بالا خوشحالمون کنی 

آمین یا رب العالمین 

@نسرین_مهر    

نسرین جون حس میکنم دکترت خیلی پولکی باور کن امینو رو هم برا همین بهت گفته واسه سونو هر دو هفته یه تومند خیلیه بعد هر سری سونو میکنه چی رو چک میکنه ؟

سلام بروی مااااهت مامان خانمممم. ای جانمممم عزیزم، ما که همگی مطمئن بودیم دردونت صحیح و سلامته، خدا رو هزار بار شکرررر، این شادی گوارای وجودت عزیز دلممم.😍🌹

ان شاالله نسرین جان هم چند روز دیگه بره آزمایشش رو بده خیالش راحت شه، برای ایشون هم همگی مطمئنیم فرشته هاش صحیح و سلامت هستند بحق علی اصغر (ع) 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@نسرین_مهر     نسرین جون حس میکنم دکترت خیلی پولکی باور کن امینو رو هم برا همین بهت گفته ...

نه گلم من بخاطر این که یه ساک دارم با یه جفت و دو جنین باید برم 

برای وزن و خون رسانی و... 

که یه قل خدایی نکرده نارس نباشه 

اصلا همون رویان که بودم گفت باید از هفته 16 به بعد حتما هر دو هفته سونو بشی 

یادت نیست من از مثبت شدن تا هفته 12 پنج بار سونو شدم 

دقیقا هر دو هفته رویان میرفتم سونو 

حالا اومدم اینجا گفت فعلا برای هر دو هفته زود بعد هفته 16 که وزن گیری 

تازه ماه های آخر شاید بشه هر هفته 

😐😐😐

سلام بروی مااااهت مامان خانمممم. ای جانمممم عزیزم، ما که همگی مطمئن بودیم دردونت صحیح و سلامته، خدا ...

سلام سحر جانم 

الهی دورت بگردم 

ممنونم ب بابت دعای قشنگت و انرژی مثبت الهی آمین 

منم نیت کردم سالم باشن سال دیگه عمری باقی باشه روز حضرت علی اصغر ببرمشون و نذری که کردم ادا کنم 

نه گلم من بخاطر این که یه ساک دارم با یه جفت و دو جنین باید برم  برای وزن و خون رسانی و...&nbs ...

ان شاالله که تا اخر بارداری راحت بغلشون بگیری فدای سرشون این هزینه ها فقط سالم باشن زیر سایه پدر مادر شون بزرگ شن الهی آمین 💜💜