2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

سلام بچه‌ها خوبین من صلوات و قرآن رو خوندم دیروزم حالم خوب نبود امروز خوندم برای مامانای الان و مامانای اینده ان شاالله فرزندانتون در پناه حق باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سحر جان منم تو اینستا میبینم زایمان فیزیولوژیک و خیلی ترغیب میشم طبیعی 😅یعنی اگه یکی بودن میرف ...

سلام. ببخشید از شمام سوال می کنم بتای اول و دومتون چند بود که دو قلو شدن؟؟؟مال من ۶۰۰ و ۱۵۶۰

سلام. ببخشید از شمام سوال می کنم بتای اول و دومتون چند بود که دو قلو شدن؟؟؟مال من ۶۰۰ و ۱۵۶۰

عزيزم زياد رو بتاى بالاحساب نكن

براى من روز ١٤ بتا ١٠٠١ بود روز ١٧ شد ٣٠٢٥ اما تك بود و دختر

من اينجا بهم ثابت شده بتاهاى بالا و بيبى چك پررنگ دخترن

بچه هاى دوقلو بتاى دومشون خيييلى بالاتر بود خدود ٧٠٠٠

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

اما ان شاالله اگر دوقلو دوست دارى دوقلو بشه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا کنه همینطوری باشه😔

ببين دقيقا دوبرابر ك نبايد بشه چرا استرس ميدى ب خودت

🔹🔹🔹زمان‌های دو برابر شدن βhCG یک شاخص خوب است برای بررسی اینکه آیا بارداری تا ۶ هفته پس از آخرین قاعدگی پیشرفت طبیعی دارد یا نه. در یک بارداری معمولی، میزان βhCG شما هر ۷۲ ساعت دو برابر می‌شود. سطح این هورمون در طی ۸ تا ۱۱ هفته اول بارداری شما به نقطه اوج خود می‌رسد، سپس کاهش یافته و میزان آن ثابت می‌ماند. هرچه دوران بارداری به پیش می‌رود، این دوره ۷۲ ساعته تا ۹۶ ساعت نیز افزایش پیدا می‌کند.

يعنى تو ٤٨ ساعت ٦٠٪؜افزايش داشته باشه كافيه ك داشته تقريبا

سلام عزیزم بتا اول ۲۰۰۰دوم ۷۰۰۰ حتی سونو اول ک برا ساک بود  یه ساک دیدن فک کردم یه دونه اس 

اما ان شاالله اگر دوقلو دوست دارى دوقلو بشه😍😍

دو قلو که دوست دارم می دونم سختی هم داره. ولی سنم بالاست شاید دوباره شانسی نباشه ولی خوب هر چی خدا بخاد و خیر و صلاح است. خودم تیکرم رو دختر انتخاب کردم ولی بازم دختر و پسرش هم برامون فرق نداره دختر باشه اسمشو می ذاریم محیا و پسر باشه پارسا. این دوتا اسم رو مشترک من و همسرم دوست داریم. جالبه. فقط و فقط خدا بهمون بچه سالم و صالح بده. ما که این همه درد و رنج کشیدیم ان شا الله بچه هامون صالح و سالم باشن و راحت باشیم

دو قلو که دوست دارم می دونم سختی هم داره. ولی سنم بالاست شاید دوباره شانسی نباشه ولی خوب هر چی خدا ب ...

ان شاالله مصلحت خدا با خواسته دلتون بكى بشه

بله فقط سالم و صالح باشن ان شاالله

سلام اکرم جان خوبی الان بهتری  حساسیت بهتر شدش؟

سلام عزیزم امروز بهترم دیروز خیلی کلافه بودم تابستونا مخصوصا تو باغ اینجوری میشم