2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
آره عزيزم وقتى ويروسش بره تو بدن ديگه درمان نداره و هر از چند مدتى ك ايننى بدنم پايين بياد يا بر اثر ...

گفتی تبخال

یاد همچین خاطره مشابه افتادم

منم بعد عروسی کل صورتم تب خال زد

اولش فک کردم از کرم ارایشگاه شده

بعد فهمیدم لبای شوهرم تبخال داشته

کل صورتمو تبخال 

باورت نمیشه

رفتم دکتر پوست 

بهم دارو داد خوب شدم

حیف کمی دیر رفتم

آب تبخال به هر طرف صورتم میخورد اونجا کهیر میزد و عود میکرد.ولی الان اصلا تبخال ندارم.جوونتر که بودم از بینی تبخالداشتم.ولی خیلی وقته نیس.یادم نمیاداخرین بارشو.

ولی خب من از نزدیکی خیلی میترسیدم.شوهرم مجبور بود فقط بوسم  کنه☺️😆

ده روز بعد عروسی با تلاش فراوان از باکره بودن دراومدم.

😉

عزیززززم 😍😍😍 بتات چون بالاست میگن که بتای دخمله  ولی علائمت ‌میگه من پسرم 😂😂 خب دیگه خیلی ...

خسته نباشی واقعا😑😂 این همه من شرح حال دادم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.من امروز بتا دادم ۱۷۲ بود.شنبه ۱۱۶ بود.دوبرابر نشد خیلی نگرانم.کسی اینطوری بوده که بارداری خوب ...

سلام عزیزم، به سلامتی مبارکت باشه گلم. روز چندم هستی؟ چند تا جنین انتقال دادی و چند روزه بودند؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان گوش چپم یه کوچولو درد داره البته ظهرهم بادمجون خوردم و عاشق هر غذایی هستم که بادمجون توش باشه ولی کلا بعد خوردن بادمجون خارش گلو دارم میگم نکنه کرونا گرفته باشم به نظرتون کرونا یا حساسیت به بادمجون 

سلام عزیزم، به سلامتی مبارکت باشه گلم. روز چندم هستی؟ چند تا جنین انتقال دادی و چند روزه بودند؟  ...

مرسی عزیزم.الان ۱۶ انتقالم.ده انتقال بتام ۱۶ بود.شنبه صبح بتام ۱۱۶ بود امروز ساعت سه ظهر آزمایش دادم بتام ۱۷۲ شده.خیلی کم رفته بالا.دوتا جنین انتقال دادم قرار بود بلاست باشن ولی جنین شناسم روز انتقال گفت جنینات تاخیر دارن و تا شب طول میکشه بلاست شن

دوستان اینجا کسی می‌تونه منو راهنمایی کنه,تاپیک زدم کسی نیومد،تایپیک آخرم گفتم خواهشاً برای اقدامه

الهی که دامنت سبز بشه عزیزم ، خیلی ها این مشکلو داشتن و شکر خدا صاحب فرزند شدن ولی خب به روش طبیعی یا 

آی یو آی یه مقداری مشکل هست باید حتما آی وی اف انجام بدین شانس حاملگی بیشتر میشه

گفتی تبخال یاد همچین خاطره مشابه افتادم منم بعد عروسی کل صورتم تب خال زد اولش فک کردم از کرم ارای ...

😅😅

ببين تبخال صورت هم بده حالا خداروشكر ك ديگه عود نكرده اما ويروسش باهاته و خيلى وقتا ممكنه پنهان عود كنه

از زمانى ك گل پسرت بدنيابياد  ب اميد خدا  توى بوسيدنش خيلى مراقب باش

امان از دست اقايون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان اینجا کسی می‌تونه منو راهنمایی کنه,تاپیک زدم کسی نیومد،تایپیک آخرم گفتم خواهشاً برای اقدامه

عزیزم چقدر ضعیفه؟ اگه فاکتور تعداد اسپرم، مورفولوژی، تحرکش رو بگی بهتر میتونیم نظر بدیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان گوش چپم یه کوچولو درد داره البته ظهرهم بادمجون خوردم و عاشق هر غذایی هستم که بادمجون توش باشه ...

سلام ماهك جان

فكر كنم همون حساسيت ب بادمجونه

مگه جايى رفتى ك كرونا بگيرى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم