2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام شما دو قلو باردارید؟؟؟هفته شش معلوم می شه دو قلو بودنش؟ببخشید بتا اولیه شما چند بود؟؟نمی دونم م ...

سلام عزیزم دوقلویی زیاد به بتا ربطی نداره مثلا یکی از دوستانم دوقلو بارداربود ولی انقدر بتاش پایین بود که اصلا دکتر گفت بارداریت شیمیاییه یسریام مثل من بتاشون زیاد میره بالا ،من روز نه انتقالم بی بی چکم مثبت شد روز یازده رفتم ازمایش بتام۸۴۰بود دوباره تکرار نکردم بتام .شیش هفته و چهارروزم رفتم قلبشون تشکیل شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم خودم هستم،من فکر نمیکنم دلیل ایست قلبی سندروم باشه چون بچه های سندرومی به دنیا میان و از ب ...

من دکتر نیستم عزیزم، اینو از دکترم تو امریکا شنیدم که بیشتر جنینهای مشکلدار خودشون بصورت طبیعی حذف میشن ، و مخصوصا سندروم داون ها مشکلات قلبی دارن

بله خیلیهاشون به دنیا میان ولی خیلیهاشون هم از بین میرن قبل از بدنیا اومدن

اصلا برای فهمیدن همین چیزها جنین سقط شده رو تست میکنن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دخترا هزینه پی ار پی چقدر میشه حدودی هم میدونید بگین؟

و اینکه حتما باید ازخودمون نمونه بگیرن ؟میشه از کسی که گروه خونی مثل خودمون نمونه بگیرن؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من دکتر نیستم عزیزم، اینو از دکترم تو امریکا شنیدم که بیشتر جنینهای مشکلدار خودشون بصورت طبیعی حذف م ...

مامان سوفی در مورد پی ار پی اطلاعات دارین؟

سلام عشقم خوبی جوجه ها خوبن.کی میری تعین جنسیت. من منتظرم    

فداتشم مرسی ماام خوبیم شکر خدا ،والا امروز رفتم دکترم برام سونو ازمایشمو نوشت موندم کجا برم و اینکه میخوام دیگه این مرکز نرم خیلی سهل انکار شدن میخوام برم زیر نظر یه دکتر خوب ولی نمیدونم کجا ،🤦تو بسلامتی دوباره کارت و شروع کردی؟😍افرین مامان قوی انشاالله به حق باب الحوائج خدابهت یه دوقلوی شیطون بده وقت نکنی سرت و بخارونی

فداتشم مرسی ماام خوبیم شکر خدا ،والا امروز رفتم دکترم برام سونو ازمایشمو نوشت موندم کجا برم و اینکه ...

فدات عزیزم ان شاءالله ابن ۹ماه به سلامتی طی کنی.

قوررررربونت دعانکن شیطون باشن پسرم جبران همه بچه ها میکنه برام قربونش بشم.ان شاءالله یه دوقلو سالم وصالح بده.

آره فدات امروز بسم الله  گفتم وقرصم خوردم پس فردا هم میرم سونو.

میخای بیای دکتر من.خصوصیه.

من دکتر نیستم عزیزم، اینو از دکترم تو امریکا شنیدم که بیشتر جنینهای مشکلدار خودشون بصورت طبیعی حذف م ...

نمیدونم والا اینم شانس من بود،شنبه وقت دکتر دارم برم ببینم سل فری میگه بده یا نه،غربالگریم خوب بود یعنی نیاز نداره حالا ببینم دکتر چی میگه 

فدات عزیزم ان شاءالله ابن ۹ماه به سلامتی طی کنی. قوررررربونت دعانکن شیطون باشن پسرم جبران همه بچه ه ...

مرسی زین جون،ای جان خدا حفظش کنه برات😍💖دکترت کجاس؟وقت میزاره برات سرسری ردت نمیکنه؟من میخوام دکترم صبور باشه چون خودم یکمم زود استرس میگیرم

دکتر لیلا محمدی دکتر عالیه من خواهرم بچه هاشو پیش اون زایمان کرده بیمارستان محب کوثر میره.مطبش نمیدونم.بیمارستان چمران هم میره.

دکتر زینا افراسیاب هم دکتر اون یکی خواهرم بود .خیلی راضیه تخصص نازایی هم داره .مطبش خیابان دولت سمت پاسداران هستش.

دکتر خودمم سعادت آباده.

من دو ماه پیش آمدم ایران، پیش دکتر اسرافیلی ویزیت شدم، ایشون هم گفت که باید داروهام خیلی قویتر بشه و ...

ان شاء الله این بار دست و دامنت سبز میشه

کار خوبی کردی همسرتو تنها نذاشتی و همونجا پیگیر شدی

البته خاطرم نیست خودت هم شاغل بودی یا نه

در هرصورت برات آرزوی موفقیت دارم

دعاگوت هستم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان من عطسه  میکنم و ابریزش بینی  دارم  خیلی حالم بده چی بخورم اصلا خوب نمیشم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰