2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
دورت بگردم ببخشید اذیت شدی عزيزم  انشالله که به سلامتی همگی ما این دوران رو طی کنیم

نه بابا چه اذیتی، اینترنت ایران است دیگر 😒⁦☹️⁩

الهی آمین 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من انتقال دادم ان شاءالله شما دعا کنی نتیجه بده نه گلم نامه نگرفتم،شاید دوستان دیگه اطلاع داش ...

خب حرف خیر خیره انشالله که نتیجه میگیری کی معلوم میشه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤪🤪 خب بچه براش سوال بود پس بگم رفتم استخر يا توالت فرنگى عمومى😅😅😅

مگه از استخر هم‌سرایت میکنه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم  کجا پانکچر کردی هزینه اش چقدر شد؟

همه که میگن مام منظم تره ببخشید چرا مجبور شدی بری مام 

نمیدونم منم تو ابن سینا پرونده دارم ولی اصلا دکتر انصاریپور به حرف مریض گوش نمیده وقتی یه بار یه مسیرو میره برایه بار دوم تغییرش نمیده همونه موندم چه کار کنم برم مام یا نه شما گفتی بی نظمی دودل شدم چون خداییی اینجا کاراشون خیلی رو رواله ولی خوب جدیدا شایدم دکتر من اونجوری شده بودداروهارو فراموش می‌کرد خودم سر خود میخوردم 

آهان در مورد افتادگی مثانه و عفونت هم من بعد از ۶ سال شکر خدا ندارم، مامانمم بعد از ۴ تا زایمان طبیع ...

من باهات موافقم خدا بخواد دوست دارم طبیعی باشه 🥺و دوست دارم به مامانم بکشم خیلی راحت زایمان طبیعی مارو بدنیا آورد تعریف میکنه 

چون بعدش زود سرپا میشم ،از سزارین هم میترسم و طاقت درد بعدشو ندارم دوست دارم بچمو قشنگ بغل بگیریم و بهش شیر بدم ای خدااا دلم ضعف رفت 😅

عزیزممم، خدا حفظش کنه 😍🤲 دکتر گفته احتیاجی نیست دیگه چرا استرس داری؟؟ خوبه عزیزم، زیر ۲۶ سانت نگر ...

قربونتون برم

خدا دخمل شمارو هم براتون نگه داره

نمیدونم والا چون عدد رو مرزیه میترسم خدایی نکرده سقط شه یا زایمانم زودرس شه

خانوما این که میگن از مرکز ناباروری اول نامه ناباروری باید بگیری برا بیمه بعد فاکتور بگیری نصف هزینه ها رو برمیگردونن درسته؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
یعنی تبخال باهات موندگار شددد؟

آره عزيزم وقتى ويروسش بره تو بدن ديگه درمان نداره و هر از چند مدتى ك ايننى بدنم پايين بياد يا بر اثر استرس يا مثلا سرماخوردگى و تب دوباره عود ميكنه

مثلا درست دو روز قبل پانكچرم ك استرس داشتم عود كرد اول باردارى  هم ايمنى بدنم پايين اومده بود باز عود كرد 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانوما شما رو هم قبل ای وی اف فرستادن دکتر قلب و سونو سینه؟؟

اره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مگه از استخر هم‌سرایت میکنه ؟

ميگن تبخال و زگيل تناسلى احتمال انتقالش از اين طرق هست

البته نه از طريق اب

از طريق اينكه كسى ك ناقله جايي ك نشسته بشينى

من باهات موافقم خدا بخواد دوست دارم طبیعی باشه 🥺و دوست دارم به مامانم بکشم خیلی راحت زایمان طبیعی م ...

عزیزمممم، ان شاالله همونطوری که دوست داری بشه عزیزم 🤲🌹

قربونتون برم خدا دخمل شمارو هم براتون نگه داره نمیدونم والا چون عدد رو مرزیه میترسم خدایی نکرده سق ...

نترس گلم، توی آنومالی اگر پایینتر بیاد اونوقت سرکلاژ میکنن الان فعلا خوبه شکر خدا 🤲🌹

یه سوال این ترشحات طبیعیه بی ادبی نشه 🙊شبیه آب میمونه  نمیدونم چطور توضیح بدم،،

ترشحات ابكى و شيرى طبيعيه