ببین یه عاااالمه تایپ کردم همش پرید 😭😭😭
خلاصه بگم همیشه توی تمام موارد موافق و مخالف هست، نمیشه گفت تمام متخصصین موافق یا مخالف هستند.
من خودم توی بیمارستان دولتی با بدترین پزشک و ماماهلی موجود توی بدترین شرایط زایمان کردم، عفونت وارد خونم شد، جفت کامل خارج نکرده بودن و هزار و یک مشکل دیگه ... اما دلیل نمیشه اصل زایمان طبیعی رو ببرم زیر سوال چون عواملش بد بودن.
بله زایمان درد بسیاااار داره برای همین میگم اگر کسی حین زایمان فوت کنه شهید محسوب میشه. بهرحال سختی های خودش رو داره نمیشه که توقع داشته باشیم بدون درد و عوارض باشه اما در مقابل سزارین خیلییییی مزایاش بیشتر از معایبش هست. و هرچی علم بیشتر پیشرفت میکنه بیشتر پی میبرن که طبیعی نسبت به سزارین ارجحیت داره و متاسفانه توی ایران و کشورهای نظیر ما بخاطر عدم آگاهی و آمادگی های لازم اکثرا به سزارین رو میارن.
توی شرایط ایده آل با کلاسهای آمادگی قبل زایمان هیچ کدوم از مواردی که شما اشاره کردی پیش نمیاد مگر شرایط خیلی خاص باشه که اونم درصدش خیلی پایینه.
خلاصه داستان زایمان طبیعی و سزارین خیلی مفصله و هر کدوم توی موقعیت خودش باید ریسک و جوانبش سنجیده بشه و در مورد انتخابش تصمیم گیری بشه.
ان شاالله که همه زایمان راحت و سلامتی داشته باشن 🤲🌹