2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
ممنون رفتم دکتر سونو شش هفته هماتوم دیده شد قلب نبود هفته هفتم قلب رو دید صداشم شنیدم ولی هماتوم هم ...

سلام گلپری جان 

نگران نباش عزيزم من از هفته پنجم خونریزی داشتم تا نه هفته 

هماتوم 

بعضی از دوستان حتی تا الان که 16 هفته هم هستن دارن 

و بعضی ها هم تا پایان بارداری که خداروشکر الان زایمان کردن 

فقط استراحت مطلق باش تا خونریزی بند بیاد، آب خیلی بخور، خم و راست نشو، حجم غذات رو کم کن حتما، مراقب باش یبوست نگیری، اگه آسپرین و انوکسا داری قطع کن 

انشالله که خونریزی بند میاد 

ولی تا زمانی که داری فقط فقط باید استراحت مطلق باشی و سعی کن به پهلوی چپ بخوابی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزممم، خدا جاش رو با دو قلوی سالم و صالح پر کنه برات 🤲🌹

قربوووونت برم گلم. خدادخمل گلتو حفظ کنه برات😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم از طبيعي ميترسم حتي بهتريناااا دكتراهم  سر زايمان طبيعي به باد داشتن داشتن يا خود مادر شرا ...

خب پس بچه ها اون جریان زایمان طبیعی کنسله 🤪🤪🤣🤣🤣🤣

شوخی میکنم، کلا همیشه از این مسائل هست چه توی سزارین چه طبیعی، منم اطرافیانم کم ندیدم طبیعی زایمان کردن خیلی خوب و سلامت، سزارین هم از این طرف کم نشنیدیم که هم به بچه آسیب زدن هم به مادر. ان شاالله که همه سلامت زایمان کنن حالا چه طبیعی چه سزارین.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شیاف روزی سه تا استفاده میکنم هفته ای یک بارم سوزن پورلوتون میزنم روزی شش تا استرادیول و یه دونه است ...

امپول پورلوتون تو هفته های بالا دوازده میدن اصولا 

بازم با دکتر مشورت کن الان پروژسترون بگیری 

شارژ ندارم شيافم دارم ميام بازززز

فقط زنگ زدم دكترم گفت اينجوري نميتونم بگم گفتم  هفته بعد دير نيس؟؟؟

گفت نه هيچ اتفاقي نميفته يهوو همون دوم ميرم

اومدم اينو بگم😂بوس به كلتوووون

عاره هانيل  هميني كه ميگي هست ولي من تو طبيعي بيشتر ديدم تا سزارين ،من دكترم منو تا اخر نگه داشت ببره طبيعي اصلا بهش اعتماد نكردم اخرم بهم گفت سر قرتي بازي اومدي سزارين😂😂😂

ان شالله بچه هاشونو همه سالم بغل بگيرين حالا باهر زايماني

خب پس ان شاالله رفتی واسه زایمان طبیعی بگو مشوقت من بودم که پورسانتم رو بدن بهم 😁😅🤣

اره دقیقا 😂😂😂 

اخه خیلی شنیدم که بهتر از سزارینه 

میگن بعد سزارین هیکلت بهم میریزه ولی طبیعی اینطور نیس چون میتونی شکم بند بزنی درسته ؟ 

خیلی میترسم بد فرم بشم بعد زایمان 

چندین ساله ورزش میکنم مرتب و همیشه رو فرم بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره دقیقا 😂😂😂  اخه خیلی شنیدم که بهتر از سزارینه  میگن بعد سزارین هیکلت بهم میریزه ول ...

نه بابا من دو ماه بعد زایمان شکمم رفت تو قشنگ، با اینکه شکم بند هم نبسته بودم. فقط یه ماما بود از این قدیمیا، تا یک هفته اول روزی دوبار میومد شکممو ماساژ محکمممممم میداد که هرچی اون تو مونده بیا بیرون، درد داشت ولی بعدها فهمیدم چه کار بزرگی برام کرد خدا خیرش بده.

کمتر از ۶ ماه بعد زایمان هم وزنم از قبل هم کمتر شد و به ذره شکمم هم نموند شکر خدا.

نه بابا من دو ماه بعد زایمان شکمم رفت تو قشنگ، با اینکه شکم بند هم نبسته بودم. فقط یه ماما بود از ای ...

چه خوووب پس میشه 

اخه این خانومای اطرافم رو میبینم همه شکما بعد زایمان زده بیرون سنی هم ندارن همه هم سزارین دیگه نمیدونم خودشون رعایت نکردن یا چی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چه خوووب پس میشه  اخه این خانومای اطرافم رو میبینم همه شکما بعد زایمان زده بیرون سنی هم ندارن ...

آره سزارین یکم شکم میمونه، من طبیعی زایمان کردم. البته اونم با ورزش و رژیم کم کم میره.

بچه ها ببخشید تو سیکل پانکچر قبل عمل نیاز نیس ک استراحت خاصی باشه نه؟ من  امروز خیلی زیاد سر پ ...

کارهای سنگین نکن

حتی پیاده روی قبل پانگچر نکن

بمن گفتن کارهایی نکن که تپش قلب بگیری

😉