2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ببین مثلا گل ماهیچه یکم برنج یکم کرفس یکم هویج برار بپزه بعد پوره کن اما خیلی پوره نکن که عادت کنه&n ...

کرفس و اسفناج و بروکلی تا یکسال منع مصرف داره گلی جان

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ این آمادگی خیلیییی مهمه ، منم که همش استراحتم 😐 همه امیدم به اینه که چون یکبار طبیعی زایمان ...

ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام من ۹تیرتخمک کشی کردم ۱۹تیرپریود شدم حالا این چندروزرو از ۱۹مرداد عقب انداختم دوم این پریودی میخوام به امید خدا برم برا انتقال نمیدونم چرا پریود نمیشم شماهم اینجوری بودین؟؟؟

اره عزیزدلم  اولین سوپ یه مقدار برنج نیم دونه سیب زمینی نگینی و هویچ و یه تیکه فیله مرغ یا گوش ...

خیلی ممنونم عزیزم❤❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام من ۹تیرتخمک کشی کردم ۱۹تیرپریود شدم حالا این چندروزرو از ۱۹مرداد عقب انداختم دوم این پریودی میخ ...

آخ آخ دقیقا وضعیت منه هستین .دومین پری دیر شدم چای زعفرون دم کردم گرمی خوذدم اینقدر دعا کردم تا بشم.

امروز صبح یهو پری شدم.خودم استرادیولم شروع کردم.دکتر شدیم وایه خودمون.متخصص زنان

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چون با اون همه امپول و شیافو استراحت طبیعی یجور نیس؟

نه عزیزم وقتی هم بچه هم جفت اصطلاحا رسیده باشند دیگه انقدر اذیت و درد نداره، به نظر من اگر هیچ ریسکی نداری طبیعی خیلی بهتره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سزارین راحته؟ از چه نظر چون درد بعد عملش زیاده

سزارین بعدش درد داره اما بچت راحت میاد بغلت 

اما طبیعی بعدش درد نداره اما من میترسم ازش 

ان شالله هرروشی انتخاب میکنی نی نی سالم بیاد بغلت دلت شادترین باشه مارم اون لحظه دعا کن😘

آخ آخ دقیقا وضعیت منه هستین .دومین پری دیر شدم چای زعفرون دم کردم گرمی خوذدم اینقدر دعا کردم تا بشم. ...

منم زعفرون دم کنم بخورم 

ضرر نداره؟؟ 

هی میخواستم بخورم گفتم شاید ضرر داشته باشه