2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دختر داشتم غذا میخوردم انقد خندم گرفت

وسط اينبحثا رفتى سراغ غذا؟؟😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله صد در صد، اگر دکتر یک درصد هم بگه طبیعی ریسک داره ترجیح میدم خودم درد بکشم تا خدای نکرده دخترم ا ...

من منع نداشتم البته دخترم ۳۶ هفته دنیا اومد دکتر گفت می خوای طبیعی زایمان کنی گفتم نه 

ولی خیلی میترسیدم

بنظرم کسی که می خواد طبیعی بیاره باید کلاسارو بره از نظر روحی هم آماده باشه.من که کل بارداری رو تا سر کوچه نرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میشه بگی سوپ چجوری درست کنم

ببین مثلا گل ماهیچه یکم برنج یکم کرفس یکم هویج برار بپزه بعد پوره کن اما خیلی پوره نکن که عادت کنه 

همینو میتونی با مرغ انجام بدی مخلفات رو عوض کن مثلا کلم بروکلی بزار جوانه گندم ماش خیلی چیزا هست 

البته اگه بچت این چیزارو میتونه بخوره

منفیه متاسفانه😭😭😔😔😔

ممنونم که جواب دادی 😭. خدا بچه هاتو حفظ کنه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اخ چقد سخت بوده برات حالا الان مراقبت کن تبخال دیدی فرار کن 😅

باورت ميشه من سالى دو سه بار ميزنم شايد از اونوقت اون سالى ى بارم نزده😒😒

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببین مثلا گل ماهیچه یکم برنج یکم کرفس یکم هویج برار بپزه بعد پوره کن اما خیلی پوره نکن که عادت کنه&n ...

ممنونم عزیزم🙏🙏

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من منع نداشتم البته دخترم ۳۶ هفته دنیا اومد دکتر گفت می خوای طبیعی زایمان کنی گفتم نه  ولی خیل ...

آخ آخ این آمادگی خیلیییی مهمه ، منم که همش استراحتم 😐

همه امیدم به اینه که چون یکبار طبیعی زایمان کردم بازم بتونم ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه بگی سوپ چجوری درست کنم

اره عزیزدلم 

اولین سوپ یه مقدار برنج نیم دونه سیب زمینی نگینی و هویچ و یه تیکه فیله مرغ یا گوشت گوسفندی

اینارو بذار کاملا بپزه بعد پوره کن بده نی نی بخوره بعداز یه مدت دیگه پوره نکن با پشت قاشق له کن که بعدها تو جویدن مشکل پیش نیاد بعداز یه مدت هم میتونی چیزای دیگه به سوپش اضافه کنی مثل لوبیا سبز کدو سبزیجات گشنیز و جعفری من براشون عصاره پای مرغ درست کردم بسته بندی کردم هربار یه تیکه میندازم از ۶ ماه میتونی عصاره قلم یا ماهیچه هم درست کنی بندازی تو سوپش مقوی میشه کره هم میتونی اضافه کنی

خداياشكرت....❤️ 
این منفیه یا مثبت

عزيزم براتون ارزوى ارامش ميكنم و اميدوارم بحق ماه عزيز خدا به زودى جاشو با دقلو سالم صالح طبيعى پركنه🤲🏻🤲🏻😢

😂🤣🤣😂گشنم بود دگ نتونسم تنهاتون بزارم

نوش جون

گوشت بشه ب تن جوجه😍