2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
سلام دخترا صبحتون بخیر یه سوووووووووووووال از روز اول سیکل میشه استرادیو ل مصرف کرد؟دوتا کسی سیکل ...

سلام عزیزم،فکرمیکنم ازروز سوم شروع کردم ولی اگه دکترتون به شماگفته ازروز اول همون کارروبکنین،انشاالله که موفق باشی

سلام دوستان ببخشید کسی هست بیمارستان طالقانی برا درمان رفته باشه یاشنیده باشه چجوریه؟اخه دولتیه هزینه هاش خیلی کمتر از جاهای دیگه ست ولی نمیدونم وضعیتش چطوریه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من گاهی زیر دلم درد میکنه حالا یا سمت چپ یا راست و گاهی هیچ دردی ندارم مث امروز درد نداش ...

سلام عزیزم دردا میان ومیرن طبیعیه،کاش شش هفته هم یه سونومیگرفتن ازتون تاخیالتون راحت تربشه

هفته شانزدهم یه آزمایش غربالگری مینویسن، یسری از دکترها نمینویسن ، اگر آزمایش اول و ان تی خوب باشه ی ...

آهان واسه من ننوشته واسه همون نگران شدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ان شاءالله خیلی زود نتیجه بگیری عزیزدلم هزینه ها رو یکجا ازتون نمگیرن،چند ماه طول میکشه،ان دعا میکن ...

الهی آمین ممنون گلم والا این روزا خیلی گیج شدم نمیدونم برم دولتی به خاطره هزینه ها یا برم ابن سینا یا رویان اصلا ی وضعی😓😓

الهی آمین ممنون گلم والا این روزا خیلی گیج شدم نمیدونم برم دولتی به خاطره هزینه ها یا برم ابن سینا ی ...

میگن رویان هزینه هاش کمتره ولی نوبت دهیشون طولانیه منم شهرستانم سخته رفت و آمد 

سلام عزیزم دردا میان ومیرن طبیعیه،کاش شش هفته هم یه سونومیگرفتن ازتون تاخیالتون راحت تربشه

اره حتما میگیرم هفته دیگه تا هشت هفته برا من تقریبا ی ماه دیگه است 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

سلام 

ی خوابی دیدم بچه هاا 

خواب دیدم با دوستم و خواهرشوهرم رفتیم ی جایی که مشهد بود بعد مادرم زنگ زد برو باامام رضا زنگ بزن باهاش دوست شو ب دوستم گفتم منو ببر حرم زیارت کنم رفتیم حرم تو ذهنمون حرم امام رضا بود ی کاغذ دراوردم روش نوشتم سال بعد من و بچه امون و شوهرم و نذرامون و انداختم داخل حرم که خیلی خلوت بود🥺🥺🥺

سلام عزیزان من ای وی اف مردم هفته هشتم قلب تشکیل شده ولی سه روزی یه بار خونریزی زیاد دارم دیشب هم دو ساعت بود بعد لکه شده کسی بوده با این وضعیت جنینش بمونه البته موقع خونریزی درد دارم بعدش خوب میشه از هفته پنج مدام خونریزی دارم؟

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
سلام عزیزان من ای وی اف مردم هفته هشتم قلب تشکیل شده ولی سه روزی یه بار خونریزی زیاد دارم دیشب هم دو ...

سلام مبارکه 

ب دکترت بگو عزیزم اینجا اکثرا هماتوم داشتن شاید توام داری 

دوباره برو سونو کنن خب

سلام مبارکه  ب دکترت بگو عزیزم اینجا اکثرا هماتوم داشتن شاید توام داری  دوباره برو سونو ...

ممنون رفتم دکتر سونو شش هفته هماتوم دیده شد قلب نبود هفته هفتم قلب رو دید صداشم شنیدم ولی هماتوم هم بود و خونریزی شدیدم دارم جمع خونریزی داشتم دیشبم باز خونریزی کردم شیاف استفاده میکنم استرادیول و استرومارین هم میخورم خیلی نگرانم تا آخر نمونه داغون شدم دیگه

ممنون رفتم دکتر سونو شش هفته هماتوم دیده شد قلب نبود هفته هفتم قلب رو دید صداشم شنیدم ولی هماتوم هم ...

خب پس دختر 

هماتومه دگ 

است احت کن عزیزم اینجا نسرین مهر میگفت عین خونریزی پریود خونریری داشتم 

با استراحت اکی شدم 

یکم بگذره اونم جذب میشه فقط استراحت کن 

خب پس دختر  هماتومه دگ  است احت کن عزیزم اینجا نسرین مهر میگفت عین خونریزی پریود خونریری ...

وای خدا کنه همش خوابیدم یه دفعه دل درد شدید میگیرم بعدشم خونریزی میکنم بعدش قطع میشه تا حالا لخته نبوده خونریزی رقیق و زیاد دکتر سونو هفت هفته گفت همه چیزش خوبه تا اومدم خونه دوباره خونریزی کردم خدا خودش کمک کنه