2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
خارجی ضخامت بهتر میبره بالا ولی منم ضخامت رحمم خیلی سخت میرفت بالا با کلی استرادیول و استرومارین و پ ...

منم بعد قطع داروهام تا ۱۰ روزمیگرن داشتم وحالت ت ه و ع

حالا بهش پیشنهاد میدم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من گاهی زیر دلم درد میکنه حالا یا سمت چپ یا راست و گاهی هیچ دردی ندارم مث امروز درد نداش ...

ببين هيوا منم اوايل همينجورى بودم ميگفتم درد ندارم نكنه اتفاقى افتاده

بعد ديدم بابا تااخر باردارى اگر قرار باشه هرروز ادم حالش بد باشه شكمش درد داشته باشه سينه هاش درد داشته باشن ك ديگه جونى نميمونه براى ادم

پس درد ى روز هست دو روز نيست و كم و زياد ميشه

نگران نباش خدا خودش مراقبشه😍

مثلا اينروزا نسرين جون ميگه شكم درد داره يا پايين كناره ى رونش درد داره من ندارم اگرم باشه ى خفيف ى وقتايى مياد و ميره

پس بگم بچه م چيزيش شده؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شنبه دوتا جنین مورلا گرید B انتقال دادم والا زینب جمینم گرید A بود از فریز در اوردن گفتن بی شده⁦☹️⁩

عزیزم نگران نباش منم کلا جنینام بی هست کیفیتشونم خوبه.عالی نیست .توکل به خدا به این کمتر فکرمیکنم.

دفعه اول کیفیت عالی عالی.نشد  دفعه دوم بی بعد فریز داغون شد کیفیت ومثبت نشد.دفعه سوم دوتا کیفیت خوب بی و بازم نشد.

همسرم میگه همه چی خوب بود تو حتما مشکلی داری  

ابن دفعه واقعا اصلا هیچی برام مهم نیست اصلا استراحت کاملا نمیکنم فقط نمیرم سرکار وکارسنگین انجام نمیدم‌.

تو هم بهش فکر نکن هرچی خدا بخواد میشه بی آی سی هر چندتا باشن فقط خودش باید بخواد.

الهی عزیزم به سلامتی.نه بخدا من سرکارمژرم  فقط میام به روز میکنم.امروزم چون پری شدم حالم خوب نب ...

اصلا از بیمارستان اومدم بیرون بیحال شدم و گلودرد و ...

دکتر گفت مایعات زیاد بخور با دیفین هیدرامین و ازیترو

عزیزم نگران نباش منم کلا جنینام بی هست کیفیتشونم خوبه.عالی نیست .توکل به خدا به این کمتر فکرمیکنم. ...

اره والا من چهار دفعه قبلی باورت میشه جنین بلاست گرید A انتقال دادم نشد بقول جنین شناس میگفت این جنینارو کف دست بزاری میگیره واسه من نگرفت

منم کلا بیخیال شدم خود خدا باید بخواد

فقط زینب جان انگار کرونا شدم⁦☹️⁩ گلودرد دارم بنظرت با کرونا جنین میگیره؟

الان سرماخوردگی زیاد شده.هر روز آب ونمک قرقره کن سوپ بخور ماهیچه یا هرگوشه قرمز داری بزار باسیر وپیاز بپزه با کته بخور آب سیب زیاد بخور.اگر بعد ۳روز حالت بد شد برو تست بده مطمئن باش چیزی نیست.فقط مایعات گرم.اب جوش ولیمه تازه چندقطره بریز بخور.سبزیجات تازه.اب سیب هر زو یک لیوان بخور.

ممنون مهتاب مهربون. شما خوبی؟ شکر خدا خوبم. بعد یکسال از انتقال ناموفق اول، تصمیم گرفتم که توکل به ...

الحمدلله منم خوبم

به سلامتی عزیزم

خوشحال شدم که بازم با انرژی داری جلو میری ان شاء الله خیره و این بار نتیجه میگیری

همونجا شروع میکنی یا میای ایران؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببين هيوا منم اوايل همينجورى بودم ميگفتم درد ندارم نكنه اتفاقى افتاده بعد ديدم بابا تااخر باردارى ا ...

اره عزیزم حتما همینطوره توکل بخدا تا اینجا کمک کرده از این ببعدشم حتما مراقبمونه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

آزیترو چرا داده مگه عفونت داری.باید گلو ببینه بعد تجویز کنه؟

دیفن هیدرامینم هر وقت گفته اول قرقره کن تو گلوت بعد بخور  اینجوری گلو بهتر میشه.منم بعد انتقال همش عطسه وحرفه شدید داشتم هیچیم نبود یهو شدم .

فقط استراحت کن تی وی ببین کتاب بخون دنبال علائم وبی بی هم نباس.ان شاءالله ایندفعه مثبت میشی عزیزم خدا به حق این ماه عزیز دل خودت وهمسرت شادکنه.بچه نور زندگی وامید زندگی خدا همه خونه هارو روشن کنه.دلتونم شاد کنه به حق باب الحوائج.

خواهش میکنم گلم بیمه ما تامین اجتماعی بود،متاسفانه هزینه ها خیلی بالاست،تازه برا ما دیگه درمان رو ط ...

خدا به دادمون برسه😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍