2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
سلام سارا قشنگم قربونت برم تو خوبی؟ نی نی خوبه؟😍😍😍😍

قربونت برم نی نی هم خوبه شکر خدا😍نی نی ها چیکار میکنن راه افتادن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم عالیه  اگر فرصت کردی یه لیست از خریدات با ما به اشتراک بزاری ممنونت میشم

چشم عزیزم در اولین فرصت اینکارو میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چه خوب لطفا چیزای ضروری و غیر ضروری رو بگو یادمه عبدل آباد خرید کردید اونجا خوبه ؟چوبی و ...

چشم عزیزم در اولین فرصت میگم

اره اونجا خرید کردم خوب بود 

من چون جا نداشتم خونمون تخت نگرفتم فقط کمد گرفتم از عبدل آباد البته الان خوشحالم که تخت نگرفتم چون مطمئنا بلا استفاده بود لباس هاشو بیشتر از ی مغازه نزدیک خونمون خریدم وسائل بزرگاشو از سیسمونی گونش تو عبدل آباد گرفتم

قربونت برم نی نی هم خوبه شکر خدا😍نی نی ها چیکار میکنن راه افتادن؟

خداروشکر عزیزم😍😍نه والله فعلا همون چهار دست و پا میرن به سرعت باد😂و اینکه نگه میدارن پا میمونن. در چه حالی؟😍

خداياشكرت....❤️ 
آره واقعا،بله درست میگین حرکات بچه که شروع میشه خیلی خوبه اینجوری لااقل هرروز حسش میکنی وخیالت راحت ...

ان شاالله که تا آخرش همه چیز خوب و عالی پیش میره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میتونی بهم بگی کیفیت جنین هام چطوره؟خودم سر در نمیارم

عزیزم خیلی خوبه، اکثرا A و B هستن هزار ماشالااااااااا، عالیه. ان شاالله بعد از خارج شدن از فریز تا بلاست شدن هم پیش میرن توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزمدخوبی؟؟میگم مرکز دکتر رستمی بیمه تامین اجتماعی هست که تازه اومده برای ناباروری متقبل میشه ...

سلام گلم فکر نکنم اونجا همه چی آزاده ولی فکر کنم اگه بیمه داشته باشی تایید میکنه و هزینه داروها کمتر میشه

واي خااااانم مباااااارك بااااااشه ان شالله هميشه كنارهم شاد و سلامت بااااشين و زير سايه پدر و مادر ب ...

ممنون عزیزم ان شالله.

حالتون خوب شده؟ منم خفیف گرفته بودم

خدایا شکرت
سلام گلم فکر نکنم اونجا همه چی آزاده ولی فکر کنم اگه بیمه داشته باشی تایید میکنه و هزینه داروها کمتر ...

ممنون عزیزم.بله بیمه تکمیلی داریم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خیلی خوبه، اکثرا A و B هستن هزار ماشالااااااااا، عالیه. ان شاالله بعد از خارج شدن از فریز تا ب ...

ممنون گلم،توکل ب خدا سپردم ب خودش ک نتیجه بگیرم ما که دیگه زحمت خودمون رو تو این راه پس استرس کشیدیم انشاالله ک خدا برا همه ی بچه ها بخواد برا منم بخواد دلمون شاد شه

من دیگه رسما روانی شدم هر کی یه حرفی میزنه استرس میگیرم یه روز امید دارم یه روز ناامیدم،حالا میگم نک ...

این حال طبیعیه. من بار سوم از همیشه جنینهام کمتر و کیفیتشون پایین تر بود اما مثبت شدم. به این چیزها خیلی ربطی نداره. الان تو آمار مراکز معروف رو ببینی تقریبا تو مایه های همن. به دلت بد راه نده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیز نرفتم

سلام عزيزم

سونو رفتى؟ چ خبر؟ ديگه نيومدى خبر بدى ان شاالله ك همه چيز خوب پيش رفته باشه برات

ب سختى تونستم پيدات كنم چون كاربريتو نميدونستم دقيق

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم