2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
من سری قبلی از همون اولش هر روز روغن زیتون زدم اصلا ترک نخوردم ولی این یکی هیچی نزدم، کرم خریدماااا ...

سر پسرم احتمال سرماخوردگي دادان بعد دخترعموم زنگ زد قفسه سينشو باروغن زيتون چرب كن بعدش بردمش دكتر گفت اين چه كاري بود كردي انقد دعوام كرد البته دكتر بيخوديم بود

ازونموقع از روغن زيتونم ميترسم😂

روغن زيتون ميزدي كل لباسات به باد ميرف؟ اخه روغنش ميگيره به لباس😅من الان زورم مياد اب بخورم فك كن برسم روغن زيتون بمالم😅ولي خوب ادم بكنه بعداهم بشه بهتر از نزدنشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی ممنون،نی نی هم انشاالله که خوبه،برای ۳۰مرداد ان تی دارم،شما چطورین خوبین ضعف بدنیت ب ...

عبسلامتي باشه عزيزم ان شالله همه چي  عاليه😍😍😍 وني نينيمونم  خوبه❤️عاره خداروشكر الان  چند روزه هر روز نيست بعضي روزاست يهووو بيجون ميشم تا چند روز پيش هررروز بود اينم ديگه زدم بحساب بارداري

فداي تو😘😘عاره فردا ميزنم بازم فرقش ده روزه تا حضوري، اين پماد واژينالا نسخه پزشك ميخاد؟؟؟؟ اخ ...

بعید میدونم، فکر کنم قبلا بدون نسخه کلوتریمازول گرفتم ولی نمی‌دونم جدیدا هم میدن یا نه. 

آره سهمیه داره بیشتر از سی تا کلا هیچ دارویی نمیدن. آنوکسا هم ۳۰ تا میدن توی هر نسخه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سر پسرم احتمال سرماخوردگي دادان بعد دخترعموم زنگ زد قفسه سينشو باروغن زيتون چرب كن بعدش بردمش د ...

حتما بودار زده بودی براش.

نه انقدر ماساژ میدادم که اضافه روی پوستم نمونه، بعدش هم روش دستمال تنظیف میبستم که لباسم روغنی نشه. اون موقع سالم بودم بابا تنها کاری که باید میکردم همین روغن بود ، الان از صبح تمام ذهنم مشغول اینه داروها و آمپولام یادم نره سر ساعت استفاده کنم 😅😅

الان شمردم، ۸ تا مدل قرص متفاوت در طول روز دارم بعلاوه آنوکسا و انسولین . خدا خودش کمکمون کنه 🤲🌹

سلام عزیزم خیلی ممنون،نی نی هم انشاالله که خوبه،برای ۳۰مرداد ان تی دارم،شما چطورین خوبین ضعف بدنیت ب ...

نمی‌دونم چرا بارداری شما برای من انقدر داره زود میگذره، واسه خودم هر روز اندازه یک ماه میگذره ولی هی تیکر شما رو میبینم میگم عههههه چه زود گذشت 🤦🤦😅😅

نمی‌دونم چرا بارداری شما برای من انقدر داره زود میگذره، واسه خودم هر روز اندازه یک ماه میگذره ولی هی ...

بازمن همیشه به تیکرشماهاحسرت میخورم 😍والاواسه من که این سه ماه اندازه سه سال گذشته،همش باخودم میگم انشاالله به سه ماه دوم برسم زودترمیگذره

ثمین جون، واسه پانکچر، من رو بیهوش نکردند فقط یه مسکن قوی بهم تزریق کردند. یعنی منگ بودم ولی همه چی ...

سلام عزیزم

حالت خوبه؟ روبه راهی؟

بیادت هستم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بازمن همیشه به تیکرشماهاحسرت میخورم 😍واسه من که این سه ماه اندازه سه سال گذشته،همش باخودم میگم انشا ...

کلا همیشه واسه خود آدم دیرتر میگذره، باز به نظرم حرکات بچه که شروع بشه هم قشنگتر میشه هم استرسش کمتر میشه زودتر هم میگذره. توکل به خدا ان شاالله همگی این دوران رو سلامت طی کنیم و سلامت هم زایمان کنیم 🤲🌹

کلا همیشه واسه خود آدم دیرتر میگذره، باز به نظرم حرکات بچه که شروع بشه هم قشنگتر میشه هم استرسش کمتر ...

آره واقعا،بله درست میگین حرکات بچه که شروع میشه خیلی خوبه اینجوری لااقل هرروز حسش میکنی وخیالت راحت ترمیشه،ولی الان تایکم دردداری یامثلاعلائمت کمترمیشه استرس میگیری که خدایی نکرده چیزی نشده باشه،انشاالله که قسمت همه منتظرابشه وهمه باردارا هم به سلامتی این دوران روبگذرونن🤲❤️

سلام عزیزم حالت خوبه؟ روبه راهی؟ بیادت هستم

ممنون مهتاب مهربون. شما خوبی؟

شکر خدا خوبم. بعد یکسال از انتقال ناموفق اول، تصمیم گرفتم که توکل به خدا مجدد تلاشم رو بکنم، آمپولها رو گرفتم، منتظرم که پری بشم تا سیکل پانکچر رو شروع کنم.