2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
خدا حفظشون كنه اخه اره شما همكاريد و همراه شوهر من اصلا نيست فردا نميدونم ب بچم بگم بابات كيه و ك ...

فریناز جون منم همسرم ۹ صبح میره ۱۰ شب میاد اما این وسطا یه موقع هایی تماس میگیرم که بیاد خونه چون من دست تنهام و واقعا از پسشون بر نمیام روز به روز میگذره سخت تر میشه یسری چیزا بهتر میشه ها ولی مواظبتشون چندین برابر میشه. سعی کن همین اول کار یسری وظایفو رو دوش همسرت بندازی یجوری نشه که همه کارارو خودتو مامانت انجام بدید و بگی اشکالی نداره. از اول بهش مسئولیت بده بعدها به دردت میخوره مطمئن باش

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم پسرت ختنه کردی؟ببین دغدغه منو آخه،🤭

اره عزیزم حدود یک هفته بعداز واکسن دوماهگی ختنه کردم و میتونم بگم جزو راحت ترین مورد های بچه داری بود😂😂😂ببین من بطوری استرس ختنه رو داشتم خداشاهده از یک هفته قبل همش فشارم ۷ یا ۸ بود که میرفتم سروم میزدم یعنی تا این حد ترس داشتم ولی اینقدر راحت بود که حد‌نداشت استرسم فوق العاده بیخود بود یادمه همون روز تو مطب با گریه پسرم منم بلند زار میزدم یعنی دیوونشون کرده بودم ولی اصلا ارزش اینهمه کولی بازی نداشت😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریناز جون منم همسرم ۹ صبح میره ۱۰ شب میاد اما این وسطا یه موقع هایی تماس میگیرم که بیاد خونه چون من ...

عشقم من از خانواده دورم كلا كسى رو نداريم اينجا دو طرف

البته شماحق دارى دوتا بودن من ى دونه س و خب اره حتى الامكان ميگم ديگه بايد وقت ازاد كنه چون بچه پدرم ميخواد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان  منم دیروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین برام انتقال دادن  التماس دعا دارم همت ...

ان شاء الله که 14 روز دیگه بیای و خبر مثبت شدنت رو بهمون اطلاع بدی🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره عزیزم حدود یک هفته بعداز واکسن دوماهگی ختنه کردم و میتونم بگم جزو راحت ترین مورد های بچه داری بو ...

بزرگترين كار همينه ك همون دو سه ماه اول ختنه كنيد پسرارو سختيش ب صفر ميرسه در برابر ماههاى بالاتر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خواهش میکنم گلم. من تا سه ماه کنار شیرخشک شیر خودمو دادم ولی دیگه نگرفتن سینمو متاسفانه. برای حمام ا ...

وان بازی منظورم نبود از اونایی که شیب داره بچه رو میزارم که راحت بشورن 😁😁😁

چشم سوسول بازی رو میزاریم کنار 

ختنه کردن بعد چهل روز عالیه  چهل روز تموم شد به نظرم باید ختنه بشه بچه

اوووف اونوقتها چطور بچه هارو ميذاشتن بزرگ بشن ختنه ميكردن دامن پاشون ميكردن😂😂😂😂

منم چون اكثرا تنها ميرم بيرون بايد بفكر اينا باشم براى توى ماشين وگرنه پامو از خونه نميتونم بيرون بذ ...

اره مخصوصا یه دونه اس راحت میذاری کریر میری اینور و اونور من فک کنم تا دپ سال تنها بیرون رفتن و از ذهنم بیرون کنم ،😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان  منم دیروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین برام انتقال دادن  التماس دعا دارم همت ...

سلام عزيزم

ان شاالله ك خوش خبر مياى دو هفته ديگه

برات بهترين ها رو از خدا ارزو ميكنم💚💚💚

اره مخصوصا یه دونه اس راحت میذاری کریر میری اینور و اونور من فک کنم تا دپ سال تنها بیرون رفتن و از ذ ...

دوقلو داشتن واقعا صبر ايوب ميخواد ك ان شاالله خدا ك بهتون داد صبرشم ميده

من داداش هام دوقلو هستن با اينكه بابامو خواهرام و ى كم داداش هام كمك مامانم بودن ولى باز كم مياورد

منم همش ميگم رحم خدا زياده ك بمن دوقلو نداد وگرنه دست تنها چيكار بايد ميكردم

تشکر  وان بازی منظورم نبود از اونایی که شیب داره بچه رو میزارم که راحت بشورن 😁😁😁 چشم سوسول ...

میدونم نمیگم وان بازی میگم یسری سوسول بازیارو ما‌ نمیتونیم انجام بدیم حدالمقدور باید مثل قرقی باشیم🤣🤣🤣🤣

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=248657970]میدونم نمیگم وان بازی میگم یسری سوسول بازیارو 

ميگم وقتى تنهايى ميبرى حموم تا اون يكى رو ميشورى ميارى بيرون اون يكى ديگه گريه نميكنه؟

من کالسکه مارک کیکابو گرفتم خیلی خیلی راضیم هم جمع و جوره هم ستون وسط بین بچه ها داره هم راحت تو ماش ...

مرسی عزیزم واقعا تجملاتی فکر نمیکنم اتفاقا میخوام هر چی میگیرم کاربردی باشن وسایل اضافی نگیرم کهنه شور چی برا لباسا ب درد میخوره ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️