2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046342 بازدید | 684509 پست
[QUOTE=248657970]میدونم نمیگم وان بازی میگم یسری سوسول بازیارو  ميگم وقتى تنهايى ميبرى حموم ...

میذارمش روروئک اینقدر دیگه از تو حموم باهاش حرف میزنم‌ شعر میخونم که دیگه فکم از کار میوفته🤣🤣🤣موقع هایی که سیر باشن خوابشون تکمیل باشه نه گریه نمیکنن ولی امان از بهانه گیری های الکی😩

خداياشكرت....❤️ 

دوستای گلم دیروز دکتر امپول پروژسترونم رو قطع کرد

دو تامیزدم

و بجاش دو تا شیاف تجویز کرد

از صبح بدن درد خیلی زیادی دارم انگار جون تو بدنم نیست 

بنظرتون ربطی ب قطع شدن آمپول داره؟ بعضی روزا خستگی بارداری دارم ولی الان خیلی زیاد و ممتد هست فرق داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی از اون ننوها هم فقط حواستون باشه از یه سنی به بعد خطرناکه چون خودشونو میخوان پرت کنن پایین از ...

الان این مدل ک نسرین جون گذاشته کمربند هم داره ب نظرت کاربردیه کمربندش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم واقعا تجملاتی فکر نمیکنم اتفاقا میخوام هر چی میگیرم کاربردی باشن وسایل اضافی نگیرم کهنه ش ...

نه اصلا ب درد نميخوره و زن داداش من ميگه خوج اضافيه

ميدونى چرا چون بالاخره لباس بچه ها پى پى پس بزنه لك ميشه و فقط لكش با دست و صابون پاك ميشه

بعدم ك بزرگتر بشن غذاخور بشن بازم همينجور

و بعدم ميشه تو للاسشويى خودت بريزى با درجه مناسب لباس ظريف و بچه و با مايع صابون ك حساسيت نده

از طرفى هم اون فقط ميشوره و ابكشى رو خودت بايد زمان بذارى انجام بدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میذارمش روروئک اینقدر دیگه از تو حموم باهاش حرف میزنم‌ شعر میخونم که دیگه فکم از کار میوفته🤣🤣🤣موق ...

واى عزيزمممم

الهى خدا توان مضاعف بده بهتون🥰

خدا حفظشون كنه و شمارو براى اونا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیزم واقعا تجملاتی فکر نمیکنم اتفاقا میخوام هر چی میگیرم کاربردی باشن وسایل اضافی نگیرم کهنه ش ...

خیلی خوب کاری میکنی عزیزم. من‌مدل تخم مرغی گرفتم ببین بد نیست ولی خودت باید اب بکشی و بچلونی لباسو. من چون شیلنگش پاره شد‌ چند وقته میندازم لباسشویی راضی ترم

خداياشكرت....❤️ 
دوقلو داشتن واقعا صبر ايوب ميخواد ك ان شاالله خدا ك بهتون داد صبرشم ميده من داداش هام دوقلو هستن با ...

واقعا سخته ان شاالله که خدا خودش صبرش و تواناییش  هم بهمون میده ما میتوانیم 😁😅

دوستای گلم دیروز دکتر امپول پروژسترونم رو قطع کرد دو تامیزدم و بجاش دو تا شیاف تجویز کرد از صبح ب ...

فكر نكنم ربطى داشته باشه 

براى من ك اينجور نبود

حالا ببينيم دوستان چى ميگن

میذارمش روروئک اینقدر دیگه از تو حموم باهاش حرف میزنم‌ شعر میخونم که دیگه فکم از کار میوفته🤣🤣🤣موق ...

ای جان خندم گرفت 🤣🤣البته خودمم میبینیم 😅

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻دوستای گلم دیروز دکتر امپول پروژسترونم رو قطع کرد

دو تامیزدم

و بجاش دو تا شیاف تجویز کرد

از صبح بدن درد خیلی زیادی دارم انگار جون تو بدنم نیست 

بنظرتون ربطی ب قطع شدن آمپول داره؟ بعضی روزا خستگی بارداری دارم ولی الان خیلی زیاد و ممتد هست فرق داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فكر نكنم ربطى داشته باشه  براى من ك اينجور نبود حالا ببينيم دوستان چى ميگن

فریناز جان شما چندتا امپول داشتی و چجوری برات قطع کرد؟

بی خوابی شبانه الان چند وقت با من همراه عزيزم  الان باید حالت تهوع کم بشه برای ما بیشتر شده 😐 ...

به چه بوهای خوبی هم حساس شدی عطر شالیزار برای امثال من رویایی ، گل گفتی خدا کنه به همسر حساس نشیم 

به امید خدا اواسط شهریور میرم 

نه اصلا ب درد نميخوره و زن داداش من ميگه خوج اضافيه ميدونى چرا چون بالاخره لباس بچه ها پى پى پس بزن ...

اها مرسی فریناز جون حالا زنداداشمم داره از اونم بپرسم راجبش