2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
قربونت بشم وقت سر خاروندن نداری تاب و..  کجا بزاری 😁😁 اینایی که گفتی خوب بود ممنونم  ل ...

اره اخه لباس هم اينقدر چيزاى جديد مياد ك ميرى بيرون دلت ميخاد بگيرى

اونايي ك خريدى قديمى ميشه همش

منم موافق بيشتر لباس خونه چون زود ب زود عوض ميشه

ماشين كهنه شو هم اصلا خوب نيس نخريد چون پى پى بچه ها لك داره بايد بادست و صابون لكشو شست اگر ب لباس پس بزنه

بعدم وقتى ميشوره خودت بايد ابكشى كنى خب زحمت داره بازم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من با بچه تنها جایی نمیرم  خودم تنهام الان تنهایی نمیرم مگر با همسر یا مادر  اهل تنها جا ...

دستشون درد نكنه

اما من تنهام خيلى لازممه🤣🤣

قبل باردارى هم همهههه كارهامو خودم ميكردم با همسر نهايت ى پيكنيك و ى رستوران همراه بوديم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جان یعنی پیشنهاد میکنی کالسکه دوقلویی خوبه؟؟؟  ننو تو برقی یا دستی؟؟  عکس یا مارک و ...

درمورد ننو برقی روی بعضی بچه ها جواب نمیده من بچه دوستم اصلا دوست نداشتش و اصلا نمیموند روش عملا برای دوستم بلااستفاده موند😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت بشم وقت سر خاروندن نداری تاب و..  کجا بزاری 😁😁 اینایی که گفتی خوب بود ممنونم  ل ...

ببین من حتی یدونه لباسم برای سالای بعدو فلان نخریدم اینقدر روز به روز لباسای قشنگ میاد که نیازی نیست اینکار. من از اول شیشه شیر چیکو گرفتم مدلی که سرش شکل سینه مادره. پستونکم به سختی پیدا کردیم همشون بزرگ بودن😂ولی الان بی بی لند میدم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ نه گلم قرار شد دیگه لیست نداریم هر روز به نیت تمامی خانمهای تاپی ...

آخه عزیزم توی این‌پست نوشته بودی آیت الکرسی و صد صلوات و‌سوره حجرات به نیت تمام خانمهای تاپیک ،سوا نکرده بودی منم هر سه تا رو به نیت همه خوندم جدا جدا برای باردار و غیر باردار نیت نکردم ،هر روز هر سه تا رو برای همه بخونیم نمیشه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه خوب خودتون انجام ندین یه روز که همسرتون سرشون خلوت بود و وقت داشتن براتون ببرن اسناد پزشکی و ... ...

مرسى عزيزم اون ك اينقدر مشغله داره ك شبم خونه مياد شانس ميارم😁

حالا بگم ببينم ميتونه وقت ازاد كنه براى اين قضيه

جون خدايى خرج هزينه هاى باردارى داره سر ب فلك ميزنه ديگه

اول خودم برم مركز مدارك رو جمع و جور كنم بعد ب اون بگم

دستشون درد نكنه اما من تنهام خيلى لازممه🤣🤣 قبل باردارى هم همهههه كارهامو خودم ميكردم با همسر نها ...

من کارام هنه با همسر 

چون من قبل اقدام به بارداری صبح ساعت هفت هشت میزدم بیرون دادگاه و کلانتری و... عصر دفتر تا شب 

فقط کار خونه با من آشپزی 

ما باهم مشارکتی کار می‌کنیم مثلا نظافت منزل جارو گردگیری با من 

شستن سرویس و شیشه و... با همسر 

جمع کردن میز با اون شستن ظرف با من 

الانم که تنبل شدم هنه کار با خودش یا مادرم 🙈🙈🙈

ببین هرچیزی زیاد از حدش بده. من تا ۷ ماه تو ماشین کریر به دردم خورد پشت به صندلی خودمون میبستم و بچه ...

اره منم روروئك رو ميگم فقط ب درد زمانى ك كار خونه داريم ميخوره ك از طرف امنيت بچه خيالمون راحت باشه و ب كارمون برسيم راحت

ببین من حتی یدونه لباسم برای سالای بعدو فلان نخریدم اینقدر روز به روز لباسای قشنگ میاد که نیازی نیست ...

ممنونم ازت گلم 

یه سوال دیگه البته ببخشیداااا

شیر خودتو به نی نی ها دادی یا نه 

برای حموم کردنشون وان و... گرفتی 

من کارام هنه با همسر  چون من قبل اقدام به بارداری صبح ساعت هفت هشت میزدم بیرون دادگاه و کلانتر ...

خدا حفظشون كنه

اخه اره شما همكاريد و همراه

شوهر من اصلا نيست

فردا نميدونم ب بچم بگم بابات كيه و كجاست🤣🤣

شبا خونه س فقط ك قطعا بچه خوابه

حالا چى بشه ى روز ظهر خونه باشه

حتى جمعه ها هم نيست

خدا حفظشون كنه اخه اره شما همكاريد و همراه شوهر من اصلا نيست فردا نميدونم ب بچم بگم بابات كيه و ك ...

😁😁😁😁😁

نه میشناسه 😁😁

زنده باشی گلم انشاالله که خداوند همه زوجین رو حفظ کنه و سلامت باشن 

ممنونم ازت گلم  یه سوال دیگه البته ببخشیداااا شیر خودتو به نی نی ها دادی یا نه  برای حم ...

خواهش میکنم گلم. من تا سه ماه کنار شیرخشک شیر خودمو دادم ولی دیگه نگرفتن سینمو متاسفانه. برای حمام اصلا وقت باکلاس بازی نداری چون باید یکی رو بشوری بیاری بیرون لباس تنش کنی دوباره بعدی رو ببری😂😂😂من وان گرفتم ولی به کارم نیومد‌ هم بزرگه هم حموممون کوچیکه. من یه لگن متوسط میذارم اب پر میکنم توش با یه لگن کوچولو از توش اب برمیدارم حمومشون میکنم 

خداياشكرت....❤️ 
😁😁😁😁😁 نه میشناسه 😁😁 زنده باشی گلم انشاالله که خداوند همه زوجین رو حفظ کنه و سلامت باشن  ...

راستی از اون ننوها هم فقط حواستون باشه از یه سنی به بعد خطرناکه چون خودشونو میخوان پرت کنن پایین از داخل ننو. من مواقعی که میدونم دیگه خوابشون میاد میذارمشون داخل ننو که بخوابن وگرنه بازیگوشی میکنن و خودشونو پرت میکنن که خب خیلی خطرناکه.

خداياشكرت....❤️