2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
اگر منظورت از سحر منم که من هنوزم کامل حس نکردم حرکات نی نی رو 🤭🤭🤭🤭 از هفته هفده هر چند روز یکبا ...

آره دورت بگردم با خود خودت بودم 

به هر حال یه کوچولو حس کردی 

دیگه کسی به ذهنم نرسید مثال بزنم 🙈🙈🙈

سحر جان برای آرامش خودت صلوات  و آرامش روح پدر نازنینت فاتحه فرستادم 

انشالله که روحشون در آرامش باشه 

خودتم کمی دلتنگیت کمتر بشه 

خیلی سخته دلتنگ کسی بشی و نباشه 

من مادربزرگم برام دنیام بود 

چند روز پیش دلتنگش شدم و رفتم سر خاکش کلی گریه کردم و آروم شدم 

شبش خوابیدم خوابش رو دیدم 

انشالله که شما هم به آرامش برسی عزيزم 

اگر منظورت از سحر منم که من هنوزم کامل حس نکردم حرکات نی نی رو 🤭🤭🤭🤭 از هفته هفده هر چند روز یکبا ...

سحر جان انشالله که شبیه پدر عزیزتون میشه نی نی قشنگتون ولی اگه اینجوری شد قبول کن دیگه 

😁😁😁

جدیدا بچه ها شبیه مادر میشن نمیدونم چرا ژن پدر ضعیف شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دورت بگردم با خود خودت بودم  به هر حال یه کوچولو حس کردی  دیگه کسی به ذهنم نرسید مثا ...

آره گلم اولین بار هفته هفده یکبار حس کردم بعدش چند روز هیییچی حس نکردم، الآنم روزی یبار یه چیزی حس میکنم که واضح نیست و گنگه

خدا مادربزرگ عزیزت رو‌ رحمت کنه و عزیزانت رو‌ حفظ کنه. خواب پدرم رو که زیاااااد میبینم اگر بگم در هفته ۵ شب میبینم دروغ نگفتم، کلا باهاش زندگی میکنم. با اینکه نزدیک ۱۹ ساله فوت شده اما حتی ذره ای یاد و عشقش از دلمون کم نشده و چهره و لبخند و نگاهش همونجوری پر رنگ جلوی چشمامه🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سحر جان انشالله که شبیه پدر عزیزتون میشه نی نی قشنگتون ولی اگه اینجوری شد قبول کن دیگه  😁😁😁 ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

واااای خیلیییی خوب بود 🤣🤣🤣🤣🤣

به خود شخص همسرم بره که ضعف میکنم براااااش، خیلی گوگولی میشه با موهای فرفری . ولی فقط شخص خود همسرم نه بقیه خانواده ش 🙈🙈🙈

آره گلم اولین بار هفته هفده یکبار حس کردم بعدش چند روز هیییچی حس نکردم، الآنم روزی یبار یه چیزی حس م ...

خداروشکر عزيزم انشالله از این به بعد اون تو کشتی میگیره 😁😁😁😍😍😍

فدای محبتت عزيزم 

@پروانه۲۱

عزیز دلم من هیچ دانش یا تجربه ای راجع به موضوع شما ندارم. نمی‌دونم تاثیری روی باروری داره یا صرفا مشکل فیزیکی هست. اما می‌دونم دایی کوچیکم بخاطر دیابت شدید حتی با دارو هم نمیتونست رابطه برقرار کنه که رفت جراحی کرد و ۴ ماه بعد از اون خانمش توی ۴۲ سالگی باردار شد 🤭🤭🤭 

اسم جراحیش رو نمی‌دونم اما گویا مشکلشون دیگه برطرف شده شکر خدا 🤲

بچه هاا امدم دکتر اینجا ی عالمه نی نی اوردن ادم دلش ضعف میره😍😍😍اوردن فک کنم غربالگری همین جمع غر ...

عزیزم ان شاالله نی نی خودت غربالگری بچه ها چیه ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دورت بگردم الان شما دوقلو باردارید ؟ ان شاالله بخیر بگذره  من یه دونه یا دوقلویی برام مهم نیست ...

سلام 

امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی عزیزم. انشالله اینبار همه چیز عالی پیش میره. نگران نباش.🌺🌺🌺

عزیزم شما کجا میکرو انجام دادی؟ مشخص شد دلیل سقطتون چی بود؟ منم بار سوم انتقال مثبت شدم اما در ۹ هفته قلب جنین ایستاد. دکتر می گفت یکی دوبار طبیعیه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

@nilloo68 

سلام عزیزم به نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که به زودی زود مادر بشی و ضخامت رحمت بره بالا بتونی تو بطن و رحم خودت فرزندت و نگه داری و ب دنیا بیاری الهی آمین 💜🤰

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزيزم ببین همین جمله آخرت یعنی که خودت به کارای خودت و خدا باور نداری  چرا با انرژی مثبت ...

انشالله این انتظار تموم‌ بشه نسرین جان هم برای من هم برای همه منتظرا 

مرسی بابت انرژی مثبتی که بهم‌ دادی عزیزم

امیدم ‌به‌ خداست انشالله هر چی خیر و‌صلاحه همون بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش