2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
ببين من دركت ميكنم اما از منى ك هيچى علائم نداشتم جز تكرر ادرار و سينه هامم چون كوچيكن خييييلى كم سن ...

منم سینه هام زوق زوق میکنه گاهی و شوهرم میگه بزرگ شده البته یکیش بیشتر و اینکه ی رگ های سبزی روش پیداش در حد دو سه تا

ان شالله داره برا خودش عشق میکنه اون تو و مامانشو حرص میده🥰

سلام عزیزم هانیل جان از امروز شروع میشه؟؟بعد منظور صدتا صلوات و صد تا آیت‌الکرسی هستش؟؟و اینکه من پر ...

سلام عزیزم، بله چله رو از امروز شروع میکنیم به نیت تمامی خانمهای تاپیک، صد تا صلوات و یک آیت الکرسی و یک سوره حجرات عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم درکم میکنی یا نه این چیزا یکم نگرانم کرده  توکل ب خداا خودش خبر داره از دلم  ممن ...

آره درکت میکنم ولی گلم مثلا منی که الان چهارده هفته هستم نباید بگم چرا سحر حرکت بچه رو حس کرد من نکردم 

خب علم میگه الان زوده که تو حس کنی 

یا مثلا من که از هفته شش حالت تهوع داشتم تا الان نباید فریناز جان خودشو با من مقایسه کنه 

من سیستم و آناتومی بدنم با شما و.... متفاوت 

نمیگم بیخیال باش بشین ببین چی میشه ولی استرس نداشته باش انشاالله همه چیز به خیرو خوشی پیش میره عزيزم 

دوستان شما میلتون میبره صبحانه بخورید  من چند وقتی نمیتونم بخورم  نمیدونم چیکار کنم  ...

من صبحونه فقط دو سه روزه كره و ى نوك قاشق چاى خورى عسل

ديگه هيچى ميلم نيس

امروزم ك رفتم آزمايش دادم بعدش ى موز خوردم الان فقط سر معده م ميسوزه و گشنه هم هستم اما نميتونم بخورم چيزى

سوسيس و كالباس ك نگوووو

منم چندروزه هوس كردم ولى دارم بهش غلبه ميكنم ك نخورم ببينم چقدر دوام ميارم😜😜

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم هرچی بشه خوشگل میشه نی نی مرسی برای لیستی که درست کردی و دعاها 💗💗💗😘 ...

سلامت باشی عزیزم، بله برای پدر و مادرش قطعا زیباترین میشه 😍⁦❤️⁩

عزيزم اينا اصلا امورمالى و ديحسابى و اينا ندارن فكر كن ميرى مطب و كارهاتو انجام ميدى بعد ميرى اتاق ...

دورت بگردم لااقل یه کلینیک جراحی غیر محدود تو مطب مانند که نمیشه که چنین کارایی کرد یعنی قسمت جنین شناسی و فریز و جراحی نداره؟؟ 

اگه همه کارات اونجا بوده مطمئنن حسابداری و امور مالی و... داره 

حالا برو پیگیری کن انشالله که موفق میشی 

منم سینه هام زوق زوق میکنه گاهی و شوهرم میگه بزرگ شده البته یکیش بیشتر و اینکه ی رگ های سبزی روش پید ...

خب گلم اینا علائم دیگه رگه های آبی 

بزرگشون 

نوک سینه تیره شدن و.... 

دیگه چی میخوای بگو ما دعا کنیم بیاد سراغت 😁😁😁

دورت بگردم لااقل یه کلینیک جراحی غیر محدود تو مطب مانند که نمیشه که چنین کارایی کرد یعنی قسمت جنین ش ...

داره اما هزينه هارو فقط تو مطب كارت ميكشيدن

يعنى حسابدارى جدا نداشت ك بريم اونجا حساب كنيم

حالا بالاخره ى پاسخى دارن ك بدن

البته ميديدم ك بعضى اشخاص فاكتور ميخواستن دستى تو سربرگ  مركز مينوشتن مهر و امضا ميكردن

توكل بخدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببین راستش رو بخوای غربیها از قدیم تو مخ کل جهان کردن که سفید و بور و چشم رنگی زیباتره، و یه جورایی ...

نه من اصلا کاری به برتری یا نظر اکثریت ندارم، کلا صورت پدرم رو دوست دارم و می‌دونم بخاطر دلتنگیه وگرنه همسرم سبزه موفرفری بانمکه قبل از این اواخر دوست داشتم به همسرم بره چون خواهر زاده ش کپ خودشه هر وقت میبینمش دلم ضعف میره، آنقدر ناز و بانمکه که کلی پیشنهاد برای مدل شدن داشته ، ولی دو هفته ست آنقدر دلتنگ پدرمم دوست دارم همش ببینمش ، همش میگم کاش دخترم شبیه پدرم بشه حداقل اینطوری دلتنگیمم کمتر بشه 🥰⁦❤️⁩

آره درکت میکنم ولی گلم مثلا منی که الان چهارده هفته هستم نباید بگم چرا سحر حرکت بچه رو حس کرد من نکر ...

اگر منظورت از سحر منم که من هنوزم کامل حس نکردم حرکات نی نی رو 🤭🤭🤭🤭 از هفته هفده هر چند روز یکبار یه ضربه خیلیییی. گنگ و ریز سمت چپ زیر دلم حس کردم الان شاید یک روز در میان یه چیزی حس کنم که اونم بازم خیلی گنگ و ریزه 😁😁