2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه دیگه نمیشه اون موقع..باید سیسمونی بخرن😅😅😅 البته شوخی میکنم دلم نمیاد از مامانم اینا پول برا س ...

زنده باشن الهى

منم شوهرم گفت همه چيز خودم ميخرم نياز نيست اونا خرج كنن

اما مكه مادر دلش مياد بچه شو دست خالى بذاره🥹

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هانيل اهنووو من كلا نخوردما شايد دو سه روز ،يبوستم ناجوره البته خودم خيلي اذيت نيستم سر شدم ولي ٤ رو ...

ب من ک گفته چون دوتان شبی دوتا بخورم بعدش افتضاح یبوست میگرفتم از اونورم شربت نمیخوردم چند روز اریت میشدم گفتم بذار شربت بخورم خدایی نکرده همورویید نگیرم تو هم شربت بخور الانم اومدم خونه مادرم یه دوهفته بمونم میوه تازه دارن  تاب میخورم یه دونه میخورم اومدم اینجا یبوستم برطرف شده لواشک الو برگه قیصی رب الو اینا خیلی خوبه برا یبوست امتحان کن ولی اهنت و بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همينكه ميدونه باز ممكنه از مردا هم مشكل باااشه خوووبه من خودم اصلاااا نميدونستم برايذچكاب رفتم كه گ ...

درسته عزیزم حالا اگه باش حرف زدم غیر مستقیم اشاره میکنم من خودم دکتر ک‌ میرفتم همش میگفت تا یه سال طبیعیه تا یه سال طبیعیه فقطم ب من پروژسترون داد تا یه سال خوردم تنبلی تخمدانم بیشتر شد دکترم و ک عوض کردم از کاره شوهرم چاقی لاغری پرسید بعد گفت ازمایش بده یعنی با دکتره خودم بودم آزمایش نمی نوشت ب نظرم الان هر کسی ک میخواد اقدام کنه اول میگم جفتتون ازمایش بدید خیالتون راحت بشه بعد ادامه بدید برادر شوهرم ازدواج دومشه از اولی یه پسر داره همش ب جاریم میگه من امتحانمو پس دادم حالا یه سری باید بگم ممکنه فرق کرده باشه  شرایط البته ک یه جور ک ناراحت نشه 

واقعا! برا من!؟ قربونت عزیزززم خیلی لطف کردی اتفاقا امروز عصر برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم مرسی ...

اره عزیزم هم برا خودت هم نی نی تو شکمت پس چه خوش موقع ب نیتت خوندم خودمم وقتی استرس قلبشون و داشتم مهتاب جون شب قبلش ب نیتم دعا خونده بود منم دلم اروم شد ان شاالله که در پناه حق باشید ❤️🤰

اره انشاءالله خیره😍از وقتی شماها گفتید من ازش انرژی مثبت میگیرم

مخصوصا ک انرژیت میره بالا خیلی میبینی ب فا ل نیک بگیر من که هر موقع میبینم میدونم اتفاقای خوبی تو راهه 😍🤰

چرا عزیزم  قبلا هم بودم تاپیک تا حالا‌چند بار آی وی اف کردم ولی متاسفانه ‌منفی شدم گفتم دکترم ...

کاربریتون تو ذهنم بود انشالله این بار نتیجه بگیری و دامنت سبز بشه منم میخوام این بار  جای دیگه شروع کنم خدا کنه برای دوتامون خیر باشه

دوستان گلم لطفا فقط و حتما کسانیکه دعاهای روزانه رو میخونن لایک کنند 🌹 عزیزان دلم امروز به نیاب ...

سلام عزیزم هانیل جان از امروز شروع میشه؟؟بعد منظور صدتا صلوات و صد تا آیت‌الکرسی هستش؟؟و اینکه من پریودم اشکالی ندارن؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
درسته عزیزم حالا اگه باش حرف زدم غیر مستقیم اشاره میکنم من خودم دکتر ک‌ میرفتم همش میگفت تا یه سال ط ...

اره واقعا نمیدونم چرا مردا درک نمیکنن این همه دارو برادر من دوتا او رد طبیعی سره سومی آنقدر وضعش افتضاح شد پیشنهاد اهدایی دادن بهش در اوت حد 

دوستان ببخشید آنقدر واضح میگم یه چیزی خیلی رو مهمه شوهر من حتما باید قبل رابطه قرص بخوره ببخشید ولی نخوره اصلا نمیتونه ۹۰ درصد موارد کسی هست اونجوری باشه و شوهرش سالم باشه نمیدونم چرا احساس میکنم تو ابن سینا پی به دردش نبردن ؟ طبیعیه الان دوساله تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

عزیزم ینی الان ب مامانت گفتی تازه بارداریت رو؟😃

بله گلم..چون پارسال این موقع بخاطر مشکل ایمنیم سقط کردم ترسیدیم اینم نمونه..نخواستم اگه چیزی شد ناراحت بشن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سر پسرم يهوو واكسن دوماهگيش رفتم اونم شرق سمت خونه مامانم اينا چون بعد واكسن اونجا ميموندم😅  ...

عفونت باکتریایی معمولا ترشح زرد و سبزه با بوی بد..ولی عفونت قارچی ترشحات پنیزی شکل میشن با خارش زیاد..

زنده باشن الهى منم شوهرم گفت همه چيز خودم ميخرم نياز نيست اونا خرج كنن اما مكه مادر دلش مياد بچه ش ...

واقعا دوست ندارن چیزی کم بزارن برا دختراشون

خییییلی ممنونم عزیزم. لطف کردی😍❤️❤️

عزیزم فاطمه انشاالله پانکچرت عالی پیش میره و جنین های عالی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم     چشم حتما  ان شاء الله شما هم این دوران رو به سلامتی و خوبی پشت س ...

تبریک میگم عزیزم بارداری سالمی داشته باشی 😍😍😍

هيوا بتات اينقد بالا رفته احتمال دختر بودن نينى زياده هااا ان شاالله ك سالم و صالح باشه و هرچى دلت ...

قربونت عزیزم خدا سالمشو بهم بد انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰