2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ممنونم اسكرين ميگيريم وقتي عميق فك ميكنم قابل تشخيص نيس برام😅چون انقد استرسي ميشم ولي پنيري نيست ت ...

ببین اگر حالت شیری داره و رقیقه طبیعیه. هم سوال میپرسن هم ممکنه معاینه کنه ترشحاتت رو ببینه. البته خارش بخاطر شیاف هم هست، با واش واژینال مخصوص بارداران بشور بعد هر شیاف احتمالا خارشت کمتر میشه. من که از بعد سرکلاژ شیافم رکتال شد دیگه راحت شدم 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین اگر حالت شیری داره و رقیقه طبیعیه. هم سوال میپرسن هم ممکنه معاینه کنه ترشحاتت رو ببینه. البته خ ...

نه رقيق نيست ببخشيدااا غلظت داره در حد خلط شايد🤦🏻‍♀️ 

عاره براي شيافم هست چند روز كه خونه نبودم نشستم ازونم شده باز مرتب بشورم بهترشه شايد

اونم خوووبه حالا من اگه ركتال بذارم از استرس اين كه يوقت سريع دستشويي نكنم فك كنم مشكل يبوستممم حل بشه😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه رقيق نيست ببخشيدااا غلظت داره در حد خلط شايد🤦🏻‍♀️  عاره براي شيافم هست چند روز كه خونه نب ...

آره احتمالا بهتر میشی.

رکتال به نظرم راحتتره دیگه دردسر یک ساعت خوابیدن هم نداره 🤭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات عزیزم مهم تربن چیز اینه استرس نداشته باشی و پیاده روی کنی و آب هم خوب بخور ایشالا تخمک و جنینای ...

ان شاالله. خییییلی ممنونتم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
❤️❤️❤️ان شالله بهتررررينا درانتظارته مادر خوش قلب و مهربون

مادر😍😍😍

قربوووونت برم همچنین ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاااله كه نزديكه خدااااا جواب صبر و سختيااايي كه كشيدي رو به زودي زودددد با دوتاااا فسقلي ناززز ب ...

انشاءالله عزیزم🤗

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم ان شاالله که خیره منم خیلی میدیدم حتی الانم میبینیم فرشته ها بات حرف میزنن نشونه های خوب میفرس ...

اره انشاءالله خیره😍از وقتی شماها گفتید من ازش انرژی مثبت میگیرم

مرسى عزيزم منم برات اية الكرسى ميخونم و ى دور صلوات ك ان شاالله خوش خبر بياى بزودى

ممنونم فرینازجون قربونت عزیزم انشاءالله که نی نی خوشگلت بسلامتی بغلش کنی

بعد بار دوم پریودیت تنظیم شد  من پریود شدم با خونریزی زیاد و لخته و الان بعد چهار روز دوباره پ ...

والله من باقرص پریود میشم که از۱۶ پریود دوم دوفاستون خوردم دیگه

يا كلا نميگه  يا نصف و نيمه بعد تموم شدن ماجرا ميگه ولي اصولااا اوليس ٥ شنبه جوابت ميااااد ان ...

يكى گفت ده روز يكى گفت دو هفته

اگه دو هفته باشه دوشنبه سه شنبه هفته بعد

گفت اكر زودتر بياد زنگ ميزنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاءالله که همه چی خوب و عالی پیش میره دو قلو داشتی عزیزم ؟

نه عزيزم يكى دارم

ان شاالله براى همه باردارها و دوقلوهاى شمااا😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم