2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله عزیزم.شما کدوم ساعتیرو دیدید؟؟برای من همش میگه با ذهنت انرژی مثبت میدی به هدفت میرسی

من خيلى از ساعتها رو ميديدم

اما تنها دوبار رفتم سمت تفسيرش ك هردوبارش از بچه گفت

يكى٢٢:٢٢

يكى١٠:١٠

تو اين چند مدت بارداريم زياد نميديدم

اما باز يكى دو هفته س ميبينم و بازم ب فا ل نيك ميگيرم و ميگم قطعا خوش خبريه براى تست سلفرى ك  ان شاالله خوبه

و هربارى هم ك ميبينم صلوات ميفرستم و دعا ميكنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزدلم،منم برای شما دعا میکنم من با دکتر انصاری بودم،شما تو چه مرحله ای هستی؟

من هنوز انتقال ندادم میخوام دکترمو عوص کنم ، شما از دکترت راضی هستی ؟ اسم و فامیل کاملشو برام مینویسی 

سلام به روى ماهت مامان گلى . الهى شکر . تبريک.  ان شاءالله به سلامتى و خوشى دوران باردارى رو سپ ...

ممنون قربونت برم.  ان شاء الله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خداروشكر ماهم خوووووووبيم خداروشكر به مامانت اينا گفتي؟؟؟😂 من سه روز يكم سوزش و خارش داشتم ب ...

اره عزیزم گفتم..خیلی خوشحال و سو پرایز شدند..انشالله شهریور که ماه اخرمه میرم شهر خودمون و خونه مامانم استراحت  میکنم.

برا خارش احتمال زیاد این عفونت قارچیه..منم دو هفته پیش داشتم .رفتم بهداشت بهم پماد داد گفت هرشب به اندازه یک بند انگشت استفاده کن..هفت شب زدم خوب شدم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها مادرشوهرم بعد كرونا همسرم بهش گفت كرونا گرفتيم گفت واي چرا بما تگفتي حداقل غذايي ميذاشتيم ميبردي بعد همسرم گفت نه خووووبيم😅

بعد همسرم تو صحبتهااا گفت كلي غذا نذري اورده كه من اشپزي نكنم گويااا يكم تحريك شدن

اونم  اصرار نذري دارم بياين ببرين همسرم رفته شعله زر و جيگر ودل باهم تفت بود انگار داده  بعد ازهمسرم پرسيد زنت خورد اينم گفته نه خوب نبوده براش گفته عاره ميدونم خووووب ميگشت از توش دل ايناشو پيدا ميكردجيگرشووو نميخورد 😐بعد اينارو شب قبلش گفت اصلا حرف غذااا نزد همسرم گفت فردا ساعت دو ميام ميبرم ،بعد فرداش ساعت ١٢ كه همسرم زنگ زده باز بهشون گفته خورشت بگو درست كنم ببري( من مادرشوهرم زود پزي نيست بخاد خورشت بزاره ٨ صب ميذاره نه١٢ ) منظورم تعارف بوده تا دو اماده نميشد خلاصه كه شهله زرد و جيگرو روداده فقط

حالا چند روز پيش با مامانم كه حرف زده مامانم گفته دلم برا علي ميسوخته كسيم نبوده غذا بذاره(دوره كرونامون)😅(بالخره بعد سالهااااا مامانم پشت منم درومد هميشه از ديگران حمايت ميكنه حتي اگر اشتباه كنن)

بعد همون شب به همسرم گفته غذا خواستين بگو بذارم

بنظرتووووون شما بودين ميگفتين؟

من تا الان همه زحماتم با خانواده خودم بوده از يلحاظ ميگم اوناهم گناه دارن انقد كه من ازشون توقع دارم 😅ولي از يلحاظم اصلا دوست ندارم يحركت كوچيكم اينا برام بكنن چون تا الانم نكردن

مثلاا منو ميدين سر علي نابود شده بودم يبارم به همسرم تعارف نكردن غذا بياااا ببر ولي خوب دختر خواهر مادرشوهرم كه٤ سالم بود يهووو بي علت باهاشون قطع رابطه كرد زايمان كرد مادرشوهرم دغدغه داشت الان از دكتر بياد ناهار نداره بچه☹️

شما بودين ميگفتين بذاره؟؟؟ يا نه

اره عزیزم گفتم..خیلی خوشحال و سو پرایز شدند..انشالله شهریور که ماه اخرمه میرم شهر خودمون و خونه ماما ...

به به بسلامتى پس بالاخره گفتى😍

والا معلومه سوپرايز ميشن

من جاشون بودم ميگفتم كاش الانم نگفته بودى بعد بچه بغل ميومدى خونه مون😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره عزیزم گفتم..خیلی خوشحال و سو پرایز شدند..انشالله شهریور که ماه اخرمه میرم شهر خودمون و خونه ماما ...

اي جووووووووونم ان شالله بسلامتي بعل بگيريش

عزيزم اين استرااااحت حق توعه😂

من تا حالا بهداشت نرفتم بمونه برا ده روز ديگه بنظرت خطرناكه؟؟؟؟ كه دكترم بهم بگه

مبارك باااشه عزيزم

فدات 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من که گفتم سعی کن این چند ماه با دوفاستون مرتب کنی عزیزم.ولی الان ی چی بخور پریود بشی.بعدش از روز ۱۵ ...

ممنونم عزیزم

عزیزم قبل از شروع بکنم منطورمه اگه دوستان تجربه اشون بهم میگفتند خوب بود 

پنج شنبه وقت دکتر خودم گرفتم میرم پیشش ببینم چه میگه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
واقعا این ویروس جدیده خیلی مسخرست.اره خیلی بدنم ضعیف شده.انشاءالله عزیزم🤗وای میگی مامان دلم ضعف میر ...

ان شاااله كه نزديكه خدااااا جواب صبر و سختيااايي كه كشيدي رو به زودي زودددد با دوتاااا فسقلي ناززز برات جبران ميكنه❤️🙏😍

بچه ها مادرشوهرم بعد كرونا همسرم بهش گفت كرونا گرفتيم گفت واي چرا بما تگفتي حداقل غذايي ميذاشتيم ميب ...

ب نظر من كسى اگر بخواد كارى كنه نياز نيس بهش بگى

خودش درست ميكنه مياره

منم پارسال خونه مامانم بودم كرونا گرفتم اواخرى ك من داشتم خوب ميشدم داداش و زن داداشم و بچه شون گرفتن

مامانم چند روز خودش با كمك من چند نوع غذا درست ميكرد همراه اب هويج و اب سيب و اينا من و بابام ميرفتيم ميذاشتيم تو اسانسورشون ميرفت بالا اونا برميداشتن

حتى خونه شونم نميرفتيم ك مثلا بابام ك سالم بود مبتلا بشه

منظورمه اونا ك نميگفتن درست كن

ما خودمون ميگفتيم هرسه تون مريضين نخواين فكر غذا باشين

فدات 😍

هيوا بتات اينقد بالا رفته احتمال دختر بودن نينى زياده هااا

ان شاالله ك سالم و صالح باشه و هرچى دلت ميخواد

سلام گلم شکر خدا عزيزم  خودت خوبی  عیب نداره انشاالله ضعف جسمانی از بین بره بعدا جبران ک ...

خداروشكر ان شالله هميشه شاد و سلامت باشين

عاره ان شالله ريحانه بهشتي بگو هنو انجام ندادم 

خدا توان بده از فردا ادميزادي شرو كنم😅