2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بمن تو ان تی گفت فعلا زوده.حتی احتمالم نداد.یکم نگران شدم.میگم نکنه نی نی هام کوچولو موندن.آخه غذادر ...

نه ربطي نداااااره بعضياااا مدلشون اينجوووريه كلاا احتمالاا نميدن 

حالا اگه خيلي. وست داري بدوني١٥ هفته بري معلومه قطعي

منم ١٥ هفته رفتم

بمن تو ان تی گفت فعلا زوده.حتی احتمالم نداد.یکم نگران شدم.میگم نکنه نی نی هام کوچولو موندن.آخه غذادر ...

منم ان تی حتی حدس هم نزد، اصلا نگران نباش هنوز خیلی زوده برای جنسیت بذار آنومالی دیگه دقیق میگن 😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من قبل از مدروکسی اصلا لکه بینی وسط سیکل نداشتم و پریودهام با دو روز اینور اونور تاریخش میدونس ...

داروی گرم بخور و زیر دلتو با روغن ساهدونه چرب کن 

دکترم بری دو تا آمپول پروژسترون میده تا با هم بزنی  و پریود بشی 

سری قبل موقع لکه بینی منو سنو کرد همینو داد 

اینکه میگن‌ مام به ذخیره پایینا زود پشنهاد اهدایی میده درسته ؟

من نمیدونم واقعا ولی یکی از دوستام میگفت حداقل یه بار با داروی خارجی امتحان میکنن جواب نداد بعد اهدایی البته دکتر تا دکترش فرق میکنه میگن دکتر علیرضایی اینه نظرش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
تمام داروها حتی اگر بهترین هم باشند روی بدنهای متفاوت تاثیرات متفاوت هم دارند ، کلا هر دارویی اوایل ...

هانيل اهنووو من كلا نخوردما شايد دو سه روز ،يبوستم ناجوره البته خودم خيلي اذيت نيستم سر شدم ولي ٤ روز يبار اينطورا شده شوهرم هي ميپرسه ادم بدتر استرس ميگيره بااينكه لاكسي ژلم ميخورم ميترسم اهنووو شرو كنم خيلي بده تا الان نخوردم؟؟؟

ان شالله كه خيره و با داروووو زودي بياد تو رنج عزيزم  عاره منم زياد سر درنياوردم چون چهارتا چي ...

ممنون عزیزم سلامت باشی 🌹

نه آخه ریسکت هم بالا نیست که، گمطمئن باش همه چیز خوبه.

هانيل اهنووو من كلا نخوردما شايد دو سه روز ،يبوستم ناجوره البته خودم خيلي اذيت نيستم سر شدم ولي ٤ رو ...

منم تا الان شااااااید کلا ۱۰ تا دونه خورده باشم. دقیقا از یبوست بعدش کلافه میشم چند روز پشت سر هم خوردم دیگه لاکسی ژل هم جواب نداد الان سه چهار روزه نخوردم 😐⁦☹️⁩

منم تا الان شااااااید کلا ۱۰ تا دونه خورده باشم. دقیقا از یبوست بعدش کلافه میشم چند روز پشت سر هم خو ...

همون ديگه لاكسي ژلم جواب نميده روش

ازونور همون ntds رو خوندم هي رده بوده فوليك اسيد تو اهن منم فرليك اسيد يمقداري داره گفتم نكنه بد بااااشه نميخوريم

ان شاالله براي همه همينطور بااااشه  از نفسم٧٥ خبري نيس؟ مامان رقيه جي؟

نفسم یبار اومد واسه سونوی غربالگری پرسید و رفت 😅

مامان رقیه هم که هیچی ⁦☹️⁩ @مامان۱رقیه    

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. خدا تو دلی قشنگتو حفظ کنه. اهان پس هنوز زوده. من ذخیرم کمه دکتر گف. ولی ن ...

فدات عزیزم مهم تربن چیز اینه استرس نداشته باشی و پیاده روی کنی و آب هم خوب بخور ایشالا تخمک و جنینای عالی میشه برات صلوات میفرستم عزیزم 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ان شاالله براي همه همينطور بااااشه  از نفسم٧٥ خبري نيس؟ مامان رقيه جي؟

والا من با مادر همسرم تو ی ساختمونیم 

عزیزم الان همسرم هروقت مریض شدم یا نتونسم غذا درست کنم بهش گفته فلان چیزو درست کن ببر 

توام ب نظرم همه چیو نریز سر مادرت اینا اونام بالاخره مسئول ان بزار غذا درست کنن بفرستن برات والا چی میشه

همون ديگه لاكسي ژلم جواب نميده روش ازونور همون ntds رو خوندم هي رده بوده فوليك اسيد تو اهن منم فرلي ...

بد که هست هرچی سن بارداری بالاتر میره نیاز به خون‌رسانی هم بیشتر میشه در هر صورت بااااید بخوریم چاره ای نیست 😕