2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
برم قلب بعد  نگرانم علائمی ندارم 😢الان هفت هفته و چند روزم

آقااااا من اینهمه دارم میگم علائم هی میاد و میره تا آخر بارداری چرا انقدر الکی خودتونو اذیت میکنید آخه ؟؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

می‌خوام لیست درست کنم تیکر بذارید که بر اساس اون اولویت بندی کنم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها خوبین.

من چند روز منتظرم پری بشم ولی نمیشم اصلا انگار نه انگار هیچ تغیراتی هیچ حسی مثل قبلا که قبل پری داشتم هم ندارم

واقعا اصلا موندم چیکار کنم

برم دکتر نرم دکتر منتظر باشم؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقااااا من اینهمه دارم میگم علائم هی میاد و میره تا آخر بارداری چرا انقدر الکی خودتونو اذیت میکنید آ ...

فک کنم همه این نگرانی هارو داشتن عزیزم چراا حالا ناراحت میشی🤭اکی دگ نمیگم 

الان ریپلایت میکنم برای لیست منتظرها. لیست باردارها هم ان شاالله فردا میذارم. هر شب نه ولی یه وقتای ...

باشه ممنونم

نه من هر شب اینجوریم وقتی راس میخوابم هیچی نمیفهمم که اونم میترسم ولی وقتی به پهلو میخوابم دیده شروع میشه اونروز به منشی دکتر گفتم گف لگنت داره بزرگتر میشه بخاطر همون

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم درد تا روزای آخر نداشتم حتی بار آخر بعد عمل دردام شروع شد نگران نباش من پلی کیستیکم بودم آمپول چ ...

عه چ خوب . ممنون ک جواب دادی خدا خیرت بده یکم استرس گرفته بودم ک شاید جای مناسبی نمیزنم و..

من همون مرکز قبلیم میرم جهاد دانشگاهی تبریز. امپولام یکی منوتروپین هس ک دو پودر و یه آبه.فک کنم همون hmg هس.

یکی هم سینال اف ک ۳۰۰ واحد یا ۴۸ درجه گفتن بزنم

ان شاالله شمام بزودی شزوع کنی یا بهتر تا قبل عید خدا با ی کاکل زری سورپرایزت کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
https://www.instagram.com/p/ChK9bkGgSmb/?igshid=YmMyMTA2M2Y= بچه هاى باردار درموردشيرمنيزيوم ها و ...

سلام عزيزم 

اتفاقا الان داشتم میخوندمش یاد فرزی افتادم گفتم بهش بگم 

شیر منیزیم ضرر داره در واقع بهتر استفاده نشه مگر با دستور پزشک 

سلام غزیزم من فرودین پانکچر شدم  یادمه از روز ۶ به بعدی بود که آمپول میزدم حس سنگینی و درد داش ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم. خدا تو دلی قشنگتو حفظ کنه.

اهان پس هنوز زوده. من ذخیرم کمه دکتر گف. ولی نمیدونم دقیق چنده اخرین ازمایشم فک کنم بیشتر از ی سال پیش بود ۲/۱ بود . دیگه الان چقد پایین اومده نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم  اتفاقا الان داشتم میخوندمش یاد فرزی افتادم گفتم بهش بگم  شیر منیزیم ضرر داره ...

سلام عزيزم منظورش از شيرمنيزيوم همون لاكسى ژل بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من دو بار پانکچر شدم بار اول روزای آخر، نزدیک ب پانکچر درد داشتم بار دوم اصلا درد نداشتم هر دوبار ...

خییلی ممنونم گلم. خدا تو دلی تو حفظ کنه عزیزم

سلام دوستان مهربونم  ممنونم از تک تک شما عزیزان که برام دعا خوندید انشاالله ثوابش نصیب خودتون ...

ااا گیلان زلزله امده ؟ خداروشکر که حالتون خوبه .مواظب خودتون باشین .ان شاالله دیگه زلزله نمیاد و ارامش بهتون برمیگرده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزممممم، منم حس میکنم ولی زیاد نیست یه روزایی زیاد حس میکنم یه روزایی اصلا حس نمیکنم.

اونروز دکتر میگف اگه پسر بود زودتر حرکاتشو حس میکردی چون دختره از بیست هفته به بعد

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
الهی امین  ممنونم عزیزم ⚘ aleea یعنی اون روز میرسه ؟

می رسه ان شاالله عزیزم ان شاالله ب زودی😍😍.

منم پیش میاد بعضی وقتا که خیلی ناامید میشم و فکر می کنم هیچ وقت اون روز نمیرسه. ولی شکر خدا این افکار ناپایداره و خیلی زود امید ب خدا باز جاشو میگیره. توکل مون فقط ب خودشه دیگه . ما هر چی در توانمون هس داریم انجام میدیم تو راهی ک بهترین خیره،  ان شاالله خودش بالاخره دستمون رو میگیره  و ی روز با ناباوری ماهم میایم و خبر خوش میدیم ب دوستامون. 😍

همون طوری ک خیلی از دوستامون همین جا عین ما سال ها با مشکلات دست و پنجه نرم کردن شکستن و پا شدن ولی الان هزاران بار شکر که نتیجه گرفتن😍

دوستان گلم لطفا فقط و حتما کسانیکه دعاهای روزانه رو میخونن لایک کنند 🌹 عزیزان دلم امروز به نیاب ...

ببخش عزیزم شروع کردین؟تا کجا خوندین؟که منم اونارو بخونم