2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هانیلsآریل     سلام خوبي؟؟ تيروييدت چي شد؟ دكتر چي گفت؟ من جواب غربالگريم اومده ntds & ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ همون سه صدم بود بازم فردا باید برم پیش دکتر. 

فکر کنم یک به ۱۳ بود اگر اشتباه نکرده باشم. حالا باز نگاه میکنم دقیق میگم بهت.

همین که توی نمودار زیر خط قرمزه خوبه دیگه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم ته دلم همين فكرارو ميكنم دلم نميخخخخاد بهشون بگم بعد باز ميگم خيليم خوشبحالشون شده😅حالا مادرشوه ...

والااااا

اشتباه از شوهرته ك نميگه

بالاخره اوناهم در قبال بچه شون وظايفى دارن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سحر جان اسامی خانم های باردار رو هم میزاری عزیزم؟ یا خودمون بگیم 

عزیزم قرار شد کلی دعا بخونیم به نیت همگی. یعنی چاه برداریم هر روز صد صلوات و آیت الکرسی و سوره حجرات بخونیم به نیت همگی خانمهای تاپیک، ان شاالله که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشن 🤲🌹

فدای قلب مهربونت ممنون از راهنماییت والله من برایه تعیین جنسیت اقدامم ولب پلی کیستیک شدیدم اصلااااا ...

بنظرم تو‌ شرایط ما بهتره که مرکز درست‌بری و ی بار هزینه کنی اما جواب بگیری راحت بشی تا اینکه چن بار جای دیگه بری و جسم و روحت آسیب ببینه کاری که سر خودم اومد … 

البته نمیگم مراکز دیگه خوب نبستنا این سینا و رویان هم خوبن ولی من گفتم حالا که دارم هزینه رفت و آمد تهران میدم یه جا برم که بعدش نگم کاش فلان مرکز میرفتم بعد این هزینه ها … الان خیلیا هم ابن سینا و رویان نتیجه گرفتن یا مراکز دیگه ولی بنظرم مام آمارش خیلیی بیشتره در نتیجه شانست بیشتره 

ایشالا که مشکل شما هم‌ زود حل میشه مطمین‌ باش 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آرهههه ان شاالله ك خيره🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 براى من ك واقعيت داشت مخصوصا همون دوتاساعتى ك رفتم تفسيرش ...

تفسیرش رو از کجا نگاه میکنی ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان.  خدارو شکر جواب آزمایش من مثبت شد.  ان شاء الله بحق این ماه و ناله های حضرت ...

سلام عزیزممم، به سلامتی و مبارکی، ان شاالله که بارداری و زایمان راحت و سلامتی داشته باشی گلم 🤲🌹⁦❤️⁩

بازم خوبه تموم شد هر مرحله یه جوره ان شاالله که همه ازمایشات اکی باشن تمام مراحل و ب خوبی پیش بره&nb ...

ممنونم عزیزم ایشالا برا توهم همه چی خیلی خوب پیش بره بارداری خوبی داشته باشی 😍😍

من خيلى از ساعتها رو ميديدم اما تنها دوبار رفتم سمت تفسيرش ك هردوبارش از بچه گفت يكى٢٢:٢٢ يكى١٠:١ ...

آهان.اره عزیزم انشاءالله که جواب سلفری خوبه حتما همینطوره😊منم برات صدتا صلوات میفرستم عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بنظرم تو‌ شرایط ما بهتره که مرکز درست‌بری و ی بار هزینه کنی اما جواب بگیری راحت بشی تا اینکه چن بار ...

اینکه میگن‌ مام به ذخیره پایینا زود پشنهاد اهدایی میده درسته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اشکالی نداشت که بالاآوردین،آزمایش روادامه دادن؟

پنج شنبه که‌دادم چون بالا آوردم کنسل شد دوباره امروز رفتم هرجور شده تحملش کردم و انجام شد بالاخره 😀

آدم از بعضیا اینقدر بدش میاد‌که ترجیح میده کمک نکنن چون‌ ممکنه غذایی که برات میاره توش قیافه مادر شو ...

خودش خنثي لم تقريباااا ولي چون خواهرشوهرم الان اونجاست بقول توووو حس خوووبي ندارم

اصلا شعله زرد و جيگروو اورد من همينجوري موندم شوهرمم گفت بنده خدااا از كجا بدونه تو جيگر نميخوري

شعله زردم كه براي تو داده كل عالم ميدونن من از شعله زرد متنفرم منم فقط نيگاااااا شعله زرد خوب زعفرون داره

جيگرممم فك ميكردم ديگه همه بدوننن حالا خودش ندونه دخترش كه ميدونه بعدا كه گفت عاره ميدونم دلاااشو جدا ميكرد😂

خود دختراهم مقصرن بنظرم مثلااا خود من هميشه بخاطر راحتيم باهاشون تازه طلبكارم هستم ازشون 😶 الان يكم ميخام برم سونو بيچاره مامانم پيام داده دكتر دندونپزشكي بابات يكم وقت داده چيكاركنم استرس گرفته بود گفتم اشكال نداره تو فقط بيا پيش علي خودم با اسنپ ميرم، حالا ميخام يكم همسرمو الگو قرار بدم منم خانوادمو دخيل نكنم اگه بتوووونم😅