2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاااااا، من باز اومدم یچی بگم 🤭🤭🤭

پیشنهاد داریم که هر روز صلوات و آیت الکرسی و سوره حجرات رو برای تمام خانمهای تاپیک بخونیم، دیگه هر روز به نیت یک نفر خاص نباشه و به نیت تمام خانمها باشه.

منم خودم موافقم، اینجوری دیگه اولویت بندی هم نمی‌خواد و میتونیم چله برداریم و همه توی این چله باشن.

نظر مثبتتون رو با لایک اعلام کنید 😁😁😁

خوبه من مسئول انتخاب یا انتصاب نشدم وگرنه هر روز جابجایی داشتیم 🤪🤪🤪

اینطوری دیگه لیست هم نمیخواد، فقط هر روز یادآوری میکنم. 

البته من خودم سعی میکنم اسامی رو از ذهنم بگذرونم ، ان شاالله که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله که چه یه دونه چه دوتا سالم بغلش میگیزی من بله الان دو قلو باردارم حتی برا سونو ساک هم رفته ...

ممنونم مهربونم 😍 ان شاالله به سلامتی و خوشی این دوران رو طی کنی و  هر دو تا فرشته تو به سلامتی بغل بگیری 

شما هایپر هم شدین؟ همه اش دعا می کنم ک کاش هایپر نشم و فرش انتقال بدم اگه بشه. منم ذخیرم کمه ولی بار ...

ان شاالله هایپر نمیشی و فرش انتقال میدین 🤲🤲🤲 و با همین انتقال مامان میشی😍😍😍😍.من خودم فکر میکنم سری دوم هایپر شدم از علایمی که داشتم ولی دکتر چیزی نگفت .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم شروع کردیم. قربووونت برم ممنونم از دعای خیرت❤️❤️

به سلامتی ان شاالله .🤲 ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 🌷😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله عزیزم ماه گذشته .منفی شد دوتا بلاست ۵ روزه.با امکانات کامل.فول آپشن   ولی قسمت نشد .دوباره ...

ان شاالله اینسری حتما به آرزوی قلبیت میرسی و مامان میشین و یه خواهر یا برادر برای داداشش گلش میاری 😍😍 منم منتطرم پریود بشم و سیکل انتقالم رو شروع کنم .احتمال داره باهم بریم تو سیکل .البته ان شااله شما بصورت طبیعی باردار شده باشی تا الان که پریود نشدی 

الا جان من امپولارو میزدم هیجی ب هیچی اصلاا انگار چیزی وارد بدنم نمیشد حتی ی تیر کشیدن ام نداشتم&nbs ...

ای جانم. ممنونم گلم❤️ خدا نی نی گلتو حفظ کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله هایپر نمیشی و فرش انتقال میدین 🤲🤲🤲 و با همین انتقال مامان میشی😍😍😍😍.من خودم فکر میکن ...

خییییلی ممنونم عزیزم. لطف کردی😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱