2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

دوستان سلام یادتونه دیگه من خونریزی شدید داشتم بعد چند روز امروز سونوم و خوندم نوشته بود برداشت : بارداری داخل رحمی قابل دوام این خوبه بنظرتون ?  و اینکه من خونریزیم از دیروز قطع شده دوباره باید انوکسا آسپرینم و شروع کنم زنگ زدم ماما گفت شروع کن ولی خیلی میترسم باز خونریزی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم روح پدر بزرگوارن شاد احتمالش هست ك ژنشون ب بچه ت برسه ب خودت نرسيده دوست من دخترش رنگ چ ...

سلامت باشی عزیزم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 🤲🌹

آره احتمالش هست ولی خب درصدش پایینه، هرشکلی که بشه خودم همه جوره فداشم 😍🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان من با خاله هام و بابا بزرگم چشماشون رنگیه ولی من و خواهر برادرام هیچ کدوم رنگی نشدیم😕 مخلوط م ...

عزیزممم ماشالا به همتون، چشم تیره هم خیلیییی جذابیت داره فقط به نظرم چون توی ایران رنگی کمتره خواستارش هم بیشتره، وگرنه بچه هر شکلی که بشه برای مامان باباش قشنگترینه 😍🌹

یه نظر میدم اگه قبول کردی اجراش کنید به نظر من  به جای هر روز واسه یک نفر از منتظران صلوات و ا ...

پیشنهاد خوبیه، اینطوری دیگه اولویت بندی هم نمی‌خواد. پس من هر روز لیست رو میذارم که اسامی رو از ذهنمون بگذرونیم و البته یادمون هم نره بخونیم 🥰

عزیزم من از روز ۸قاعدگی کم کم دردام شروع شد  ولی بودن کسایی که بامن داروهارو شروع کردن ولی درد ...

ممنونم ک جواب دادی گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم الان شما دوقلو باردارید ؟ ان شاالله بخیر بگذره  من یه دونه یا دوقلویی برام مهم نیست ...

ان شاالله که چه یه دونه چه دوتا سالم بغلش میگیزی من بله الان دو قلو باردارم حتی برا سونو ساک هم رفته بودم یع دونه. اشو ندیده بودن  چنتا برات انتقال دادن ؟تکرار نکردی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم ان شاءالله  خدا بهترینها روبرات رقم بزنه    

قربوووونت برم زینب جان ممنونمم. ان شاالله همچنین برای شما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آبگوشت غذا مقوى هست براى سرماخوردگى و عدسى همراه با پیازو سىر توى غذا. سیب درختى هم خوبه . توى آب ول ...

ممنون ازت عزیزم اره اتفاقا دیروز سوپ مرغ داشتم شبم سیب زمینی و تخم مرغ اب پز کردم ناهارم عدسی گذاشتم 

میترسم ماهیچه بدزم چرب باشه گلومون اذیت کنه

سحر من امروز براى تيروييدم رفتم دكتر غدد منو فرستاد ى سرى ازمايش تكميلى بدم و سونو تيروييد ٩٠٠ پول ...

هزینه ها که دیگه شده واویلا. آره منم شاکی شدم، رفتم آزمایشگاه دنا که خیلی معتبره جوابشو برذم پیش فوق تخصص غدد گفت نه برو اینجا که من میگم !! باز رفتم اونجا که خودش گفته بود جوابش دقیقا مثل دنا اومد. خب مگه آزار دارید آنقدر هزینه تراشی میکنید؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

ولی خب تیروئید خیلی مهمه توی بارداری که نرمال باشه، حالا ان شاالله که با دارو بیاد توی رنج نرمال 🤲