2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

عزيزم روح پدر بزرگوارن شاد

احتمالش هست ك ژنشون ب بچه ت برسه ب خودت نرسيده

دوست من دخترش رنگ چشمش ب پدر بزرگ مادرى خودش رفته يعنى ميشه باباى مادربزرگ بچه 

ى آبى خوشرنگى شده

رنگ پوستشم مثه بررررف

ان شاالله هرچى دوست دارى بشه

همسر منم چشمش رنگيه دلم ميخواد چشماى بچم ب باباش بره🥰🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سحر من امروز براى تيروييدم رفتم دكتر غدد

منو فرستاد ى سرى ازمايش تكميلى بدم و سونو تيروييد

٩٠٠ پول ازمايش ها شد

٢٣٠ هم پول ويزيت ى سونو نيروييد

اخه تاكى بايد اين هزينه هارو بكنيم

يعنى واقعا با ازمايش تيروييدم تشخيص و دارو دادن اينقدر سخت بود ؟؟ ك باز مجبور شدم اينقد هزينه كنم؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم ان شاالله به سلامتی این دوران رو طی کنی💖

تيكرتون مبارك عزيزم

قسمت همه دوستان تا تبريك🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزم شما انتقال دادی؟

بله عزیزم ماه گذشته .منفی شد دوتا بلاست ۵ روزه.با امکانات کامل.فول آپشن  ولی قسمت نشد .دوباره منتظرم پری بشم برم سیکل جدید انتقال ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه هااااا من خانواده پدرم از هر دو طرف چشم سبز هستن. یعنی هم خانواده پدر پدرم هم خانواده مادر پدرم ...

مامان من با خاله هام و بابا بزرگم چشماشون رنگیه ولی من و خواهر برادرام هیچ کدوم رنگی نشدیم😕 مخلوط مامان بابام شد قهوه ای  روشن اونم فقط من و داداشم  دو تا داداش دیگم با خواهرم قهوه ای تیره 

ولی اینکه ارث به نوه نتیجه برسه امکانش هست ولی کمه😉

ان شااللا که بشه برای نی نی شما😍

یه نظر میدم اگه قبول کردی اجراش کنید به نظر من  به جای هر روز واسه یک نفر از منتظران صلوات و ا ...

من هرروز خودم همينجورى دوره صلوات و قران رو ميخونم

ب نيت همه

هم اتنقاليها هم تو سيكل انتقال و پانكچر هم باردارها

در كل همه بچه هاى تاپيك و چشم انتظارها

دورت بگردم مرسی از انرژی خوبت الهی چندبرابر این انرژی خوب رو امروز خودت بگیری از اطراف  چشم سع ...

مرسی عزیزدلم .😍 آخه چرا دلت آشوبه تجربه های تلخ گذشته ات رو ببوس بزار کنار و به این تودلیت فکر کن استرس براش خوب نیست .برو یه فیلم خنده دار بزار ببین .با یه دوستت که خیلی میگین میخندین صحبت کن تا حالت جا بیاد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها روز چهارشنبه رفتم ۲۱۶بود الان شنبه رفته ازمایش دادام شده ۱۵۳۰بنظرتون عددش غیر عادی نیست 

نه خیلی هم عالیه .ان شاالله دوقلو هستش 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نترس آمپولارو‌درست میزنی، اثر داشتنش ‌اصلا به داشتن یا نداشتن درد ربط نداره ،تازه درد هم داشته باشی ...

ممنووونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان به سلامتی شروع کردین..ان شااله تخمکهای خوب و با کیفیتی داشته باشین 🤲🌷😍 من توی هر دوسری ...

اره عزیزم شروع کردیم. قربووونت برم ممنونم از دعای خیرت❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان به سلامتی شروع کردین..ان شااله تخمکهای خوب و با کیفیتی داشته باشین 🤲🌷😍 من توی هر دوسری ...

شما هایپر هم شدین؟ همه اش دعا می کنم ک کاش هایپر نشم و فرش انتقال بدم اگه بشه. منم ذخیرم کمه ولی بار اول هایپر شده بودم

من هرروز خودم همينجورى دوره صلوات و قران رو ميخونم ب نيت همه هم اتنقاليها هم تو سيكل انتقال و پان ...

خیلی هم عالی

منم این کار رو میکنم به نیت همه میخونم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزمممم، اگر به من بره سفید میشه، البته همسرمم سبزه بانمکه هر شکلی بشه قشنگ میشه 😍 حالا علاوه بر ...

پدر عزیزتون غریق رحمت الهی باشن ان شاالله ❤️