2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

سلام غزیزم من فرودین پانکچر شدم 

یادمه از روز ۶ به بعدی بود که آمپول میزدم حس سنگینی و درد داشتم تو تخمدان البته من ذخیرم بالا بود شاید اونم تاثیر داشته باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوباره باید از اول بدی ؟بازم خوبه سه مرحله ایه برا من ک پنج بار خون گرفت تازه میگفت همون موقع ادرار ...

خداروشکر عزیزم 😘😘

من پنج شنبه رفتم جون خیلی شیرین بود پودرش همه رو بالا آوردم 

گفت شنبه دوباره بیا 

الان بالاخره موفق شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

من دو بار پانکچر شدم

بار اول روزای آخر، نزدیک ب پانکچر درد داشتم

بار دوم اصلا درد نداشتم

هر دوبارم هایپر بودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم  خیلی دکتر دلسوز و با دقتی هست  منم بع‌د اینکه مثبتیاشو دیدم رفتم پیشش  ...

فدای قلب مهربونت ممنون از راهنماییت والله من برایه تعیین جنسیت اقدامم ولب پلی کیستیک شدیدم اصلااااا بدونه دارو پریود نمیشم خوشو خرم فکر میکردم طبیعی میشم گویا مشکلم بزرگتر از این حرفاس چسبندگی تنبلی شوهرممم ببخشید اصلا بدونه قرص نمیتونه رابطه داشته باشیم احساس میکنم مشکلشو تو ابن سینا پیدا نکردن برم ببینم مام چی میگه چون برایه داداشم ابن سینا گفتن مشکل نداره ولی مام کلکسیونی از مشکل براش یدا کردن

من پنج شنبه رفتم جون خیلی شیرین بود پودرش همه رو بالا آوردم  گفت شنبه دوباره بیا  الان ب ...

بازم خوبه تموم شد هر مرحله یه جوره ان شاالله که همه ازمایشات اکی باشن تمام مراحل و ب خوبی پیش بره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام مامان فرینازجووون خوبم عزیزم😍😘 خونه مادرشوهرم بودم یکم سرم شلوغ بود فرصت نشد بیام سایت ،امرو ...

خب خداروشكر ك خوبى عزيزم

ان شاالله هميشه خوب باشى و ب خوشى بگذره وقتت😘💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

گلم من که بالای ۳۵ تا تخمک داشتم از سه چهار روز قبل پانکچر دردام شروع شد که شدید هم نبود . اصل رشد فولیکول از روز نهم و دهم به بعد هست یعنی تا روز نهم حدود نصف رشدشون رو دارن و تا روز چهاردهم رشدشون کامل میشه. مثلا از حدود ۱۰ میل میرسن به ۲۰ میل. اما از شب قبل پانکچر دیگه دردم شدییییید شد و همینجوری اشکام می‌ریخت از شدت درد 🥺🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی امین  ممنونم عزیزم ⚘ aleea یعنی اون روز میرسه ؟

چرا نرسه عزیزم برا هر کدوم از ما آزمایش مثبت یا بی بی چک مثبت همیشه یه خواب بودانقدر عقده ای بی بی چک مثبت داشتم میخواستم با ماژیک قرمزش کنم لااقل یه دونه مثبت ببینم مطمئن باش ازت دور نیس منتها خدا یکم ب ما سخت میگیره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

دوستان گلم لطفا فقط و حتما کسانیکه دعاهای روزانه رو میخونن لایک کنند 🌹

عزیزان دلم امروز به نیابت از کاربری @مامانو_سوفی      صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) میخونیم. ان شاالله حاجت روا بخیر و مصلحت بشن و دامنشون به اولاد و صالح سبز بشه و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشند زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانشون 🤲🌹⁦❤️⁩

🤲🌹  Alaae

🤲🌹 مامانو_سوفي 

Favali

راديس١٢

Marshmaloo

عبدالواحد

Asrin1372

پروانه٢١

رزيتا٢٢

نجمه١٩٨٧

آسمانيترينم

روماه