2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

😪😪😪😪😪😭😭😭😭 

سلام دوستان وقت بخیر من امروز روز ۱۲ انتقال جنین هستم تقریبا ۶ روز پیش hcg زدم ولی امروز صبح که بی بی چک زدم منفی شد 😭😭😭 بنظرتون امیدی هست ؟ 

مگه hcg کامل تا یه هفته نیست الکی هم حتی مثبت نشد دل خوش کنم این دو سه روزو 😭😭😭

حالم بده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❓❔🤔❔❓🤔❓❔🤔❔❓

بچه هاااااا برای نظر سنجی دیروز در خصوص خوندن سوره حجرات برای سلامتی جنین خانمهای باردار فقط پنج نفر اعلام موافقت کردن، یعنی خود خانمهای باردار هم موافق نیستن؟؟ 🤔🤔⁦☹️⁩⁦☹️⁩

کلا ۲,۵ صفحه ست سوره حجرات اما برای حفظ و سلامت جنین خیلی توصیه شده، من خودم هر روز میخونم.

تنبلی نکنید دعای دسته جمعی خیلی موثرتره. 😍

لطفا نظر موافق خود را زووووود اعلام کنید، با تشکر 🥰🌹

💟 🤲 💟 🤲 💟 🤲 💟 🤲 💟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😪😪😪😪😪😭😭😭😭  سلام دوستان وقت بخیر من امروز روز ۱۲ انتقال جنین هستم تقریبا ۶ روز پیش hcg ...

سلام عزیزم وقت شما هم بخیر. در خصوص آمپول hcg  تجربه ای ندارم ولی بی بی چک ها جدیدا خیلی بی کیفیت شدن و همش مثبت و منفی کاذب دارن و دیگه خیلی قابل اعتماد نیستند. ان شاالله میری آزمایش و با خبر مثبت برمیگردی. برات آیت الکرسی میخونم گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخی عزیزم اب قند میخوردی حتما یه صدای وحشتناکی هم داشته انشالله در پناه خدا سلامت و سرحال باشید

عزیزم ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا فرزندت رو در پناه خودش حفظ کنه و ب سلامتی بغلت بیاد الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

@مااااهک۱۱۴    

سلام ماهک جان .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم دوران بارداری باقیمانده به خوبی و خوشی سپری بشه و دوقلوهای نازت رو صحیح و سلامت بغل بگیری 🤲😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم وقت شما هم بخیر. در خصوص آمپول hcg  تجربه ای ندارم ولی بی بی چک ها جدیدا خیلی بی کیف ...

مرسی عزیزم❤😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم درد تا روزای آخر نداشتم حتی بار آخر بعد عمل دردام شروع شد نگران نباش من پلی کیستیکم بودم آمپول چ ...

پروانه جان ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که همه کارات ب خوبی پیش بره خدا یه گل پسر ناز تو دامنت بذاره الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
@مااااهک۱۱۴     سلام ماهک جان .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم دوران بارداری باقیمان ...

قربونت برم عزیزم   ممنونم ازت الهی خیرو خوبی نصیبت بشه و به زودی دامنت به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه

الهی آمین یا رب العالمین 

باشه حتما . من دیفرلین اول رو روز پانکچر زدم . ۱۴ روز بعد موعد پریودم بود که پریود شدم . دکتر گفت عا ...

دیروز و امروز زمان پریود شدنم بود .مال من فعلا سرتایمم نشدم البته از زمان تزریقم دوهفته نگذشته چون مال شما هم دوهفته بعد پریود شدین شاید منم هفته دیگه پریود بشم ..خیلی اذیت شدم من خیلی بی حال و بیرمقم اصلا جون ندارم .پاهام هم درد میکنه و گرگرفتگی هم زیاد دارم توخواب هرشب عرق میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️ خدا زودتر ما رو از شر این داروها راحت کنه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...