2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام صبح همه ی دوستان بخیر و خوشی جواب آزمایش منم منفی بود 😅

انشالله به زودی خبر مثبت شدنتو بدی عزیزم

خدا بزرگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

آخی عزیزم

اب قند میخوردی

حتما یه صدای وحشتناکی هم داشته

انشالله در پناه خدا سلامت و سرحال باشید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دو سه روزه خارش واژن گرفتم تا حالت تجربه اشو نداشتم نمی دونم چرا اینجوری شدم با اب نمک میشورم خودمو یه کم اروم میشم ولی باز چند ساعت بعدش دوباره شروع میشه کلافه شدم تجربه ای دارید راهنمایی کنید که چیکار کنم خوب بشم

سلام صبح همه ی دوستان بخیر و خوشی جواب آزمایش منم منفی بود 😅

سلام عزیزم. ان شاالله بزودی زود جواب مثبتو بذاری اینجا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخی عزیزم اب قند میخوردی حتما یه صدای وحشتناکی هم داشته انشالله در پناه خدا سلامت و سرحال باشید

سلام عزیزم خوبی جنسیت نی نی مشخص شده به دلم افتاده نی نی پسره 😍 البته که هر چی باشه فرقی نمیکنه صحیح و سالم باشه فقط😘

سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو  و امپولا درد تخمدان و... شروع میشه؟

من ۹۹ پانکچر کردم خیلی یادم نیس. الان دو روزه ک امپولا رو شروع کردم و امروز سومی رو باید بزنم چون این دفعه برا اولین بار خودم امپولامو میزنم یکم نگران شدم ک نکنه درست نمیزنم ک هیچ اثری نیس فعلا . فقط همون ساعتی ک میزنم ی کوچولو درد حس می کنم و تموم میشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من دو سه روزه خارش واژن گرفتم تا حالت تجربه اشو نداشتم نمی دونم چرا اینجوری شدم با اب نم ...

ببخشید عزیزم من چیزی ب ذهنم نمیرسه ان شاالله بچه ها بیان راهنمایی کنن. کاش ب دکتر بگی پمادی چیزی بدن خوب بشی. منم چتد روز مسافرت بودم اینجوری شدم من احساس می کنم خیلی اب بدنم کم شده بود. سعی کن اب هم زیاد بخوری

سلام بچه ها ببخشید اونایی ک تازگیا پانکچر کردن یا از قبلی یادشونه معمولا چند ردز بعد شروع دارو   ...

منم درد تا روزای آخر نداشتم حتی بار آخر بعد عمل دردام شروع شد نگران نباش من پلی کیستیکم بودم آمپول چی میزنی این بار کجا میری 

انشالله به امید خدا این بار دست خالی نباشی و خدا دامنت سبز کنه

کاملا درسته همش بخاطر هورمون ...سعی که پیاده روی داشته باشی موثر هست

عزیزم اتفاقا این ماه پیاده روی رو مرتب  داشتم 

ان شاالله که توی این منفی شدن خیر و برکت  خدا برام باشه که دیگه واقعا آدم نمیکشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خدا تو دلیتو حفظ کنه منم اگه کارام جور بشه میخوام پیشه خودش انجام بدم میگم به حرف بیمار توجه میکنه ا ...

ممنونم عزیزم 

خیلی دکتر دلسوز و با دقتی هست 

منم بع‌د اینکه مثبتیاشو دیدم رفتم پیشش 

ببین کلا آزاده اونجا بیمه تامین یا تکمیلی بعدا باید بری از بیمه بگیری 

تامین که خیلی هزینه نمیده سونو و آزمایش آزاده تکمیلی داشته باشی خبلی بهتره 

ایشالا به زودی جواب میگیری مشکلتون چیه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خوبی جنسیت نی نی مشخص شده به دلم افتاده نی نی پسره 😍 البته که هر چی باشه فرقی نمیکنه صحی ...

سلام عزیزم

مرسی گلم خوبم خداروشکر

انشالله امروز یا فردا میرم دکتر برام ازمایش غربالگری رو بنویسه همین هفته باید ان تی و غربالگری بدم.

خودت خوبی؟ آقا ب دل تو بیفته دیگه کار تمومه😊 فعلا مشخص نشده ولی خواهرمم میگه ب دلم افتاده پسره😍

سلام بچه ها من دو سه روزه خارش واژن گرفتم تا حالت تجربه اشو نداشتم نمی دونم چرا اینجوری شدم با اب نم ...

عزمزمه منم اونجوری بودم در حدی که داشت زخم میشد حتماااا دکتر برو من دو روز اول کم بود بعد دیگه وحشتناک شد دکتر بهم قرص داد با پماد یه محلول شستشو بدن به شوهرم قرص داد گفت عفونت گرفتی من سابقه نداشتم بعد عمل‌های تخمک کشی و انتقال انگار اونجوری شدم

برا من سه مرحله ایه حالا یکیش مونده 🥹

دوباره باید از اول بدی ؟بازم خوبه سه مرحله ایه برا من ک پنج بار خون گرفت تازه میگفت همون موقع ادرار هم بده 😕هی میگفتم چیزی ندارم میگفت یه قطره هم کافیه ساعت هفت رفتم دوازده برگشتم  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️