2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046351 بازدید | 684509 پست
سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

عزيزم الان منم از يكى از بلاگرها ك اونسمتها هستن شنيدم زلزله اومد

برات دعاى نادعلى ميخونم ان شاالله ك بخيره

نگران نباش هيچى نيس ى كوچولو جوجه ها ترسيدن اخه تاحالا زلزله نديده بودن😍😍😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چطوری خوبی  سیکل پانکچرو شروع کردی ؟ راستی ازمایش همسرت چه تغییراتی کرده ؟

سلام عزیزم . اره از پریروز شروع کردیم بالاخره. توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد.

آزمایش همسرم واقعیتش تحرک هییییچ تغییری نگرده دقیقا هموناس ک قبلا بود تحرک a نداره کلا bهم ۱۰ درصد داره .

ولی تعداد و مورفولوژی زیادتر شدن. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان دیدم خیلیا ۲۴ هفته میرن این ازمایشو  نمیدونم چرا برا من زودتر نوشته  بهتر همون ۲۴ ه ...

بد مزه ك نيس🤔 من قبل پانكچر داشتم اين ازمايش رو

مزه شربت پرتقال خيلى شيرين داشت

مگر ك حالا حس و حال باردارى برامون طعمشو بد كنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وااای 😂😂😂تصور میکنم خندم بند نمیاد 🤣🤣 این راه حل ها رو بهمون یاد بده همش😍😂تجربه نداریم خدا ا ...

الهی همیشه بخندی اول ۲۰۰ بزن به حساب خواهر تا یادت بدم😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

الهی عزیزم میفهمم زلزله خیلی ترسش زیاده. دلتو اروم کن گلم مام برات ایه الکرسی میخونیم.آیه ایمنی از زلزله رو هم بخون

امام صادق(ع) فرمودند: هرگاه در شب و هنگام خوابیدن از وقوع زلزله و خراب شدن خانه می‌ترسی آیه «۴۱ سوره فاطر» را قرائت کن.

«إنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ أَن تَزُولَا وَلَئِن زَالَتَا إِنْ أَمْسَکَهُمَا مِنْ أَحَدٍ مِّن بَعْدِهِ إِنَّهُ کَانَ حَلِیمًا غَفُورًا؛ همانا خدا آسمان‌ها و زمين را نگاه مى دارد تا نيفتند و اگر بيفتند بعد از او هيچ‌كس آنها را نگاه نمى‌دارد، اوست بردبار آمرزنده».

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اشتبای که کردم این همه مدت درگیر ای وی اف بودم نرفتم لیزر از وقتی امپولارو زدم موها زائد صد برابر ...

لیزر برای اقدامیا ضرر نداره ؟ میخوام بدونم اگه ضرر نداره منم برم ولی میترسم تاثیر منفی بذاره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هانیل جان خوبی عزیزم نی نی خوبه  هانیل من درد دارم خیلی میترسم دائمی نیست ولی اذیت میشم

خوبم عزیزم شکر خدا. نگران نباش طبیعیه، بخاطر بزرگ شدن رحمه، من تا هفته نهم درد زیاد داشتم الان یکی دو هفته یکبار بازم درد دارم، اتفاقا از عصر تا الان از درد بخودم پیچیدم شکر خدا الان یکم آرومتر شد. وقتایی که درد داری به پهلو دراز بکش جلوی کولر هم نباش خیلی چون رحمت قلنج می‌کنه دردت بیشتر میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم الان چطوری ادامه دار میشی؟ ینی ممکنه فردا دوباره ببینم یا نه هروقت میرم سرویس؟ الان دو سه با ...

نه همون هفته پنجم بود یک شب تاصبح خونریزی زیادداشتم بعدش قطع شدوتایک هفته لکه بینی قهوه ای داشتم هفته ششم که واسه سونو رفتم دکترم آمپول آنوکساروقطع کرد وبعدش کامل قطع شد،انشاالله که به خیرگذشته که میگی ادامه دار نبوده احتمالا به خاطرهمونیه که میگی

سحر جان چون تو سه ماه دوم هستی خیلی تحریک می‌‌شی مراقب باش عزیزم  به خصوص سرکلاژ کردی  خ ...

آره باور کن دیگه شبا نیمه خوابم قشنگ، حالت هوشیار که سریع خودمو بیدار کنم 😐 حتی تلویزیون هم روشن نمیکنم که یه وقت زن و مرد رو با هم نبینم 😅😅😅 شدم قشنگ عین این مردای ط.الب.ان که نگاه نکرده تحری.ک میشن 🤣🤣🤣🤣

هورمونه دیگه لامصب بارداری که همینجوریش هورمونها رو بهم میزنه ما هم که داروهای مضاعف میگیریم رسما پوستمون کنده شده 🥺

خدا خودش کمکمون کنه 🤲

هانیل جان منم صبح اینجور شدم خیلی اعصابم خورد شد 

دست خودمون نیست که عزیزم، حالا من شب قبل خواب دیگه کم مونده ختم قرآن کنم، انقدر که ذکر و دعا میگم، طبیعیه بخاطر هورمونهاست. 

من پنج شنبه رفتم آزمایش گلوگز بدم همه رو بالا آوردم  فردا قراره دوباره بدم خیلی سخته چطور تحمل ...

من اونموقع هنوززیادحالت تهوع نداشتم،سعی کردم بهش فکرنکنم وهمروبه یک نفس خوردم تافرصت نشه حالم بدبشه😁