2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
آخه دست خودم آدم نیست که منم الان دو سه هفته ست در هفته حداقللل دو سه شب از شدت تحریک و درد رحم از خ ...

آره واسه من یکی دو بارتوخواب پیش اومده🤦‍♀️🤦‍♀️منم زیادجرعت نمیکنم نزدیک همسرم بشم 😁

سلام شروین جون خوبی  نی نی خوبه  دیگه زیاد نمونده😍😍😍ان شاالله سالم نی نی رو بغل کنی

سلام

حالت چطوره 

نی نی خوب شد؟

یادمه رفلاکسی بود یا کولیکی؟

از تجربه هات میخام انشاله استفاده کنم

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم چون داووهاى هورمونى مصرف ميكردم زياد اقر نداشت اما الان ديگه اونقدرا حساس نيستم چون ط ...

عزیزم من درد دارم یعنی همیشگی نیست میگیره ول میکنه دراز میکشم بهتر میشم ولی در کل درد همرامه خیلی میترسم؟

راستی من انجیر هم زیاد میخورم اشکال نداره؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
آره منم دیدم همچین موردهایی، اینا واقعا بندگان برگزیده خدا هستند 😅😅

هانیل جان خوبی عزیزم نی نی خوبه 

هانیل من درد دارم خیلی میترسم دائمی نیست ولی اذیت میشم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نگران نباش عزیزم،اکثرماها اوایل لکه بینی وخونریزی داشتیم ،ولی اگه خدایی نکرده بیشترشدودردداشتی برو د ...

عزیزم الان چطوری ادامه دار میشی؟

ینی ممکنه فردا دوباره ببینم یا نه هروقت میرم سرویس؟

الان دو سه بار رفتم سرویس چیزی ندیدم 

هفته دگ میرم عزیزم 

نمیدونم شیاف گذاشتم یکم ناخن داشتم اون زخم کرده بوده یا نه واس بارداریه

خوشبختم عزیزم😁😁راستشو بخوای درسته باحالت تهوع خیلی اذیتم ولی ازبودنش راضیم چون نشونه خوبیه😁😁خودآ ...

ته فدا اخ گفتی واقعان این طوره 😂😂ما تا بغل نگیریم اروم نمیشیم 😍ممنونم جانم همچنین برا خودت 

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده .شما نتیجه گرفتید .آخه من ده سال باردار نمیشم شوهرم آزمایش دوباره داده م ...

منم نه هنوز عزیزم. منم ۷ سال هس حدودا. دو بار خارج رحنی شدم تا ارجاع دادن ب ای وی اف. ی بار منفی شدم. الانم دوباره داریم شروع میکنیم برا پانکچر. توکل ب خدا ان شاالله هممون نتیجه بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱