2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام سمت ما زلزله وحشتناکی اومد به قدری ترسیدم که شکم و کمرم درد گرفته  برام دعا کنید به خیر ب ...

سلام عزیزم نگران نباش انشاالله که چیزی نیست وبه خیرمیگذره،واسه سلامتی خودتون وگل پسرا آیت الکرسی میخونم،شماکدوم شهرین؟

نه همون هفته پنجم بود یک شب تاصبح خونریزی زیادداشتم بعدش قطع شدوتایک هفته لکه بینی قهوه ای داشتم هفت ...

سرماخوردگی امونمو بریده دگ نمیدونم چیکار کنم ب رویانم زنگ میزنم فقط میگه برو داخلی رفتم دگ بدتر شدم از اول شروع شده همه چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودمون نیست که عزیزم، حالا من شب قبل خواب دیگه کم مونده ختم قرآن کنم، انقدر که ذکر و دعا میگم، ط ...

😂😂😂😂خیلی خندیدم 

از بس بهش حساس شدی بیشتر تحریک میشی 

من همسرمو داداش صدا میکنم اونم میگه دخترم😹🤣

😂😂😂😂خیلی خندیدم  از بس بهش حساس شدی بیشتر تحریک میشی  من همسرمو داداش صدا میکنم اونم ...

والا دیگه با این اوضاع همون داداش میشن دیگه 🤣🤣😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا دیگه با این اوضاع همون داداش میشن دیگه 🤣🤣😅😅

عیب نداره والا من راضی ام فقط نی نی هامون سالم بیان بغلمون 😚😚😚

هانیل جان چرا این سرماخوردگی دست از سرم برنمیداره؟

رفتم متخصص داخلی بهم ازیترو داد خوردم الان ی دونه مونده از اول مریض شدم خیلییی شدید

سلام فرزی جان این شربت نمیدونم چیه  برای یبوست شربت بخور آب فراوان و سبزیجات عزيزم  آب ع ...

شربتی ک گفتم همون لاکسی ژل (منیزیم هیدروکساید ۰.٨) هست

خیلی سبزیجات و میوه و آب میخورم کارم از این چیزا گذشته عزیزم

فکر کنم فقط همین لاکسی ژل باید بخورم

مرسی گلم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عیب نداره والا من راضی ام فقط نی نی هامون سالم بیان بغلمون 😚😚😚 هانیل جان چرا این سرماخوردگی دست ...

توی بارداری سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه یکم،  سرماخوردگی خیلی شایعه توی این دوره. البته یسری حساسیت هم ایجاد میشه که شبیه سرماخوردگیه مثل لرز کردن، بی‌حالی و بدن درد خفیف، گرفتگی گلو، گرفتگی و آبریزش بینی که من اغلب دارم و بخاطر هورمونهای بارداریه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شربت لاکسی ژل خوبه من وقتی میوه جواب نمیده میخورم الان مامانم رب الوچه درس کرده اونم میخورم خیلی خوب ...

به به رب آلوچه😋 نوش جونت

اها همینو میخاستم مطمئن بشم میخاستم مطمئن بشم شربت لاکسی ژل درست خریدم یا نه

مرسی گلم

راستی ویارت بیشتر ترشی یا شیرینی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام من از قبل هم درگیر یبوست بودم و غالبا با قرص مشکلم رو حل میکردم ولی جدیدا یه دستور گرفتم که رو ...

چ جالب

حالا من در روز چندتا آلو زرد و سیاه وانجیر تازه و خشک میخورم

فایده نداشته

شاید شما چون میپزیدش تاثیرش بیشتره

مرسی عزیزم

عزیزم منم مثل خودت هیچی رو من جواب نمیده الان که انجیر تازه میخورم ،شوهرم برام لواشک الو گرفته دارم ...

وای فکر کن نه ماه اینجوری باشم امروز دیگه خیلی کلافه شدم

حالا من خیلی دلم لواشک میخاد این مدت بخاطر اینکه کارخونه ای هستن و افزودنی دارن جرات نکردم بخورم

ولی حتما میخرم حداقل محلیشو میخرم😋😋😋😋

مرسی گلم

آخ دلمون خاستتتتت😄😋

ای شیکمو😉

اینا ک خوشمزه نیستن زیاد

وای الان کلی پیام درمورد لواشک خوندم دهنم آب افتاد😋😋😋😋

نزدیک انتقالت که شد .یکماه مونده تعدادش رو به سه تا برسونین فکر کنم بهتر باشه .راستی پاپیون جان شما ...

باشه حتما . من دیفرلین اول رو روز پانکچر زدم . ۱۴ روز بعد موعد پریودم بود که پریود شدم . دکتر گفت عادیه گفت با آمپول اول خیلیا سر موعدشون پریود میشن 

دومی رو ۲۸ روز بعد از اولی زدم که دیگه تا دوماه پریود نشدم . 

کی وقت پریودیته ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بی بی چک زدی؟ بی بی بزن اکه هط انداخت زنگ بزن بلوک بیمارستان واسه ات شیاف اضافه میکنن و اسپرین اکه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم بی بی زدم روز ۱۰ نه هاله نداشت منفی بود دیگه امیدش به خدا