2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

اسم منم بذار فاطمه ام حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم به دکترتون بگین.احتمال زیاد برای پردنیزول منم موقع انتقال بعدش درد شدید داشتم با مشورت فا ...

آخه انتقال های قبل هم پردنیزولون میخوردم ولی چیزی نشد 

من مرکز انتقال دادم میگن این دردا به ما مربوط نیست برید داخلی

ولی من نمیخام برم که دارو استفاده کنم ممکنه ضرر داشته باشه برا جنین ها

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
میدونید هزینه ش چقده؟ من نمیدونم انجام بدم یا نه؟ من همیشه پریودم منظمه البته این ماه بیشتر از ۱۰ رو ...

من تلفنی پرسیدم تقریبا یک سال و نیم قبل اگه تهرانی برو حضوری بپرس.گفت بیشتر برای کسایی جواب داده که پریود میشن خود به خود نه با دارو.

سلام گلم بهداشت برو فریناز جان تشکیل پرونده بده  لااقل برای بعد که نی نی به دنیا اومد  ب ...

سلام نسرین جون من رفتم تشکیل بدم گفت هر موقع دمتر رفتی اینجا هم باید بیای بعد همه کارای دکتر و برات انجام میدیم حتی دکتر دقیق تره گفت اواخر بارداری بیا پرونده تشکیل بده برا واکسن  بچه ها  یا اگه دکتر گفت واکسن کزاز  بیا بزن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چرا سونو کرد گفت پریود میشی

ان شاالله به خیر و خوشی میاد

پریودی منم دو روز عقب و جلو میفته وقتی پیاده روی نکنم عقب میندازم ولی این ماه پیاده روی رو مرتب میرفتم ولی نمیدونم چرا نمیاد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها  من قبل از ای وی اف، چون بخاطر کرونا عروسی نگرفته بودیم و از 3 سال پیش زندگیمون و شروع ...

سلام عزیزم،اول ازهمه پیشاپیش جشن عروسیت روبهت تبریک میگم،نمیتونین یک ماه انتقالتون روعقب بندازین؟اینجوری باخیال راحت جشن میگیرین بعدشم بدون استرس انتقال میدین

سلام مهتاب جانم  الان انگار روال تغییر کرده چون من چند نفر رو دیدم بعد برای تشکیل پرونده بچه س ...

سلام عزیزم‌ خوبی؟ نی نی های نازت خوبن؟

نسرین جان بهداشت هروقت بری پرونده رو تشکیل میدن مشکلی هم نداره من تقریبا دوهفته پیش برا واکسن دوماهگی پسرم رفتم تازه پرونده تشکیل دادم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دلم میخواد ببینمش اخه 🥺  سری قبل اینقد ذوق کردم دکتر گفت عزیزم آرامش خودتو حفظ کن خوب نیست ای ...

واسه من که تونه هفته که رفتم دکترخودش مجدد سونوگرفت ،احتمالا خودشون بگیرن،واقعادرکت میکنم آدم وقتی میره سونووجنین رومیبینه انگاری تایک هفته خوشحاله وخیالش راحته،بازبعدش دوباره یکم استرس میگیره وفکروخیال،بعضی وقتا باخودم فکرمیکنم چقدرخوب میشدیه دستگاه سونوگرافی توخونه داشتم هرروز سونومیگرفتم😁😁😁

قربونت عزیزم نی نی خوبه؟ حتما برو دکتر عزیزم اول باید سالم باشی تا بتونی مامان خوبی باشی. اینطوری نم ...

فدات بشم خوبه شکر 

برا هفته آینده وقت گرفتم برم 

اصن از بعدِ زایمانم خودمو کامل ول کردم دیگه حال وحوصله اصلا ندارم از الان عذا گرفتم که میخام برم دکتر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

انشاالله هزازبرابراین دعاها به. خودت وعزیزات برگرده گلم من هرکسی که دعامیکنه لایک میکنم کلا اسمم نمی‌بینه   امیدوارم ایندفعه اسمم دیده بشه منم برای شمادعامیکنم دوست عزیز

سلام عزیزم بله خدا رو شکر همه چی خوب پیش رفت. ان شالله. یکم زردی داشت داره رد می کنه خدا رو شکر.&nbs ...

خدارو هزار مرتبه شکر انشاءالله روزی تک تک بچه ها که بیان خبر زایمانشونو بدن خداروشکر که زردیشم داره خوب میشه 

انشاءالله خدا حافظ ونگهدار همه نی نی ها باشه

😭😭😭🤯🤯🤯  سلام دوستان وقتتون بخیر  من روز ۱۰ انتقال جنینم ‌از صبح که بیدار شدم معده ...

سلام عزیزم احتمالابه خاطرمصرف زیاده داروهاهست،منم هیچ وقت معده دردنمیشدم ولی ازبعدازاستفاده قرص ها یه مقدارمعده دردداشتم،اگه خیلی اذیتی قرص پنتوپرازول ناشتابخورزیادضررنداره،انشاالله که خیره وتاچندروزدیگه با یه بتایه عالی خوشحالمون میکنی