2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیز دلم انشاءالله قسمت خودت بزودی 

ان شاءالله 

شما انتقال اولتون بود 

بعد دکترتون کی بود

لطفا سماره پژوهشکده میفرستید تماس بگیرم درست جواب میدن

هزینه های شما چند شد

سوالاتم زیادن ببخشید

عزمزمه منم ازبندرعباس میرم شیراز حدود۷ساعت فاصله داریم  من ۹تیر تخمک کشی کردم و۱۹تیرپریود شدم ...

سلام ببخشید شما بندرعباس زندگی میکنید دکتر خشاوی خیلی تعریفش شنیدم چطور دکتری هستن 

الیته میگن دکتر نیس تا اول مهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم ۲۱۶بود عددش ی خورده پاینه ولی خداروهزار بار شکر انشاءالله قسمت همه منتظرا 

ای جان😍 مبارک باشه عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی هر بار که میام تایپینگ و خبر خوش بارداری یکی از دوستان رو میبینم واقعا ذوق میکنم و اشک شوق میریزم و به مسیر پیش روم امدوار میشم🥺 الهی همه به آرزوی مادر شدن بدسن و و اونای هم که باردارن و به مشکل خودن مشکلشون حلشه انشالله

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قربوووونت برم عزیزم ممنونم. اره همه تدابیر برا بعد پانکچره گفتم بپرسم ببینم برا قبلش میششه کاری کرد ...

دقیقا منم تو نظرات همینارو خوندم 

من رفتم تحت نظر دکتر زهرا شمالی شیراز هستن ایشونم 

🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

منم اسمم سحره .منم یاد کن تو دعاهات لطفا 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

😭😭😭🤯🤯🤯 

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من روز ۱۰ انتقال جنینم ‌از صبح که بیدار شدم معده درد دارم به حدی که تیر کشیدناش باعث میشه همش خم بشم 

من اصن سابقه درد معده یا این چیزا رو نداشتم بخاطر چیه یعنی نگرانم آخه همش دولا دولا راه میرم یا وقتی دراز میکشم برای اینکه دردم کم بشه پاهامو جمع میکنم تو شکمم 

کسی هست منو راهنمایی کنه😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام ببخشید شما بندرعباس زندگی میکنید دکتر خشاوی خیلی تعریفش شنیدم چطور دکتری هستن  الیته میگن ...

سلام من اصلا پیش دکتر خشاوی نرفتم ولی تعریفشو زیاد شنیدم همین چند وقت پیش یکی از همشهریامون پیشش آی وی اف انجام داده 

الان۳قلو بارداره خداروشکر 

ولی من نرفتم تحت نظر ایشون باشم 

😭😭😭🤯🤯🤯  سلام دوستان وقتتون بخیر  من روز ۱۰ انتقال جنینم ‌از صبح که بیدار شدم معده ...

سلام دوستم به دکترتون بگین.احتمال زیاد برای پردنیزول منم موقع انتقال بعدش درد شدید داشتم با مشورت فامتیدین خوردم .سرخود دارو مصرف نکنی

عوارض داروها وآمپول است 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام مهتاب جانم  الان انگار روال تغییر کرده چون من چند نفر رو دیدم بعد برای تشکیل پرونده بچه س ...

شما درست میگین

بالاخره اطلاعاتتون جدیدتره

من چون خودم دو تا مطب میرفتم بینش هم آزمایشگاه و اکو قلب و ... خیلی سختم بود با شرایطم بخوام بهداشت هم برم

و نرفتم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست