2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم شما مثبت شدی انشاالله؟؟؟😍😍😍😍

بله عزیزم ۲۱۶بود عددش ی خورده پاینه ولی خداروهزار بار شکر انشاءالله قسمت همه منتظرا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتى عزیز دلم .  اما هر وقت نیاز داشتى حتما مرخصی بگىر، مرخصی براى این موقع هاست دیگه. &nb ...

حتما عزیزم مرسی از دوستای غزیزم که اینقد به فکر هستین ایشالا خدا زود دامنتو سبز کنه دوتا نی نی خوشگل بهت بده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بهداشت ك بكار ما نمياد چون سوادشون در حد راهنمايى ما آى وى افى ها نيست والا ب سونو هم لازم نيست بگى ...

سلام گلم بهداشت برو فریناز جان تشکیل پرونده بده 

لااقل برای بعد که نی نی به دنیا اومد 

بعدا به مشکل مواجه میشی 

چون تو بارداری باید تشکیل پرونده بدی 

کارم مرخصی نیست دست خودمه ولی از نظر اخلاقی درست نیست کار مردم و رها کنم 😣 فعلا که قطع شده دکترمم گ ...

انشاالله چیزی نمیشه خم و راست نشو و چیز سنگین برندار انشاالله چیزی نمیشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
استرس نگیر  گفتم اگر خون ریزی داری استراحت کن  احتمالا هماتوم بوده  اگر نداری که خ ...

نسرین جون نگفت بهم علتش چی بود یا هماتوم بوده .... اعصابم از دکتر خورده که لام تا کام حرف نزد😡😡

بله عزیزم ۲۱۶بود عددش ی خورده پاینه ولی خداروهزار بار شکر انشاءالله قسمت همه منتظرا 

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشاالله بارداری سالمی داشته باشی جونم 🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام هیوا جان  بله به دکتری که زیر نظرش میخ ای بری و سون. بگو ای وی اف کردی  بهداشت هم ب ...

عزیزم ب بهداشت نیازی هست بگم ای وی اف کردم یا لازم نیست کار خاصی نمیکنن فقط ویتامین اینا میدن با وزن چک میکنن 

من هیچ ازمایش هم تا حالا ندادام 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اره منم اصلا دلم نمیخواد تا سه ماه که کلا زیر نظر دکتر خودمونیم بعد سه ماه انشاءالله ی دکتری خودشون ...

عزيزم باشه هم کسی متوجه نمیشه چیزی قید نمیکنه فقط دکتر میدونه 

خب شرایط ما متفاوت با افرادی که طبیعی باردار شدن 

لااقل باید در جریان باشن 

من دکترم وقتی معر فی نامه داد به دکتر پریناتولوژی حتی نوشت چندمین انتقال با چه سیکلی با چه جنینی مثبت شدم و بتام چند بود و.... 

کامل توضیح داد 

شرح حال بیمار رو باید پزشکت بدونه که تصمیم درست بگیر برات 

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشاالله بارداری سالمی داشته باشی جونم 🙏🙏🙏😍😍

قربونت گلم انشاءالله خدا دوتاشو باهم قسمتت کنه و حسابی خوشحال بشی 

و قسمت همه منتظرا و بچه های تاپیک 🥰

باشه عزیزم پس من کی سونو برم؟

كترت نگفت

من سونو اولم ٥هفته و شش روز بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت گلم انشاءالله خدا دوتاشو باهم قسمتت کنه و حسابی خوشحال بشی  و قسمت همه منتظرا و بچه های ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم

عزيزم باشه هم کسی متوجه نمیشه چیزی قید نمیکنه فقط دکتر میدونه  خب شرایط ما متفاوت با افرادی که ...

اره ب دکتری که زیر نظر باشم میگم  ب سونو هم میگم وقتی رفتم 

فقط ب بهداشت نمیگم بهداشت محلمون فامیله😁بهداشتای دیگه هم چون تو محله خودمون هست قبول نمیکنن میگن مامای خودتون برید 

دخترا از سارا خبری ندارین @داداشمممم    

نیست خیلی وقته